Ha a parlament megszavazza, hamarosan belekerül hazánk alaptörvényébe, hogy az anya nő, az apa pedig férfi. Látszólag egyszerű, mint az egyszeregy. Valójában az elmúlt évek egyik legfontosabb, túlzás nélkül: történelmi jelentőségű intézkedése készül. Újabb zsilip védelmezheti a magyarokat a Nyugaton tomboló, minden szépet, jót, épeszűt elnyelni készülő genderőrület ellen. Beteg a nyugati világ. Agybeteg. A történelemben soha korábban nem tapasztalt jólét, kényelem, semmittevés előbb elpuhította, majd megzavarta az elméjét. Jódolgában már nem tudja, mit csináljon. Így hát elkezdte lerombolni mindazt, amit ősei évezredeken át fölépítettek. Ahogy elméje egyre jobban elborult, úgy vedlett át liberálisból liberrálttá, amely a bolsevizmus és a nácizmus torz fattya. Egyesíti magában a két totalitárius eszme minden gonoszságát, gyűlöletét, vérszomját. Ám valójában pusztítóbb a másik kettőnél: önmagát emészti föl. Parancsára az elmúlt évtizedekben élő emberi lények százmillióit pusztították...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Arról sem kérdeztek meg senkit, hogy rendben van-e egyedülálló embereket megalázni és kizárni az örökbefogadásból, illetve örökbefogadási alkalmasságukat egy miniszter kegyéhez kötni csak azért/elsősorban azért, hogy a melegek ne fogadhassanak örökbe, mert az anya nő, az apa férfi? Nesze neked „gránitszilárdságú” tákolmány USA alkotmányát 1787 óta 27 módosította, ti meg 2012-óta ez lesz a kilencedik ! Novák Katalin – újabban a főnökééhez és más fideszes párttársáéhoz hasonlóan nem túl népszerű – Facebook-oldaláról megtudtam, hogy a koronavírus-járvány miatt kell alaptörvényt faragni és beleírni azt is, hogy az anya nő, az apa férfi, végképp tudom eldönteni, hogy vajon én hülyültem meg, vagy a hölgyek-urak veszítették el minden kapcsolatukat a valósággal. Az nem elég, hogy belefaragják a gránitszilárdságú mesekönyvükbe, hogy az anya nő, az apa a férfi, a család definíció szerint az, ami az orbánizmus szerint család, a gyereket pedig az orbánizmus szája íze szerint kell nevelni. Vagyis az nem elég, hogy csak simán megnehezítik az élettársak (nem család!) és az egyedülállók számára az örökbefogadást azért, mert a melegeket utálják, mint az árokparti kutyaszart, de Novák Katalin gondoskodik arról, hogy ez ne nehéz legyen, hanem egyáltalán létre se jöhessen. Mert a mindenhez is értőék szerint a házasságok jóval tartósabbak, mint az élettársi kapcsolatok. Legyen elég, hogy a családpolitikáért felelős miniszter különös méltánylást érdemlő esetben hozzájárulhat az egyedül örökbe fogadni szándékozó személy örökbefogadásra való alkalmasságának gyámhatósági megállapításához. Tehát ha valaki nem talál magának olyan párt, akivel házasságot tudna/akarna kötni, de egy nehéz sorsú gyermeket tisztességesen, szeretetben felnevelne, ne tehesse meg egyáltalán, vagy ha igen, kizárólag Novák Katalin kegyelméből. Mert ő majd tudja, hogy ki alkalmas az örökbefogadásra és ki nem, az illetékes intézményrendszert ki lehet kukázni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Nessy: ...valamivel el kell fedni a "két világ" életszinvonalbeli különbségét! " Minden eszköz,minden hazugság,
segít a hülyítéshez! KDNP? Mikor volt demokrácia egy akármilyen vallási bandába,ahol dívik a pädophilia !...ha
a "pap elvtársak" ezt meghallják,biztos kiejtik a kis ministránsfiúcskáka a ölükből!!
Nessy
@kokopelli: Tegnap eset elővettem Jean Effel Ádám és Éva regénye c. könyvét.Tündériek a rajzok és jók a szövegek. Ott mondja Isten Ádámnak: Az apád én vagyok, anyád senki. Csak erről a teremtésre való hivatkozásról jutott eszembe ez a könyv. :-)))
Csizmás Kond
...azt még fel tudom fogni, hogy egy akármilyen nemű ember az övével ellentétes neműnek képzelje magát, mert ugye ha beteg valaki arról nem igazán tehet, viszont hogy az ilyen őrültséget ép egészséges emberek támogassák azt már sehogy nem tudom megérteni.
...eljutottunk oda hogy törvénnyel kell megvédeni azt ami valóság...hogy néhány beteg egyén zavarodott ványait ne lehessen másokra ráerőltetni...és nem is szégyellik nyiltan kiállni az ilyen hagymázas elvek mellett, azzal védekezve hogy őket nem érdekli...szerintem majd fogja mert előszeretettel hangoztatták ugyanezk hogy amikor a zsidókat szedték össze nem érdekelt...stb...na ezzel is ugyanúgy lesz.
Nessy
Szeretnek a teremtésre hivatkozni. Tessen mondani, Ádámnak és Évának ki volt apja, anyja. Jean Effel fogalmazta meg remekül az Ádám és Éva regényében. Isten oktatja Ádámot: Atyád én vagyok, anyád senki!
Ha Ádámot Isten "teremtette", Évát meg Ádám bordájából alkotta, akkor Ádám kije Évának? Tudom, hogy szőrszál hasogatás, de ha egy hatodikos biológia könyv tananyaga Alaptörvénybe kerül, akkor nem lehet komolyan venni az egészet! Ja, és a teremtés idején, még nem volt lombik program. Sőt, klónozás sem!
gina
Pont a fidesz gyözködik pedig a sorai tele pedofilokkal. szexgurukkal. homokkal, csalókkal és tolvajokkal, szép egy banda...hányinger ez a banda !!!
kokopelli
@Nessy: én pl. nem tallózom olyan hírek után sem,ami egem esetleg idegesít! Elég sok hír olvasható az egyház
pedofil mocskairól,és a kül. nemzetek kereszténydemokrata erölködéséről! Már a nevük is egy oximoron :
"keresztény és demokrata",..ami kissé az "NSDAP"-ét juttatja eszembe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.