Felvette a kesztyűt az Európai Bizottság a gyorshajtókkal szembeni harcban. 2021-től kötelező beépíteni intelligens sebességszabályozó asszisztenst.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: ezt nagyon félreértetted. Az egyik barátom bömöse már 20 éve ilyen volt! 240-nél levezérelt, pedig még messze többet is tudott volna!
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs a firkász volt hülye! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: semmi baj...nem a végsebesség tiltásáról beszéltem...:)
namihami
Atyaég! Akkor még az a borzasztó eset is előfordulhat, hogy 50-nel mész (szabályosan) a sávodban és nem lesz egy barom, aki berooban a szembejövők sávjába, mert mögüled kivágódik és neked kell satufékezni, hogy beférjen?
Még a gondolat is szörnyű, hogy szegény BMW-s, Mercis, stb. ilyen helyzetbe kerülhet. Akkor miért vett ilyen autót, ha be kell a normálisok közé állnia? Hogyan fog a szőkére festett, szoláros qrvájának villogni?
advocat
@namihami: Hát, ez az? Minek? Ha már ez sem megy.
simmering73
A fékasszisztens is okozott már kellemetlen pillanatot, mikor egy szituációból ki kellett volna ugrani, mert az lett volna az ésszerű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.