Arra a kérdésre, hogy ki állhat a támadás mögött, Alekszej Navalnij azt mondta, hogy szerinte egyértelműen Vlagyimir Putyin. Ugyanis szerinte csak három embernek van jogosultsága elrendelni, hogy novicsok-típusú mérget vessenek be, a belföldi titkosszolgálat (FSZB), a külföldi titkosszolgálat (SZVR) és a katonai titkosszolgálat (GRU) vezetőinek. Ők pedig az elnök utasítása nélkül nem hoznának meg ilyen volumenű döntést az ellenzéki vezető szerint. Arra, hogy mi van akkor, ha mégsem az orosz elnök adta a parancsba a meggyilkolását, Alekszej Navalnij azt mondta, ezt a lehetőséget még rémisztőbbnek tartja, hiszen ez azt jelentené, hogy nem csak egy szűk körnek van hozzáférése egy olyan katonai idegméreghez, amiből egy pohárnyival emberek százait lehet megölni.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Orbán még csak a kopaszokat küldi, de azért nálunk is halt már meg rendőrautóban ciánkapszulától mindenkiről mindent tudó drog és prosti díler. Mondhatnám a Mészáros-tervet lényében megakadályozó Felcsúti juhászt is. Halott Nancy nevű prosti... Itthon lehetne keresgélni...:)
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.