Fogalmuk sincs, mi lesz a félévükkel – ezt mondták a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói az RTL híradónak. Hiába folyik az egyetemen szeptember óta az oktatás, nem biztos, hogy annak eredményét elfogadja az egyetem fenntartója. Az RTL híradója azt állítja, a kuratórium azt szeretné, hogy az egyetemistáknak meglegyen a féléve. Ugyanakkor épp a kuratórium függesztette fel az oktatást, és várhatóan azzal zsarolja majd meg diákokat a hétfői tárgyaláson, hogy nem lesz érvényes félévük, ha nem hagynak fel a tiltakozással, sírdogáltak beszarva a nagy forradalmárokat eljátszó bohócok, és a hazudozó HVG.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@jesz: hát magad látod! :) @Shikari: -nál nincsenek otthon.
vacsi
@Shikari: Így igaz! Ha ezt az "átkosban" tették volna, az ország összes egyeteméről kitiltották volna őket - és ez így helyes!
A félévükkel meg mit akarnak? Jártak oktatásra? Nem, ez idő alatt piszkoskodtak...
kulabombaafityiszre
@durbincs: Ma is seggbekurt a bede,azért vagy ilyen izgága,köcsög.
simmering73
@durbincs: Azt se tudod miről van szó, te köcsögény. De honnan tudná ezt egy félanafabéta bányamatematikus, akinek még a négy elemi sem sikerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.