S EZ KISMISKA ORBÁNIÁHOZ KÉPEST =)) Az Egyesült Államokban intenzív szavazatszámlálással telt elmúlt egy hétből azt biztosan leszűrhettük: attól, hogy valaki elnök, a viselkedése még nem lesz elnöki. Donald Trump, ahogy a megválasztása óta eltelt négy évben, most sem spórolt a logikai bukfencekkel, de a vereségével mintha ezeknek az abszurditása is világosabbá vált volna. Mintha az egész Trump-elnökség mérgező varázsa szertefoszlott volna ez alatt a néhány nap alatt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy másik függönyelhúzásra várván

Egy nem is olyan kicsi amcsi abszurd; az igazat megvallva az európai kultúra veszélyeztetett bástyái közül szemlélve valóban szörnyű, de innen a mai matyar rögvalóságból: mindennapos

A hvg.hu érdekes összeállítást közöl „Donald Trump és a velünk élő abszurditás” címmel. Annak jár utána, hogy „attól, hogy valaki elnök, a viselkedése még nem lesz elnöki. Donald Trump, ahogy a megválasztása óta eltelt négy évben, most sem spórolt a logikai bukfencekkel, de a vereségével mintha ezeknek az abszurditása is világosabbá vált volna.” Ahogy írja „Úgy van, mert én azt mondom” és sokak számára „Mintha egy vastag függönyt húzott volna el valaki, amely mögött most már jól kivehető a Trump-elnökség lényege: a király meztelen”!
Igen minden mondata tükrözi a dolgokat, de ugyanakkor elgondolkoztató is. Mert az amcsik, ha nem is könnyen de megszabadulnak tőle. Mindeközben mi itt Kelet-KözépEurópában vagy Közép –KeletEurópában egyre mélyebbre süllyedünk a mocsárba. Bár a posvány talán jellemzőbb lenne!
Külön ki kell emeljem ezt a gondolatot: „még mindig egy kisgyerek törékeny egójával rendelkezik, aki folyamatos elismerésre vágyik, mert az apjától ezt nem kapta meg.
Nem egyszerűen gyenge, az egója olyan törékeny, hogy minden pillanatban támogatni kell, mert mélyen tudja, hogy semmi sem igaz abból, amit állít magáról”! És meg kell jegyezzem, hogy nem csak az amcsi bohócra releváns! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.