Vajon ki meri elmondani neki?

Biden fordított, Trump lassan csomagolhat

A kulcsfontosságú, 20 elektori szavazatot jelentő Pennsylvania államban a szavazatok 95 százalékos feldolgozottságánál – óriási hátrányt ledolgozva – immáron Joe Biden vezet. Előnye 7 ezer szavazat.

A demokrat elnökjelölt ezzel karnyújtásnyira van a győzelemtől, ha ugyanis ezt az államot behúzza, eldől a verseny. Mindemellett Biden Georgiában is fordított, bő 1000 vokssal vezet Trump előtt.

Várják még az eredmények frissülését Arizonából és Nevadából is – mindkét állam Bidennek áll jelenleg.

A CNN eredménykövetője itt érhető el.

Az amerikai hírportál szerint Trump tanácsadói már azon tanakodnak, ki mondja el a vesztésre álló elnöknek a rossz hírt.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Arizonában és Nevadában nagyon vezet az elég a 270-hez, ha a másik kettőt is behúzza, akkor annyi lesz ,mint Trupnak 4éve 306!!! =))
Peller Anikó
@Szeparepa2: Akkor ideje elkezdeni csomagolni, itt van mindjárt a borsodi elcsalás, de szeretvetisztelt Viktorunk is tisztességes úton lett megválasztva Mo elnök minimiszterének.

www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0

"..a felvételek a választás napján készültek a Borsod megyei Ongán."

Orgán Vicctor monnyon le.
teuton
@Szeparepa2: Ne aggodj, most nem tud mar Putyin beavatkozni, Trump is fia Twitter-bejegyteseit pedig sorra törlik. Egyebkent pedig a Youtube-on 4-5 napja pontosan megirtam, hogy Pennsylvanian mulik a valasztas, pedig ma delutanig nem ugy nezett ki... Azzal, amit Trump most csinal, lejaratja magat es az USA-t is, egy veszteni nem tudo bunko bohoc... Egy verebszar lesz a törtenelemben a 4 eve...
RonaGyuri
@Szeparepa2: bocs, de ez butaság ez az elektori rendszerből következik; egyébként 30% körüli eredménnyel is lehetne elnökit nyerni =))
bencemacska
Én jobb címet javaslok:
BIDEN FORDÍTOTT. TRUMP ORDÍTOTT!!!
Edmond Dantes
Azért én visszavennék az örömből.A szenátus,tehát a felsőház a a republikánusoké marad,Trump emberei mindent megvétózhatnak,amit a kongresszus,azaz a demokrata parlament hoz.Lesz itt még cirkusz!!!
kereső
@bencemacska: ...és veri a scheggét a földhöz, mint a durcás, hisztis kis gyerek.
NKF
ÉN azt mondom ,várjuk ki nóta végét! Én Trump-nak szurkolok,mert szereti a magyarokat.
namihami
Hát Viktor, sz@r van a palacsintában!
Sámannus
@namihami: Má megint a farok rossz végére került. Szegínynek megint kinéz a sokkterápia lebenykezeléssel. Minyimum két hét Gratz.
csak úgy....
@NKF: azt sem tudja a jámbor,hogy merre van magyarország..
ezt neked ki mesélte be,hogy szereti trampli a magyarokat?
mit szeretne rajtuk és miért? az eszedet nem szoktad használni?
Peller Anikó
Viki üla bidén, B terv? Covid, B terv? Jogállam, B terv? Lopás, A terv?
csak úgy....
@Peller Anikó: jaa ..+ a lecsós sextelcsi..
csak úgy....
tramplit az fbi. fogja átlöltöztetni a fehér házból alkatrazra és ott lehet megint elnök,míg meg nem jön az esze..
jesz
a sors fintora, hogy van olyan hely, ahol 100%-nál többet találtak Trump ellenfelénél...és az is necces, hogy vagy tízezer levélszavazat fura módon eltűnt..

Most még izgul mindkét tábor..itt meg mi...mert lehet, hogy új segg jön, és annak a farpofáit kell megszokni...
Peller Anikó
@jesz: 10 ezer egy ilyen nagy vállalatnál? Nálunk 800 000 szavazó tűnt el este fél hétkor (a szavazás napján). Arra gondolni sem merek, hogy pont az ellenzéki voksolók tűntek el.

Az már csak hab a torkán, hogy először a kész, előre kitöltött parlamenti patkó jelent meg a tévében és csak ezután kezdtek csorogni a részeredmények.
csak úgy....
@jesz: látom,néked is fontosabb az usa böcsületes választás mint a borsodi krumplis..
Sámannus
Lassan úgy kell vívni mint a bika ellen. Minden állam egy dárda a testében. Lassan csak egy döfés hiányzik és jöhet az OLLLÉ!
verőce21
Egy 4chan-felhasználó feltöltött egy 297 oldalas dokumentumot, amelyen állítólag olyan michigani regisztrált szavazók vannak, akik elmúltak már 100 évesek. Hogy ők kire szavaztak, egyáltlán szavaztak-e, nem tudjuk. 

888.hu/censored/breaking-ismeretlen-hekker-egy-297-oldalas-listat-toltott-fel-halott-regisztralt-szavazokrol-es-mukodik-4282031/
Nyírfa
Bár még nincs hivatalos végeredmény, és annak vagyok a híve, hogy nyugtával dicsérd a napot, de boldogan ajánlom fel a segítségemet Trumpnak a csomagoláshoz. Remélem, sor kerül rá.
silber13
@Edmond Dantes: Hát ha rövid életűek akarnk lenni, ám vétózzanak...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.