S NÁLUNK??? Hat embert már őrizetbe vettek, de nem tudni, összehangolt orosz akciót lepleztek-e le az európai titkosszolgálatok. Több európai kémelhárító szolgálat készültségi szintjén is emeltek az utóbbi hónapokban, ugyanis 2019 januárjától kezdődően már hat európai országban is magas rangú tisztviselőket tartóztattak le, mert gyanították, hogy Oroszországnak kémkednek. Ilyen letartóztatások történtek az utóbbi nem egészen két évben Belgiumban, Franciaországban, Norvégiában, Svédországban és Ausztriában is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mindeközben az elmúlt héten:
Felmentette a kémkedés vádja alól Kovács Béla volt jobbikos politikust a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú ítéletében. Költségvetési csalás miatt viszont másfél év felfüggesztett szabadságvesztéssel és 600 ezer forint pénzbüntetéssel ítélték.

A vádak szerint a KGBéla gúnynéven ismert politikus 2012 és 2014 között orosz hírszerzőknek adott át információkat többek között energetikai ügyekről, EP-választásokról, a magyarországi belpolitikai helyzetről és a paksi atomerőmű bővítéséről.
Bástya Béla Elvtárs
@RonaGyuri: Valamire el kellett ítélni! Volt ott is egy Pelikán Józsi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.