Egy tévécsatornának nyilatkozott munkájáról.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Valószínű, hogy a kuncsaftok fehér, hetero , keresztény, fideszes potentátok, akik dúskálnak a közpénzben. Ezért nem számít a tarifa összege.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Izgalmas lehet a kukucskálón megtekintenie a kövi versenyzőt. Mindamellett, így néhány év alatt összeszedi a megélhetéshez szükséges pénzt, aztán férjhez megy és éli az átlagos nők életét. ez mindíg így volt, így van és így is lesz, amíg a férfiaknak ilyen sokat ér a farkuk.
Eladott Ország
Eltelt egy évtized meg még pár év Gyurcsány miniszterelnöksége óta, azóta kb ők vannak hatalmon, de ki hibás? Gyurcsány. Mennyire primitív. És mennyire hülyének kell lenni, hogy ezt valaki elhiggye. De a cikkben még az SZDSZ-ről vannak képek, hát hol van már az SZDSZ? Az a Márkos Imre örs, aki ezt írta, hát az köpjön fel és álljon alá, annyit ér.Viszont a kalandozó magyarok bűneit még nem hozták elő, pedig ott voltak "csúnya" dolgok, rablás, erőszak, gyilkolásdi! Bár koronavírus még nem volt, meg kórház sem, így sajnos be sem tudták zárni azt, ami nem volt!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/124166797_3403167373101275_5042260271652793043_n.png?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=bASzmEErWt0AX8-vSCD&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=6d8dbec5698f3db593932eeb0de5e2cb&oe=5FD0F0FA
Eladott Ország
Valószínű, hogy a kuncsaftok fehér, hetero , keresztény, fideszes potentátok, akik dúskálnak a közpénzben. Ezért nem számít a tarifa összege.
jesz
Voltnszerencsém olyan szemérmes országban dolgozni, ahol a prostitúciót megvetették, mondhatni tilos volt.

Nos a férfiak egyik tulajdonsága, hogy muffra vágyik, de nagyon..ezért ennek kielégítésére létezett egy eldugott hely, ahol kis házikókban örömlányok enyhítettek a férfiak kanosságán...
Kalandos úton eljutottam ebbe a faluba, ahol ha nem látom, nem hiszem el...mindegyik házikó bejárata előtt öt-tíz férfi várakozott...kifelé jövet még törölgette a farkát a kielégült kuncsaft,
a soronkövetkező már ment is be, hogy kapjon némi örömöt..(no és egy rendes trippert, vagy hasonlót)..

Tisztelt olvasó, én buszt vezettem, ne kérdezd kiket vittem..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.