Trump szerint nem kell félni a vírustól, a valóság szerint pedig igen.

Idegösszeroppanást kapott egy éjjel-nappal covidosokkal foglalkozó nővér Trump vírustagadó posztja miatt

Cristina Hops egy seattle-i kórházban dolgozik, koronavírusos betegeket lát el a járvány kezdete óta. A napokban, miután hazatért munkahelyéről, meglátta Donald Trump tweetjét, amiben a koronavírust "sikeresen" "legyőző" elnök azt írta, nem kell félni a Covidtól.

Hops kiborult. Annyira, hogy azonnal készített egy videót, ami már látható is a TikTokon (és cikkünk végén). Az ápolónő azt írja, már elég sok minden miatt idegeskedett március óta, de most nagyon kikészült, amikor meglátta Trump tweetjét.

Hogy merészeli?

– teszi fel a kérdést Cristina Hops, majd elmondja, hogy az elnök ezzel a posztjával tönkreteszi a munkát, amit az egészségügyi dolgozók végeznek a járvány alatt.

Elnézést, hogy idegösszeroppanásom van emiatt, de próbáltam újraéleszteni intubált betegeket, és emberek százait láttam megfulladni. És azt mondani erre, hogy ne féljetek a Covidtól… elképesztő.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
@clareabav: És anyád? Az öreg análribanc? Dolgozik még?
Yoda69
trumplinak mázlija volt, hogy o az elnok es emiatt VIP ellátásban részesült. Csak e miatt lehetett túl a víruson 4 nap alatt, mert a vírus nem tudott megerősödni a szervezeteben.
Viszont az emberek 99% NEM kap VIP ellátást. Sőt nálunk van, hogy 2 hét után veszik észre, ha valaki fertőzött. Ezalatt a virnyak bemászik a tüdőbe es szetroncsoja azt. Esélyt se hagyva a túlélésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.