Feltehetően a franciaországi Mohamed-karikatúrákkal kapcsolatos incidens történt egy bécsi templomban – írta a Kurier című osztrák napilap péntek este internetes oldalán.

Ötven török fiatal rontott be egy bécsi templomba, törtek-zúztak

Az újság értesülései szerint csütörtök este közel ötven török fiatal hatolt be az osztrák főváros Favoriten negyedében található Páduai Szent Antal-templomba. Elmondások szerint a fiatalok randalíroztak, megrugdostak több padot, illetve a gyóntatófülkét.

Az incidensről videófelvétel készült, amelyen déli kinézetű fiatalok láthatók – derül ki a rendőrségi jegyzőkönyvből.

A helyettes lelkipásztor kihívta a rendőrséget, de mire a rendőrök megérkeztek, a fiatalok már elhagyták a templomot.

Csütörtökön egy késsel felfegyverkezett tunéziai származású bevándorló Allahu akbar kiáltással három embert ölt meg a nizzai Notre-Dame-bazilikában, egy idős nőt lefejezett, a sekrestyést és egy másik nőt halálra sebesített. A férfi még a templomban, a nő egy közeli bárban halt bele a sebesülésébe.

(MTI)

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Egy korsó hideg barna: Mar mire kiert a rendorseg, addigra a fiatalok huss! el is tuntek, es a templomban minden helyreallt. Az "eredeti" cikkben csak rugdostak egy-ket padot, a magyar forditas (ferdites by MTI) mar tores-zuzasrol van szo.
Nem nagyon lehet rola kep, mert nem tortent karokozas.
Gyakorlatilag egy origo tipusu hirugynokseg beszamolt egy olyan dologrol, amirol csak a pap tudott, - erdekes, egyetlen hivo sem nyilatkozott ! - mert a pap hivta ki a rendorseget, akik mire kiertek, mar konstatalhattak a nagy semmit.
Igy muxik a kamu hirgyartas: egyszerubben mondva: "mondd te is!", (hogy ez tortent, mert maskulonben nem bizonyithato)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lac008
Kibaszni az összes muzulmánt Európából oda ahonnan jöttek ezek a vademberek nem idevalók!
troppauerhumer
50 és déli kinézetű...hehee..és török...csaknem Orbán haverja Erdogan hívei kiküldetésben .
teuton
Csak szoöok... "Deli kinezetü"... Törökorszag NEM delre van Ausztriatol, tehat csak OLASZOK lehettek, mondjuk Napoly vagy Kalabria környekeröl, esetleg Sziciliarol? Öket is eleg barnara sütötte a nap...
Nessy
Ha megtalálják az ifjakat, szépen repülőre rakni és ha Ausztriában születtek, akkor a szüleik hazájába vissza expediálni. Sajnos ma már nemzetiségtől függetlenül elég sok a csak randalírozni vágyó ifjonc. Ha van egy vezérürü, akkor gondolkodás nélkül mennek utána.
legott
És hol vannak a szélsőjobbos kemény csávók?
Lapítanak, mint szar a fűben !!!

Volna itt egy kis megvédeni való szélsőjobbos kopasz náci gecik - isten, haza család, meg a kis faszom!

Ne a sajátjaidat üsd geci!
Kereszténynek tartják magukat és a keresztény honfitársaikat ütik - akikről persze tudják, hogy nem ütnek vissza? Teljes döbbenet!
De a "bátorságuk" csak eddig terjed.
Menj be a no go zónába, és ott tegyél rendet!
Nem mersz?
Csak a pankrátorszintű szereptájszós pofázásra telik - ujjnáci?

Az baj, hogy egyre több országban a populista vezetők uszítására ütik a sajátjaikat - mint pl. Lengyelországban, vagy Magyarországon.
legott
A lengyel és a magyar kormány is szélsőjobbos, csak ezt sokan nem tudják vagy nem akarják észrevenni.
A szélsőjobboldallal az a baj, hogy agresszív, nincsenek előremutató megoldásai - csak pofáznak, élősködnek és rombolnak.

