Nem lacafacáznak.

Hoppá: 5 nap alatt elvégzik a koronavírustesztet mind a 9 millió lakosnál

A magyarországi fertőzöttek számához képest elenyészőnek tűnő tizenkét új fertőzést azonosítottak a kilencmilliós Csingtao város egyik kórházában, ahol behurcolt koronavírusos eseteket kezelnek. A városvezetés viszont a következő öt napban a város teljes lakosságát leteszteli.

Túlzásnak tűnhet kilencmillió lakost tesztelni tizenkét fertőzött miatt, de Kína épp ezzel a kíméletlen szigorral győzte le gyakorlatilag mostanra a járványt (amennyiben hihetünk a hivatalos számoknak). Október 6-án például egész Kínában hét új koronavírusos fertőzést regisztráltak, ráadásul ezek a többi friss fertőzéshez hasonlóan mind külföldről érkező esetek, tehát Covid-19 az országban már nem terjed.

Forrás: 444

Kép: Pixabay

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nálunk most nem az emberélet számít, így a napi halálozást feltornásszuk 200-ra. Drága a teszt, kell focira, dupla haszon. Amíg a geci el nem kapja. Remélem de.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ha O1G kiadná Káslernek, hogy 5 nap alatt le kell tesztelni az országot, a jó doki bezárkózna az irodájába, lehúzná a redőnyt, kikapcsolná a telefont ls ki sem jönne 5 napig.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Kínában sem tudják megcsinálni. Nálunk meg...? Ez valami hülye vicc?
Lepényleső
Volna mihez felnőni,de itt csak a foci,- na meg nem utolsó sorban akarnoknak maradni?
grincss
Húúúúú wazze!
Már megijedtem, h nálunk! :-)
vukkocska
@grincss: Én meg reménykedtem. De azért tudtam a tudatalattimban, hogy ez nem a mi hírünk. :)
Nessy
Megmondták a "hozzáértők", hogy nincs értelme tesztelni, mert az egy pillanatnyi állapotot jelez. Voltak ezek a jótét lelkek szűrő , labor és egyéb diagnosztikai vizsgálaton??? Ezen az alapon minek is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.