Az egykori rendőr bekamerázta egy 14 éves lány szobáját.

Nem ez a lány volt az egyetlen áldozata a pedofilnak, korábban már másoknál is elkövetett hasonló bűncselekményt.

A férfi beismerte azt, hogy valóban elrejtett kamerákat a lány szobájában azzal a céllal, hogy megleshesse őt – az oregoni rendőrség eljárást indított ellene. Csütörtökön tartóztatták őt le, miután gyanúba keveredett az ügy kapcsán.

Egy volt rendőr rejtett el kamerákat egy tizenéves lány szobájában

A hatóság nyomozást is indított annak érdekében, hogy még jobban feltárják az ügyet. A 48 éves Robertnél házkutatást tartottak, ahol meg is találták a felvételeket, sőt, másik 2 kiskorúról is hasonló anyagok kerültek elő. Tehát nem ez volt az első alkalom, hogy a már nyugdíjazott rendőr ilyet tett – szörnyű tettét be is ismerte, de azt, hogy hogyan és mikor rejtette el a kamerákat, már nem vallotta be.

Cikk- és címlapkép: crimeonline.com

(crimeonline.comblikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Létezhet,hogy a törvény védelmezőjeként hozzászokott a törvénytelenségek elkövetéséhez?
Giovanni Alba
Kérjen Magyarországtól menekültstátuszt. Majd Sz. Péter, korlátozottan cselekvőképes toporzékmester megmagyarázza, hogy szegény embert azért üldözik hazájában, mert aktív szerepet vállalt trumpmester kampányában, és a ejtett kamerák tulajdonképpen a lányok védelmét szolgálták, ugyanis hírek jöttek lopakodó leselkedőkről, akik titkon a szekrényekbe meg az ágy alá rejtőznek el. Bemenekül a nagykövetségre, nem adjuk ki, hazacsempésszük (ebben már nagy gyakorlatunk van. Itt lefolytatunk egy büntetőeljárást, kap egy ejnye-bejnyét meg valami nevetséges pénzbírságot. Hacsak nem inkább lovagkeresztet.
Más is felfigyelt rá, hogy milyen törvénytisztelő szabálykövető embert vegzálnak? A fényképezés előtti pillanatokban vehették le róla a maszkot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.