Ha Magyarországról kivonulna a a "hanyatló nyugat" tőkéje, Magyarországot le lehetne húzni a klotyón!
karma1
@Szeparepa2: Te vagy egyedul normalis ebben a tarsasagban ma ! (Nem vicc, komolyan mondtam!)
Ide vezet, hogyha egy nepet - akarata ellenere - nem nevelnek, nem tanitanak peldaul ifegen nyelvekre! Ha a buzi kotelezo orosz helyett pl. angolul tanitottak volna a magyarokat - vagy mint Romaniaban ceausescu ideje alatt mar az altalanos iskolaban sem az oroszt tanitottak, hanem a franciat es a nemetet !!! - akkor most nem itt tartanank!
En minden hir eredetiseget le szoktam csekkolni az angol nyelvteruleten fellelheto fuggetlen sajtobol, es na, mire jutottam? A hir jerevani radio modjara igaz csak: egy piti kis internetes - nem biztonsagos - oldalrol Bhavi Mandalia nevezetu valaki jegyezte a cikket - OROSZUL ! (merthogy az emlitett oldal lenta.ru nevre hallgat !), es ezt a kamuhirt valodikent atvette az MTI - mino veletlen! - es mar kesz, valosagos hirkent adja le a magyar sajtoban, ahol aztan mindenki azonnal migransozni kezd - holott ebbol egy szo sem igaz! - de kurvajo gyulolkodni! Igen, itt sincs semmi baj a torokokkel, bekesek, szorgalmasak, baratsagosak. De ha en ezt leirom, akkor en migranssimogato vagyok - pedig nem, csak eppen latom a velem elo valosagot - szoval akarmit lehet mondani putyinra, - mondok is - de a dezinformacios rendszere maga a tokely - igy aztan megnezheti magat majd az amerikai elnok is, meg az osszes tobbi orszag ellenzeki vezetosege is - hogyan lehetne ezellen nyiltan harcolni? Ha meg a magyar MTI is valos hirnek hozza ezt le? (Na persze, az mti egy rakas szar, es hivhatnank orban hirharsonajanak is.)
SZOVAL: A hir nem igaz !
karma1
@Szeparepa2: Mert amig a magyar a "migrancsokra" fuj, addig se az o lopasaival foglalkozik...:( Csak erre jo... Na meg a stresszes magyar hamarabb doglik meg... Es kozben mindig elfelejti azt a tenyt, hogy o is mar regen benne van a legveszelyeztetettebb magyar ferfikorban is - innentol kezdve MINDEN megtortenhet vele - nemcsak a konnyen bekaphato covidra gondolok, hanem a legnagyobb ferfi-ellensegre: a semmibol jovo szivrohamra! (Stroke-ra, prosztatara, egyeb nyalanksagra...Sajnos, ez bele van kodolva az agyonhajszolt, stresszes ferfijainknak a rosaba!
Namely
@legott: "A lengyel és a magyar kormány is szélsőjobbos, csak ezt sokan nem tudják vagy nem akarják észrevenni.
A szélsőjobboldallal az a baj, hogy agresszív, nincsenek előremutató megoldásai - csak pofáznak, élősködnek és rombolnak."
A muszlim majmok törnek-zúznak, erről mi jut eszébe egy "legott" nevű agyatlan majomnak? Hát persze, hogy az, hogy "náci, náci, náci" a magyar és a lengyel komány.
Mert ugye a szélsőjobb fejezett a napokban is ugye? :D Meg akkor lapozzuk fel a pártbrossúrát és akkor lehet mondani a mantrát: "náci, szélsőjobb, antiszemita, rasszista, xenofób, homofób, transzfób, stb, stb, stb, stb".
"Ha Magyarországról kivonulna a a "hanyatló nyugat" tőkéje, Magyarországot le lehetne húzni a klotyón!"
Magyarország 1100 éve létezik, így az EU előtt is volt, és utána is lesz. Akkor is, amikor Ausztria már iszlám kalifátussá fog változni.

"És hol vannak a szélsőjobbos kemény csávók? Volna itt egy kis megvédeni való szélsőjobbos kopasz náci gecik - isten, haza család, meg a kis faszom!"
Az első mondatnál még úgy tűnhet, hogy a skinekre gondolsz, de utána már nyilvánvaló, hogy azokra, akiknek a templomrombolás nem tetszik. Nem, az nem az. Annak a neve törvénytisztelő, józan ésszel megáldott honpolgár. Tudod, ami te nem vagy.
Te a kultúránk lerombolóinak oldalán állsz. Gondolom őseid is ezt tették 1919-ben, és most folytatni akarod az ő munkásságukat. Neked a templom nem fontos, csak a zsinagóga.
"Kereszténynek tartják magukat és a keresztény honfitársaikat ütik - akikről persze tudják, hogy nem ütnek vissza? Teljes döbbenet!"
Agyatlan legottka megint fantáziál? Valami konkrét esetet fel tudnál idézni?

