Donald Trump amerikai elnök a közelgő választások kapcsán szólalt fel Georgia államban, ahol úgy nyilatkozott: előfordulhat, hogy el kell hagynia az Egyesült Államokat, ha Joe Biden nyer novemberben – írja a portfólióra hivatkozva a Pesti Srácok.

Trump szerint ha Biden nyer, talán még az országot is el kell hagynia

Fotó: Rey Del Rio / Getty Images

El tudjátok képzelni, hogy mi lesz, ha vesztek? Nem fogom jól érezni magam. Lehet, hogy el kell hagynom az országot, nem tudom – mondta Donald Trump egy georgiai kampányeseményen.

A 2016-os választás során egyébként számos híresség is fenyegetőzött azzal, hogy elhagyja az Egyesült Államokat, ha Donald Trump elnököt választják meg Hillary Clinton helyett, de végül többségük nem váltotta be ígéretét – írja a Portfolio.

A legfrissebb közvélemény-kutatások eredményei szerint a demokrata jelöltnek közel tíz százalékos előnye van Trumppal szemben.

Pesti Srácok

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Majd felszabadítanak egy házmesterlakást a Cinege utcában. És ott még a Bidentől is védve lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Oposit
A kakadu már benyalt neki tövig a legújabb akciójával.
Szeparepa2
@legott: Egy országot illetve régiót (hiszen nagy ország szignifikáns régiókra osztható) a lakossága, népe-nemzete tesz kellemessé vagy sem. Pl a szovjeteknél is voltak kellemesebb régiók, ahol kedves jófej emberek éltek a legsötétebb sztálini korban is. USA is egy irdatlan terület felosztva jól megkülönböztethető régiókra, pl a büdös életben nem mennék el a Mormonok vidékére Salt Lake City környékére, bármily gazdag és rendezett is, agyhalott karótnyelt arrogáns álszent barmok élnek ott. Viszont pl legyen bárki is az elnök, legyen bármily helyzet is, elmegy az ember New Orleans-ba és sír! Él a város, él az utca, még a cunami sem tudta ezt elsöpörni napok-hetek alatt éledt újra! Szeretetben vigságban él és virul; mindenütt élő zene megy, dzsamborik, jam partyk lépten-nyomon; boldog vidám emberek, bármi előítélet nélkül buliznak táncolnak, szórakoznak, beszélgetnek, mégsincs túl nagy zaj. Az egyik legboldogabb város és a környező települések is; a blues szülőföldje ugyebár, a Missisipi vidéke; de ha délebbre megyünk Mexikó poklán túl, ott van pl Nicaragua vagy Costa Rica. Nagy szegénység van, közbiztonság nincs, mégis odamész és olyan vidámságot, boldogságot, szeretetet látsz, hogy sírsz. Nemhogy az ország helyzetétől, de még a nép anyagi helyzetétől sem függ, hogy a hely jó-e, a lakók jófejek, kedvesek-e vagy sem. MINDENT megosztanak egymással, és a vendéggel is; és nem koszosak, nem buták, nem vademberek, nagy tévedés, ha valaki azt hiszi. Meg tudják magukat védeni az biztos, de akit szeretnek, aki kedves velük és a tiszteletet megadja, az vissza is kapja és testvérük! Szuper helyek és népek vannak a világon, független attól hogy beteg országban élnek. USA-ban az őslakosság nem halt ki. Az inkább Ausztrália lehetne, de még a brutális és hosszas népirtás után is megmaradt az ausztronéz diaszpóra, több milióan élnek, egy eleve gyéren lakott, sivatagos kiskontinensen, a fejlett brit területeken sem laknak sokkal többen 20 miliónál; tehát ott sem sikerült a népirtás.
verőce21
Na, dehát mire valók a Fehérorosz számítógépzsenik...? :)
teuton
@Pipás: Biztos megartott neki, mert nem megitta, hanem beönteskent hasznalta fel...
sokanvagyunk
Ha ezt a barátja is olvassa... - az észak-koreai. :)
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.