Fehéroroszországtól Kirgizisztánon át Ukrajnáig a posztszovjet világot elsöprő népfelkeléseknek az elmúlt két évtizedben volt egy közös vonása: az Y, vagy más néven "Ezredfordulós” (jellemzően az 1980 és 1995 között születetteket soroljuk ide) és a Z generáció (tagjai jellemzően 1995 és 2010 között születtek) magas részvételi aránya. Bizonyos szempontból úgy tűnt, Oroszország fiataljai lehetnek a következő "felkelők". A közvélemény-kutatások szerint az elmúlt pár évben az orosz fiatalok voltak a legelégedetlenebbek az ország politikai rendszerével. A Foreign Policy annak próbált utána járni, Oroszországban miért nem tüntetnek a jelenlegi hatalom ellen.

Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: lám, már keletre is kiruccansz seggetnyalni!
azért szeretnéd ha orbán is annyi "kárt" okozott volna a magyaroknak,mint merkel a németeknek! :)
simmering73
@Shikari: Az illiberálfasiszták rohasztották le neked az agyadat a tíz év alatt. Diliflepnit megkaptad már, te naplopó bozgor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.