"Csak a pankrátorszintű szereptájszós pofázásra telik - ujjnáci?"
Mi az az ujjnáci? Ja, csak nem megy neked a magyar nyelv (vagy a pártkiadványban rosszul volt??? Te írod azt is? :D).

"Az baj, hogy egyre több országban a populista vezetők uszítására ütik a sajátjaikat - mint pl. Lengyelországban, vagy Magyarországon."
Igazad van,...
Namely
@legott: lemaradt a vége, ez így elég félreérthető, tehát:
"Az baj, hogy egyre több országban a populista vezetők uszítására ütik a sajátjaikat - mint pl. Lengyelországban, vagy Magyarországon."
Igazad van, ez így volt 2006-ban gyurcsótány utasítására, és a korábbi, természetesen balos, lengyel kormány alatt. Hála Istennek, ezek az idők már elmúltak.
Valóság vs "legott" kretén.
:D
Pálinkás Pál
Cseppet sem sajnálom őket...beengedték ezt a sok szemetet Európába...szenvedjenek...Tudomásul kéne venni hogy ezek életidegen elemek ...minimum kibacarintani őket...de amelyik gyilkol.../pl most Franciaországban/..azt nem pátyxolgatni...welnessw börtönbe dugni...nyilvánosan belefojtani egy hordó disznóvérbe...legyen üzenet a többinek!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Az utolso mondatodra reagalva: Na, akkor robbanna be csak igazan a terrorizmus - egeszen biztos, hogy nem IGY kell megoldani a szitut! Bunozok, fegyverbuzik a vilagtortenelem kezdete ota voltak, vannak es sajnos lesznek is - oket nem lehet olyan egyszeruen kiirtani.
Csinaltak ezt minden vallas egisze alatt - azert ne felejtsuk el a kenetteljes korosztenyeket sem eppen a templomos lovagok keleti dulasaival, na meg a "vagy felveszed a keresztenyseget vagy megdoglesz" tipusu baratsagos indianirtasaval, Amerika meghoditasaval. Mert a bennszulotteknek ez a szep es jamborsagot, szeretetet hirdeto vallas az esetek tulnyomo reszeben elvettek az eletet. Mi is "buszkelkedhetunk" egy pandi atyaval, aki a valosagban sem atya nem volt, sem irgalmas kereszteny - kulfoldon is folytatta a sorozatgyilkolasait. De voltak meg boven a tortenelemben - azzal egyutt, hogy en is melysegesen elitelek MINDEN ilyen tipusu buncselekmenyt, es ilyenkor erosen hianyolom a halalbuntetest az ilyen maximalisan bizonyithato esetekben.
De azert mi sem szeretnenk azt, ha peldaul a magyarokat kulfoldon orban utan szar embereknek jellemeznenek, csak azert, mert orban valoban szar. Nem lehet nehany bunozo miatt komplett nemzeteket elitelni, mert a nagy szamok torvenye alapjan ez nem igaz! (Nezd meg a muszlim lakossag nagysagat, es azt, hogy ebbol hany a bunozo!)
Pálinkás Pál
@karma1: Hol robbanna be a terrorizmus, ha az összes muszlimot, arabot ,niggert kidobnál Európából??? ja hogy esetleg egymás között gyilkolásznának??, az cseppet sem érdekel,annyival is kevesebben vannak!! orbánról meg a magyarok megítéléséről sántít a példád..mert én nem valamelyik emír tettei alapján alkotok véleményt a férgekről...
karma1
@Pálinkás Pál: Emlithettem volna azokat a ciganyokat is, akik mondtak,. hogy a feher emberek milyen negativan beszelnek roluk, pedig ok aztan nem olyanok, csak adjanak nekik lehetoseget bebizonyitani azt, hogy ok nyugaton is megalljak a helyuket. Hat a rendorseg meg idoben hazatoloncolta oket az elso par buncselekmenyuk utan.
A berobbanast ugy ertem, hogyha elkezdenek nyugaton szo nelkul leloni egy-egy ilyen eset alkalmaval, es nem megprobalni fogsagba ejteni, letartoztatni, nehany Iranban elo fanatikus csak ujraszervezne a mar felig szetvert iszlam allamot, es nem vagyok benne biztos, hogy abban lenne koszonet a civilizalt nyugaton...
