Komoly szigorítások Angliában.

Jövő csütörtöktől bezár egy egész ország

Jövő csütörtöktől négy hétre újból csaknem teljes – bár a tavaszinál több szempontból lényegesen enyhébb szigorúságú – zárlat lép életbe Angliában a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése végett.

Boris Johnson brit miniszterelnök a Downing Streeten tartott szombat esti sajtótájékoztatóján közölte: november 5-től december 2-ig az Angliában élők csak meghatározott indokokkal hagyhatják el otthonaikat. Ezek közé tartozik a sürgősségi vagy a tervezett orvosi ellátás, az alapvető szükségleti cikkek és a gyógyszerek beszerzése, a munkahelyre utazás azok esetében, akik otthonról nem tudják ellátni munkájukat, illetve a szabadtéri testedzés. Ezt az egy háztartásban élők együtt is végezhetik, de mindenki csak egy, vele nem egy fedél alatt lakó emberrel találkozhat közterületen is.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és ezt ugyan ki tudja ellenőrizni??? komolyan mondom,mintha az összes politikus gyogyóból szabadult volna!!!
tothjani
Nálunk pedig csak a politikai haszonszerzés megy a vírus kapcsán is.
A héten Dömötör elvtárs a Fidesztől támadta az MSZP-t hogy be akarják zárni az országot és ezzel gazdaságilag tönkre tenni.
Ma már a Fidesz azt írja hogy az MSZP nem engedi hogy szigorítsanak, mert nekik az emberélet nem számít.
Vajon mi olyan dolog van amit a FidSS egyedül nem tud megszavazni??
emerencia
Valami hasonlót kellene bevezetni itthon is míg nem késő humánusan mert egyre nő a fertőzöttek és a halottak száma. Belgiumban és Angliában sem látom, hogy bevezetnék az idősek sávját. Rájöttek, hogy többet árt mint használ? Nemcsak generációs problémákat indukál de senkinek sem jó. A reggeli tömeg által összefogdosott cuccot vehetik meg az idősek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.