Ezek is a vírusra utalhatnak.

Olyan tünetei is lehetnek a koronavírusnak, amiket eddig nem is gyanítottunk – Ezekről van szó

Egy kísérlet során a koronavírus tüneteit vizsgálták a kutatók, akik megállapították, hogy az általános jelek mellett ritkán előfordulnak más tünetek is.

A kutatás során hét, eddig nem ismert tünetet gyűjtöttek össze a kutatók:

-herpesz,

-repedezett, száraz ajkak,

-fülzúgás (tinnitus),

-afta, illetve nyelvfájdalom,

-véletlenszerű szagok, amelyeket valójában nem érezni,

-a látómezőben lebegő foltok,

-ájulás, kollapszus (syncope)

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A látómezőben lebegő fekete foltok, uszadékok nem kevés szemprobléma jellegzetes tünete.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Menjetek már a jó anyátokba!!! az is a covidtól van hogy felkel a nap!!!
ila51
az a lényeg , hogy féljünk , ha másképp nem sikerül ránk hozni a depit
Nessy
A látómezőben lebegő fekete foltok, uszadékok nem kevés szemprobléma jellegzetes tünete.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ajjaj...akkor én már minimum 3x átestem a koronavíruson... a jellegzetes tünetek közül jó néhányat évek óta produkálok. Most akkor mi van?
Pálinkás Pál
Ez már durván kezd kontraproduktívvá válni...addig ijesztegetnek ezzel a coviddal ,hogy az emberek szarnak majd rájuk,ha valami komoly dolog lesz!!!
cikicakk55
Nekem is voltak látás zavaraim,de ezek inkább a fulladásos tünetek miatt voltak. Egyszer már majdnem bele fulladtam a Tiszába és akkor láttam fekete karikákat,néha fényes pontokat,volt,hogy egy két pillanatra az esz,életemet is elvesztettem. Most ugyan ezek vóltak a főbb tünetek,na és a fulladás,légszomj, és állandóan szomjas voltam,de amit megittam,két perc múlva kétszer annyi vissza jött.Érdekes,hogy félelem nem volt bennem,inkább csak aggódás,hogy mi lesz a férjemmel és a gyerekeimmel.( Ők már felnőttek,de azért nekem csak gyerekek maradtak. Túléltem,kórházba sem kerültem,perdig 65 éves voltam a nyáron. Most már csak a torkom fáj,de az nagyon.
csak úgy....
@ila51: jobb picit félni mint nagyon beszarni..
csak úgy....
@Pálinkás Pál: még nem is kérdeztem,honnan van neked a kompetenciád a tapasztalatod és a diplomád,hogy te mint dr. (laikus) elöadást tartsál másoknak az elméletedröl?
gyakorlatilag olyan vagy mint a századvég,akik mindíg (papíron) a fideszt hozzák ki gyöztesnek a következö választásokon...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: mondtam neked..cáfolj...amit én állítok,azt adatok támasztják alá...ellenben amit ti..azt csak a sajtó...meg néhány orbán segge vége doktor...gondolok itt a haknizó szlávikra...jakabra...említettem már...ami nem árt egy négyéves gyereknek,az egy egészséges felnőttnek sem.../maszkhordás/...ja...és változatlanul ugyanannyian haltak meg idén közúti balesetben...mint a "rettegett" világjárványban...hát nem érdekes..annyi az esélyed covid halálra mint arra hogy a közúton hagyod ott a fogad!...lehet gondolkodni...meg cáfolni...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: fölösleges dolgokat nem kell cáfolni! koncentrálj a fideszre ,ott van böven cáfolnivaló...
Yoda69
Ezeket a tüneteket ezernyi mas dolog is okozhatja.
Sámannus
@cikicakk55: Ha fáj a torkod vegyél be egy kanál mézet, és gargalizálj vele amíg csak képes vagy rá, és ne köpd ki. meglátod kisöpri belőled a bacikat.:-))) Én ezt csinálom és percek alatt elmúlik a torokfájásom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.