orbannal kapcsolatban : pedig DE,... Megitelnek egy nepet a vezetojerol, annak a viselkedeserol, es nehogy azt hidd, hogy a magyarokat kulfoldon most eppen a szivukbe zarjak, tulcsordulo szeretettel - koszonheted ezt orbannak, meg a gunarnyaku futsalosnak. (Talan a tobbi bunkosagarol meg nincs konkret kepuk).
Egyre tobb unios kepviselo kenytelen nyiltan kulonbseget tenni orban-fidesz es Magyarorszag polgarai kozott - egyre tobben mondjak azt, hogy a szegeny magyarok meg vannak vezetve egy cegeres bunozo altal, es hogy igen, nyugaton nem veszik mar egy kalap ala a magyarokat es az orban kormanyt.
Pálinkás Pál
@karma1: nos.. a megoldás egyszerű...az úgynevezett IÁ-t kb fél nap alatt bármelyik katonai hatalom leradírozhatta volna a térképről...de a világpolitikának is szüksége van ellenségképre...ezért hagyták egyáltalán létezni...mondhatsz bármit...nem érdekel...állja meg a helyét otthon...Európából kíméletlenül kidobni őket..és utána egyet sem visszaengedni...ha nem tetszik nekik,hát így jártak...
karma1
@sgl: Olvasd el a fentebbi bejegyzesemet: lenta.ru hirugynokseg, CIRILL BETUKKEL irva,... :( Aztan a hirt az mti beszopja, onnantol kezdve az a magyar sajto alapja, - az MTI hir - nincs az az Isten, aki elmagyarazza, hogy ez egy rohadt orosz kamuhir.
Potyogd be a keresobe, hogy : 50 turkish men, vienna, church, attack, terrorism, - es meglatod, ezt a fenti orosz cikket dobja ki! Az agyam eldobom!
Kozben meg ez a defektes pojaca szigoruan bunteti a magyarokat a kamu- es remhirek terjeszteseert!
Miert is nem ul az egesz MTI talpig vasban az Alcatrazban? (Tudom, mert az mar bezart. Nade ezeknek kinyithatnak!)
Pálinkás Pál
@karma1: igazad van, a ruszki oldalon kívül sehol nem tesznek említést az esetről...
Pálinkás Pál
@sgl: ne már...egy muszlim részeg...hát nem tiltja a vallásuk???:)
szép új világ
@Pálinkás Pál: Ja, annyira mint a keresztényeknek a lopást...
Pálinkás Pál
@szép új világ: és ez mennyiben jön ide???...nem tudsz annyit lopni ami felérne egy szeretted lefejezésével,ami ezeknél a tetveknél napi elfoglaltság!!!
Jozefina
Nagyon sürgősen drasztikusan kell eljárni minden vallási indittatásó terrorcselekmény, vagy bármilyen támadás elkövetőivel szemben. Azonnal, gondolkodás nélkül, családostul, rokonostul, baráti körével egyetemben repülőre rakni és végleg kitiltani őket az EU területéről. Meghatározatlan ideig pedig mindenki elől be kell zárni az európai határokat!!!
furfmányos
Hazatoloncolni őket a varázsszőnyegükkel együtt, otthon annyit imádkozik amennyit akar... ja hogy otthon nincs munka...kérjen kenyeret az istenétől !!!
karma1
@Pálinkás Pál: Nos, leforditottam: Eloszor is: "MAJDNEM 50 " fiatal bement a templomba, elkezdtek kiabalni, hogy Allahu akbar, es megrugdostak nehany PADOT. Mire a pap rendort hivott, a fiatalok elmentek. Valaki allitolag felemlegette a francia karikaturat is. (hogy ezert kiabalnak es rendetlenkednek a templomban).
Nos tudod, ez lehet alhir, vagy nem az - nem lehet tudni. (szerintem igy is kamu, vagy olyan jerevani radios hir. Nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, stb)
De azert emlekeztetnelek ra, hogy nalunk letezik szinten internetes es valos hirugynokseg es blog:
peldaul az origo, vadhajtasok, pesti sracok is, na meg a hozzatartozo tv musorok is.
Ahol egy bayerzsoti, egy vakondi, nogradi osztja az eszt, es dokumentumfilmet csinal - migransokrol ! - es 40 centis atmeroju alagutakrol.
