Népszava vasárnapi számában  Joe Bidenről és Amerika és a világ, benne Magyarország, várható jövőjéről kérdezte Charles Gatit a Johns Hopkins Egyetem Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Iskolája (SAIS) professzorát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez külön öröm és megnyugtató, hogy Biden nemcsak hírből ismeri Európát és főleg Magyarországot!!!
Eladott Ország
Miközben egész Európa gratulált az új elnöknek, Orbán Viktor lapult, és még most is lapul. Ennek a lapításnak a V4-ek vonatkozásában van igazán beszédes jelentősége. Hogy miközben a lengyel államfőtől a cseh és a szlovák miniszterelnökig mindenkinek futotta legalább egy Twitter-üzenetre, a felcsúti ember a süketek szakszervezete koronázatlan királyának szerepében hallgat. És hallgat a karanténban lévő külügyminisztere is, aki korábban Joe Biden fiának vélt korrupciós ügyeit illetően kérte számon meglehetősen agresszív és kocsmai stílusban Trump ellenfelét. Ordító a csend.
uploads.disquscdn.com/images/88fea05f1891c2587cee7161e4bbcff8cf767193da8a9aff3cec50955567c45b.gif?w=600&h=324

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.