Rekordokat dönt Donald Trump amerikai elnök arizonai kampányrendezvényén előadott táncának nézettsége az amerikai televíziókban és a közösségi médiában – jelentette az amerikai közszolgálati rádió (NPR) szerdán este.

Rekordokat dönt Trump arizonai táncának nézettsége a médiában

Az amerikai elnök hétfőn Arizonában kampányolt, és Tucsonban a rendezvény végén felcsendült a Village People nevű amerikai diszkós banda 1978-as, YMCA című slágere. Donald Trump sokak meglepetésére táncra perdült a pódiumon.

Először csak az öklével mutatta a ritmust, tapsolt, integetett, végül táncra perdült. Egyes kommentátorok szerint üde színfolt volt ez a világjárványtól és gazdasági visszaeséstől szenvedő Egyesült Államokban, ahol éppen a járvány miatt minden idők egyik legkülönösebb választási kampánya folyik.

Trump táncát a TikTok videómegosztón is közzétették, ahol óriási lett a nézettsége. "Akarsz egyet rázni, hogy megszabadulj a rosszkedvedtől, de nem tudod a lépéseket? Akkor kérj egy táncot Donnal (Donald Trumppal), és engedd, hogy Trump elnök megtanítsa neked a legjobb mozdulatokat" – ezt már Stephen Colbert, a CBS televízió éjjeli szórakoztató showműsorának vezetője mondta, utánozva is az elnök mozdulatait.

A táncos videót megosztották Trump munkatársai és családtagjai is. "Imádom!" – írta a Twitteren Trump lánya, Ivanka, aki egyben az elnök egyik tanácsadója is a Fehér Házban.

Egy riporter elárasztotta a közösségi médiumokat azzal a videófelvétellel, amely azt mutatja, hogy Trump kampányának munkatársai – a színfalak mögött – szintén táncra perdültek. "Őrült parti" – írta erre Ivanka Trump a Twitteren.

A CNN televízió munkatársa viszont kifejezetten elítélte Trumpot, mert a járvány idején táncol. "Jól érzi magát és táncol a 215 ezer amerikai sírja felett" – mondta Don Lemon, a televízió kommentátora, utalva a koronavírus-járvány amerikai halálos áldozataira.

A Village People nem kifogásolta egykori slágerének felhasználását. Közleményükben leszögezték:

mint a Village People rajongóinak milliói szerte a világon, az elnök és támogatói is őszintén szeretik a zenénket.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: Youtube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hol volt itt a tánc? Lelkesedő újságírók, riporterek , kevesek vagytok mint télen a legyek. A hatásvadászatot egyébként sem illik összekeverni a szívből jövő örömmel.
Egy ripacs totyogása a jelenet, nincs benne több.
teuton
Engem Jelzinre emlekeztetett, amikor reszegen dülöngelt a szinpadon a zenere, ugy, hogy a testöre kellett felfogja az elesestöl...
legott
Amerika fele hülye.
Akartam egy két hónapos körutat tenni Amerikában, de már nem érdekel Amerika.
Ahol 150 miliő hülye él, az már nem érdekel.
Újra megszerettem Európát.
A történelem itt van és nem Amerikában!

Kiirtották a teljes őslakosságot ezek az állatok...
Itt a vége!

Te geci amerikai, ha idejössz, beledoblak a Dunába! /Johan Stefánialiag Bach)/

www.youtube.com/watch?v=Xn8EDs1yljo

Büdös zsidó.
(most elárulok egy titkot - mostanában sok titkot árulok el, akkor most áruló vagyok?
a titoknyitja, hogy a zsidók jobban utálnak minket, mint mi őket) - mi a félrevezetés miatt utáljuk őket, de ők tudatosan, zsigerből utálnak minket)
legott
Elárulok megint egy titkot.
A zsidók a legnagyobb antiszemiták, rasszisták.
Miért?
Amíg a világ 16 millió zsidót utal a zsidóságukért, addig a 16 millió zsidó 7,8 milliárd embert utál a más vallásukért. Mind meg tudnák ölni a faszom-bakom biblia és istentagadó Talmudukért!
Érted ezt?

Te azt hiszed, hogy az élet egyszerű...
(értelem, szabadság, lojalitás, múlt, jelen, jövő)
Hát kurvára nem egyszerű!

Gondolkodjál már, te hülye köcsög !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.