Az ukrán külügyminisztérium tiltakozó jegyzéket adott át Íjgyártó István kijevi magyar nagykövetnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Helyes! Mit ugat bele szíjjártó?
És a kormány tesz róla, hogy terjedjen a vírus Mo.on:
az ukrajnai helyhatósági választásokkal kapcsolatban a magyar hatóságok biztosítják a karanténmentes beutazás lehetőségét Magyarország területére 2020. október 25-én vasárnap reggel 7 órától október 26-án, hétfőn 09.00 óráig a járványügyi beutazási korlátozások alkalmazása nélkül azok számára, akik részt vesznek a most vasárnapi ukrajnai helyhatósági választásokon.
Annak ellenére, hogy:
Változatlanul gyorsuló ütemben terjed a koronavírus-járvány Ukrajnában, egymás után a harmadik napon döntötte meg a csúcsot az újonnan regisztrált betegek száma, péntekre már 4600-nál is több új fertőzöttet regisztráltak, és rekordszámú, nyolcszáz fölötti beteg került kórházba – derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által közzétett adatokból, amelyeket az egészségügyi miniszter is megerősített szokásos napi tájékoztatóján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.