ENNEK NAGYPN KEVÉS KÖZE VAN A KONZERVATÍVIZMUSHOZ Az utolsó héten az elnök védeni próbálja négy évvel ezelőtti pozícióit. Biden a Demokrata Párt teljes győzelemre játszik. A diadalmas Donald Trump a Fehér Ház kertjében ünnepelte meg, hogy a szenátus konzervatív többsége a legfelsőbb bíróság tagjává választotta Amy Coney Barrettet. A 49 éves, a katolikus egyház egyik legkonzervatívabb, a férfiak felsőbbrendűségét valló vonulatához tartozó bírónőtől a jobboldalon azt várják, hogy szavazatával segítse megvédeni az abortuszt tiltó jövendőbeli törvényeket és mindenben a Republikánus Párt ízlése szerint foglaljon állást.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennek nagyon kevés köze van a konzervatívizmushoz

sokkal inkább a gátlástalan populista diktatórikus hajlamra jellemző, aminek manapsáh a művelt világban Orbán az egyik elrettentő példája

A beszámolók szerint Donald Trump a Fehér Ház kertjében diadalmasan ünnepelte meg, hogy a szenátus konzervatív többsége a legfelsőbb bíróság tagjává választotta Amy Coney Barrettet. Aminek különleges stichet ad, hogy ezt alig 2 héttel – süt lényegében már folyamatéban lévő – választások előtt!
A The Independent publicistája Mayank Aggarwal „Republican Party is now more illiberal and resembles authoritarian parties in India, Hungary and Turkey, study says” címmel írt tanulmányt a jelenségről.
A Népszava cikke is egy érdekességre hívta fel a figyelmet: Orbán szerint a magyar-amerikai kapcsolatok „ismét régi fényüket idézik”! Felhívván a figyelmet arra, hogy „a kapcsolatok éppen az Orbán-kormányok alatt szoktak megromlani, mint történt például 2001-ben és 2010-ben.”!
Ami persze félreértés, csupán arról van szó, hogy Orbán már nem csak azt mondja meg, hogy ki a magyar (erősen próbálkozik az európai és a keresztény meghatározásával/előírásával is), de azt is, hogy ki az amerikai! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.