Ennek ellenére miniszterelnök beszélt arról is, hogy a gazdasági kapcsolatok egyelőre „sajnálatosan szegényesek” a magyar-lengyel együttműködésben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A fénykép is sokat elárult, de a szavak???

Annak azért örülök, hogy a németek Közép-Európával való kereskedelmét nem említette, vagy csak az már annyira kínos lett volna, hogy nem mesélik

cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/2010/20201008orban-viktor1.jpg?w=800&h=533&t=5

„Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a public affairs és public relation tevékenységre specializálódott lengyel R4S vállalat budapesti üzletfiók-megnyitóján a Four Seasons szállóban 2020. október 8-án”
Ne legyen semmi kétség PROPAGANDISTÁKRÓL van szó, arról amire bő féltucat intézmény és számos cégen keresztül sok 10 milliárdot tapsoltak el eddig is.
No de nézzük a mondatokat: (amit egy „erőteljes és nehéz, hogy ne fújja el az ellenszél” alkatú adott elő)
„A visegrádi négyeknek (V4) meg kell próbálniuk együtt növekedni, erősödni, mert ha erre képesek, akkor lesz közép-európai szereplője a világgazdaságnak és a világpolitikának, valamint befolyásos szereplője az európai politikának”,
„a Németország és a V4-ek (Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia) közötti kereskedelmi és gazdasági kapcsolat gyorsabban nő, mint a német-kínai.”, amiből azt is kiokumulálta, hogy „itt van a dinamika, itt van a jövő, itt van a növekedés,”!!! =))
Az igazi gyöngyszem azonban abbéli vélekedése, hogy: „a miből akarunk megélni kérdésére a nyugat-európaiak azt felelik, hitelből, a közép-európaiak viszont azt, hogy munkából.”!!
Oposit
@RonaGyuri: bámulatos, hogy tolja ezt a V4-et, amit a többiek szerintem nem annyira. Ebben látja a "vezér egyéniségének" kibontakozását. Semmi alapja az optimizmusának, csak a kis törperős nyomulása a semminek.
Az meg, hogy ő munkáról beszél, aki soha nem dolgozott, az egyenesen felháborító.
Saját nevében ez úgy hangzana:
„a miből akarunk megélni kérdésére a nyugat-európaiak azt felelik, hitelből, a közép-európaiak viszont azt, hogy az alattvalóim és a többi megtűrt dolgozóim munkájából, amit majd én jól megsarcolok és amit ad az EU azt is. Ami marad, abból valamennyit beforgatunk ebbe a birkagyülekezet V4-be és a többiek elől kivesszük a felmerülő hasznot úgy, hogy az alattvalóim ne is lássanak belőle semmit.”!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.