Szoval bennem meg mindig el az egeszseges gyanu . - ami altalaban beigazolodik. (Ja, es lattam en bizony erosen pialo muszlimot is, amikor Magyarorszagra jott "botolni" , ugy hivtak, hogy Ismail Kutkut, es Allah megsem sujtotta azonnal villammal - mindig hazaert egeszsegben a hazajaba).
Ha meg emlekszel lazar dramai videojara az elhetetlenne valt Becsbol. Hmmmm. Magyaran: nem sikerult meggyoznod...
karma1
@Pálinkás Pál: Ja, es igy novekszik a hir: az osztrak hir szerint "megrugdaltak nehany padsort" - ez a fenti cikkben mar ugy jon le, hogy "tortek-zuztak" (Holott eredetileg semmilyen fizikai kart nem okoztak).
Meg egy kicsit terjed a hir, es a templom mar romokban is all. A nemet cikkben "deli kinezetu" fiataloknak irja le oket. Vajha mit akart mondani a szerzo?
Pálinkás Pál
@karma1: nem is meggyőzni akartalak...csak megmutatni, nem az oroszok gyártották a hírt!!!
karma1
@sgl: 10000 x lajk...:( Mert sajnos igy van! Mondom, nekem elmeselte egy baratom, hogy minden kamu hir ugy kepzodik, hogy van egy kb. 1-5 %-myi igazsagtartalma, es ehhez adjak a 95 % hazugsagot. Es igen, ha ezt egymaskozt tovabbadjak, akkor mindenki hozzatesz valamit a sajat vermerseklete szerint, es maris megvan "a hir" !
(Ebben a hirben is vannak igaz allitasok: letezik Becs, van benne ilyen nevu templom, megtortent a Charlie Hebdoban az erdogan karikatura, amire az islamistak bepipultak, ehhez mar csak azt kellett hozzatenni, hogy "majdnem" (almost) 50 torok fiatalember (delies kinezetu = southern-looking) bement ebbe a letezo templomba, es megrugdostak nehany padot, meg a gyontatoszeket , es mire rendort hivtak, addigra HUSS! vagyis lehet, hogy bement 5 fiatal tini, barnas boruek, hangoskodtak egy kicsit, de fizikai kart nem okoztak, a rendorok meg nem is lattak oket. (mintha ott se lettek volna).
Azt mar nem tudni meg a cikkbol, hogy ki beszelt a rendorseggel, ezzel a kuriros ujsagiroval, de arra ez a nesze semmi fogd meg jol -cikk piszkos jo felkorbacsolni a migrans-ellenesseget, hangulatot gyuloletet es felelmet szitani.
Es a kamu hir maris elerte a celjat - az MTI granitszilardsagu tenykent fogadta el, a sajat szaja ize szerint hozzatette a "tortek-zuztak" kifejezest, es maris eladhato az egesz mocskos meszi lolo mediaban.
Hat nem irigylem azokatm, akiknek az otthoni sajtobol kell osszeszedni az informaciokat.
Csizmás Kond
Lehet bagatellizálni, viszont az ilyen személyt ha pofon vágnád úgy hogy ijedtségében befosik azt mondaná hogy addig verték amíg összeszarta magát...hozzáállás kérdése
Az is biztos hogy ha megírták a nyugati lapok is akkor nem hazugság és az ilyent viccnek venni csak azért mert migráncsról és a hozzá köthető akármiről van szó már bűnpártolás.
karma1
@sgl: Nagyon jol emlekszem erre az esetre - aztan eleg ciki volt nekik visszakozni, - nagyon gyorsan ejtettek is a mediaban a temat. Na es ott allt eppen o"rt az az M Richard (molnar richard) aki eppen addigra toltotte le a 10 eves bortonbuntijet, mert a dunaszerdahelyi maffian belul nehany ugyet lerendezett, - es kubatov meghivta ot az elitcsapataba. O olte meg kesobb a Dozsa Gy. uton a ket artatlan kozlekedot is. Amikor a birosag kepes volt azon vitatkozni, hogy az elhalalozottak kozul az egyik nem megfelelo ivben vette be a kanyart, es ez okozta a balesetet, ... - hat NEM, b+, ennek a sopredek sejthalmaznak akkor es ott nem lehetett volna drogosan kocsiba ulnie, es 140-el szaguldozni a Dozsan, mert NEM VOLT JOGSIJA! Ha en biro vagyok, akkor 5 perc a targyalas, es egy kerdes csak: Volt-e az adott pillanatban jogsija, vagy nem? Erre pedig nem felelhetett volna mast, csak azt, hogy NEM VOLT - a biro meg egy csomo perkoltseget es idot megsporolhatott volna. (Na, ha meg akart volna kekeckedni, akkor tovabb kerdezhetett volna, hogy miert volt bebaszva/bedrogozva es miert is ment 140-el? De ez mar csak a pontositas lett volna). Ez is csak ugy mellekesen jutott eszembe,.
