Nem fog sikerülni a választásokig kifejleszteni a vakcinát.

Ajjaj: Dugába dőlt Trump nagy terve az amerikai választásokra – Nem fog teljesülni egyik az ígéret

Az amerikai Pfizer gyógyszergyár novemberben már kéri a német BioNTech gyógyszergyártóval közösen kifejlesztett koronavírus elleni vakcina engedélyezését – jelentette be Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója pénteken nyílt levélben.

Oroszországon és Kínán kívül még egyetlen országban sem engedélyezték a koronavírus elleni oltóanyag forgalomba hozatalát. A Pfizer és német partnere ezzel világelső lenne. Közleményében Bourla mindazonáltal világossá tette, hogy bár a kísérletek nagyon előrehaladott szakaszban vannak és sikeresek is, de a vakcina nem fog forgalomba kerülni a november 3-án tartandó amerikai elnökválasztás előtt.

"A közbizalom biztosítása és a nagy zűrzavar elkerülése végett fontos, hogy a közvélemény világosan értse a menetrendünket" – fogalmazott a vezérigazgató, leszögezve, hogy a kísérleti eredmények részleteit is – akár pozitívak, akár negatívak – nemcsak az FDA-hez nyújtják be, hanem a közvélemény számára is elérhetővé teszik.

Donald Trump amerikai elnök korábban azt jelentette ki, hogy a Pfizer vakcinája "heteken belül" elérhető lesz.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Ígéret?Nálunk orbán részéről egész ígéret-cunami volt,ami olyan lett,mint Vágó István egykori műsora,a Fele se igaz! Sőt,a legtöbb ígéret soha nem teljesült,de ez orbánt nem zavarja,ez a jellemtelen emberek sajátossága.Trumpban még talán van valami szikrája a becsületnek,vagy minek is nevezzem, ha zavarja,hogy nem teljesített egy ígéretet
teuton
Aki olvasni tud -nem a fideszbirkakra gondolok!-, az tudja, hogy Trump egyik terve/igerete sem teljesült! A falat sem huztak fel Mexiko fele, nem is Mexiko fizette, hanem ami elkeszült is, a katonai költsegvetesböl lett lefaragva, mert a törvenyhozas nem adaoot ra 1 centet sem, az Obama-Care-t sem sikerült megszüntetni. Mi sikerült neki eddig? Az ÖSSZES korabbi munkatarsa, tanacsadaoja elpartolt, kilepett vagy kurugta öket, mert nem voltak hajlandok az agymeneseit tamogatni, söt az FBI es CIA igazgatoi sem, a szemelyes ügyvedjet pedig börtönre iteltek...
kokopelli
@teuton: A kb. 3145 km-es falból egy marha hosszú 170km-es részt építettek fel az amerikai adófizetők zsebéből!
Amihez hozzányúl a "Trampli",abból csak ß@r lesz!Láttam egy német filmet Kallstadt-ról (Németország),ahol még
még élnek rokonai.Ott a "Donald Tramp szimpátia-index" a bányászbéka schegge alatt 20 méterre mozog! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.