A DK VII. kerületi politikusának, Borka-Szász Tamásnak az irodájában folytatott bitcoinbányászat a DK pártfinanszírozását szolgálhatta – jelentette ki a kormánypárti politikus, aki szerint a történtek után a szintrén DK-s Niedermüller Péternek vállalnia kellene a felelősséget

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@durbincs: Te seggfej! Nincs lyan, hogy "áramlopás". Azt úgyhívják, hogy "szabálytalan vételezés. Nem bűncselekmény, hanem szerződésszegés és az áramszolgáltatóra tartozik. Ha a villanyszámlát kifizették, akkor ez sem áll meg. Ha valaki az irodai gépén bitcoint bányászik, az jogosulatlan/nem_rendeltetésszerű_használat, ez meg a munkáltatójára tartozik. Úgyhogy most bedugulhatsz...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
valaki már magyarázza el nekem...lemaradtam kicsit..hogy valósult meg az áramlopás???, mert lehet hogy magáncélra használta a számítógépet...de az miért áramlopás??
Pálinkás Pál
@durbincs: te miről beszélsz???, korlátlan netem van szinte fillérekért!!!...
solidedge
Niedermüllernek nagy bűne van. Felfedezett egy milliárdos ingatlan mutyit amit fideszes követett el. Lesz ő még anya nyilkos és pedofil is papíron.
namihami
Az Orbánnak (többek között) le kell mondani a családja gyanús meggazdagodása miatt.
A Tiborcz apósának le kell mondania a veje lámpa (és egyéb) üzlete miatt.
A Semjénnek le kell mondania a házivadrénszarvas, Vadászati kiállítás és hasonló ügyei miatt.
(és még mennyit lehetne sorolni)
Qqberci
@durbincs: Te seggfej! Nincs lyan, hogy "áramlopás". Azt úgyhívják, hogy "szabálytalan vételezés. Nem bűncselekmény, hanem szerződésszegés és az áramszolgáltatóra tartozik. Ha a villanyszámlát kifizették, akkor ez sem áll meg. Ha valaki az irodai gépén bitcoint bányászik, az jogosulatlan/nem_rendeltetésszerű_használat, ez meg a munkáltatójára tartozik. Úgyhogy most bedugulhatsz...
Qqberci
@durbincs: Te IQ-negatív zsebcápa! Ha valamihez nem értesz, akkor ne ugass bele!...
Rockxy
bajkai?
niedermüller?
majkához képest kik ők?
csak úgy....
"A vádirat szerint a Boldog Istvánhoz köthető elkövetői kör hivatali helyzetével, befolyásával visszaélve, jogellenesen befolyásolta a megyei Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázati eredményeit, majd elérték a kivitelezők irányított kiválasztását is. Mindezekért a vállalkozóktól jogtalan anyagi előnyt kértek és tőlük 2019 májusában 20 millió forintot kaptak." :)
Qqberci
Durbincsból most már tényleg hallisztet kell csinálni, mert általános hülyeség okán másra alkalmatlan...
Gazella
Miért is?? Akkor a dagadék és sleppjei milliárdos lopás miatt is mehet a bíróság elé.
Eladott Ország
A NER-ben mindenki a helyén van. Ha meg nincs, akkor előbb-utóbb oda kerül. Bajkai István a fidesz vesztes terézvárosi-erzsébetvárosi képviselőjelöltje volt, listáról került be az Országgyűlésbe. Szokott ételt osztani meg Fásy Ádám mellett zongorázni. Jesszus! Tillárom, haj! Szépérzékéről és humanizmusáról is ismert ez az ember.Ügyvédi irodája sokmilliárdos tanácsadói megbízást nyert el a Miniszterelnökségen az uniós közbeszerzések minőségellenőrzésére. Szereti ő is a közpénz menüt: tessenek ránézni. Dr. Bajkai az Orbán család ügyvédjeként járt el több ügyben, képviselte Tiborcz Istvánt is. Megszállták a sportot is Orbán kegyeltjei, értenek hozzá vagy sem, nem számít. Jó terep az, lehet állami pénzekkel manipulálni. A sikert meg vagy hozzák a sportolók, vagy nem. A szövetségek elnökeire nincs következménye.Padlón a boksz. A szövetségben csak az elnöki fidesz-virtus maradt. Egy Orbán-ügyvéddel. A főképpen éppen közbeszerzésekkel és nemzetközi joggal foglalkozó, résztulajdonában álló SBGK ügyvédi iroda – mint azt az Átlátszó megírta annak idején – négy konzorcium tagjaként 13,5 milliárd forintos megbízáshoz jutott az elmúlt években a Miniszterelnökségtől.
kulabombaafityiszre
Kié is a felelősség a covid okozta elhalálozások miatt?
medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/orban__felkeszitettuk_az_egeszsegugyet
Orbán Viktor elmondta, a felelősség a kormányé és személyesen a kormányfőé, így az operatív törzzsel konzultálva és a munkacsoportokkal együttműködve hoznak döntéseket.
Aztán később.
telex.hu/koronavirus/2020/12/14/orban-koronavirus-felelosseg
Hiába próbálja támadni a kormányt, ebben az ügyben a kormányt semmilyen felelősség nem terheli.
Na majd ha ezt letiztázta ez bajki nevezetü akárki akkor rugózhat tovább más ügyekben.
nezelodo
@durbincs: Látod ennek a hülyének annyira becsípődött a tokaji szőlőbányászat, hogy lopott árammal bányászott, ahelyett, hogy erőművet lopott volna, még kitüntetést is kapott volna a keresztapától!
fidem
És aki a járványalapot (aminek csak a negyedéből a munka nélkül maradtak, becsődöltek zömét meg lehetne menteni, hogy az egészségügy javítását már ne is említsem) stadionra, vasutépítésre és ezer más nem járvány okozta bajt, tragédiát nem annak enyhítésére fordította?
Várom a válaszod, de komolyan!
Qqberci
Durbincsot nem lehetne bekötni az áramkörbe?...
Gauntlet
jó, akkor most számoljon el a fidesz az össze lopásával...
10 évre visszamenőleg !
ki, hol, mikor és mennyit !
szaboria1
Tegnap láttam a riportot na ezen a Bajkain is látszik szeret a zsíros fazék mellett üldögélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.