ómió
Hát, mi ez a "migráció", ha nem egy "pozitív fenoména"?
vacsi
Én református vagyok, bár nem igen tartom a vallásomat - de az jócskán felháborítana, ha Magyarországon bármelyik református templomba - de akármilyen vallásúba - berontana 50 török, arab, néger, szóval, egyértelműen muszlim, akiknek ott semmi keresnivalója...
Azért kíváncsi vagyok, mi lesz a sógorok lépése rá?
Csizmás Kond
Na most mondjátok, hogy kamuhír...sok senkiházi...
karma1
@Egy korsó hideg barna: Mar mire kiert a rendorseg, addigra a fiatalok huss! el is tuntek, es a templomban minden helyreallt. Az "eredeti" cikkben csak rugdostak egy-ket padot, a magyar forditas (ferdites by MTI) mar tores-zuzasrol van szo.
Nem nagyon lehet rola kep, mert nem tortent karokozas.
Gyakorlatilag egy origo tipusu hirugynokseg beszamolt egy olyan dologrol, amirol csak a pap tudott, - erdekes, egyetlen hivo sem nyilatkozott ! - mert a pap hivta ki a rendorseget, akik mire kiertek, mar konstatalhattak a nagy semmit.
Igy muxik a kamu hirgyartas: egyszerubben mondva: "mondd te is!", (hogy ez tortent, mert maskulonben nem bizonyithato)
csak úgy....
@Csizmás Kond: ütödött macska ! kamu hír csak az lehet,hogy te és a fönököd eszeteknél vagytok! a tetönnyávogó öreganyád a senkiházi,aki már a kun bélának is dorombolt..
namihami
""ötven török fiatal---déli kinézetű fiatalok""
Ezek biztos az egyébként keleten(!!) élő (ebből kifolyólag keleti kinézetű) törökök egy alfaja vagy onnan kivándoroltak lehettek. Esetleg a Kurier vagy az MTI által újonnan felfedezett rassz.
karma1
@namihami: Nekem is ez a "deli kinezetu" verte ki a biztositekot . Szoval akkor most a delolaszok a sotet olajos borukkel, fekete hajukkal, fekete szemukkel szinten a gyanusitottak kozott vannak?
Ez a firkasz sincs a szakmaja csucsan...:(
namihami
@karma1: 09.48: ""Ez a firkasz sincs a szakmaja csucsan...:(""
Ezt a szót leírni vagy csupán célozni az MTI (lásd még Blikk, Ripost és társai, mint KESMA) már a még megmaradt és a szakmát valóban ""újságírói nívón"" űző kollégáikra nézve felérne egy nehézlovassági becsületsértéssel. Amit csak párbajjal lehetne rendezni. Biztos vagyok benne, hogy ezekre a fideszmédia-munkatársakra a ""firkász"" kifejezés a szakmában tiltott.
karma1
@Egy korsó hideg barna: Az eredeti nemet cikkben azt irtak, hogy a fiatalok MEGRUGDOSTAK nehany padot . Nos, elobb torne el a labuk, mint az a fa - nem, egyetlen kep sem volt a zuzasrol, (aminek a magyar forditas mar onkentesen valtoztatta meg a szot, "rugdosasrol" "tores-zuzasra" - hat a ketto nagyon nem ugyanaz. Egyebkent az eredeti cikk mondja, hogy a pap kihivta a rendoroket, de mire azok kiertek, addigra senki sem volt a templomban. Magyarul: valami randalirozas volt 5-10 percig, megzavarva a miset, aztan a fiatalok MAGUKTOL elmentek. Szoval a rendorok vegighallgattak a papot, felmertek a semmit, - oszt ennyi.
kissé felnőttem
adj a tótnak szállást kitur a hazádból változat Bécsre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.