Órákig kellett hallgatniuk.

A rabok ellen elkövetett kegyetlenkedések miatt indítottak eljárást két börtönőr, valamint felettesük ellen az USA-beli Oklahoma államban, mert arra kényszerítettek falhoz bilincselt elítélteket, hogy órákon át hallgassák a Baby Shark című gyerekdalt – számolt be a 24.hu.

A három börtönőr ellen elítélteken alkalmazott testi fenyítés, elítéltek ellen folytatott kegyetlenkedés valamint összeesküvés vádjával indítottak eljárást – írja a 24.hu. Ezek mind szabálysértésnek számítanak, de David Prater ügyész kijelentette:

az elkövetett kínzás olyan súlyos volt, hogy legszívesebben bűncselekmény miatt emelt volna vádat ellenük, de nem találtak olyan jogszabályt, ami ezt lehetővé tette volna.

A kínzások tavaly novemberben és decemberben történtek. A hatóságok közlése szerint a két 21 éves börtönőr a falhoz bilincselte az elítélteket, úgy, hogy csak állni tudtak, majd egy számítógépes hangfalon keresztül újra és újra lejátszották nekik a Baby Sharkot, és ezt volt, hogy legalább két órán át kellett hallgatniuk. Ráadásul volt, akit álmából felkeltve, hajnali kettő és hajnali három órakor tették ki ennek a kínzásnak.

Ez az a dal:

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hmmm...ha a börtönőrök igazi szadisták lettek volna, akkor Wagner szemelvényeket nyomnak...

...de ettől a gyermekdaltól csak megkedvelik az elítéltek a börtönt...
csak úgy....
@simmering73: kínzó lehetett ,mert itt lassan mindenkinek kínzó mikor fölsír a tibink.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.