Amerikai szövetségi tisztviselők szerint a 2020-as választás volt a legbiztonságosabb az ország történetében, írja a BBC-re hivatkozva a 444.hu.

Kiberbiztonság: rendben volt a 2020-as elnökválasztás

A belbiztonsági minisztérium alatt dolgozó bizottság, a Cyberbiztonság és Infrastruktúrabiztonság Ügynökség (Cisa) felelt a választások lebonyolításának technikai részeiért, és csütörtökön egy közleményt adtak ki, melyben azt írják, hogy tisztában vannak a számos megalapozatlan állítással és téves információval a választásokkal kapcsolatban, de mindenkit biztosítanak róla, hogy biztonságos az amerikai választási rendszer.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugye milyen ismerős? 2002-ben A regnáló belügyér jelentette, hogy a választásokat rendben levezényelte, mire a főnöke, aki ezen elbukott az utcára vezényelte a csűrhéjét, hogy ellopták tőle a hatalmat! =))
RonaGyuri
Péntek 13

Zsóti esete a társdalami támogatottsággal

Az ártunk és qurmányunk központi napilapja mai vezércikkeként ismét tanúságát adta, hogy nála minden relatív.
A sok sületlenség és pofátlan hazugságból is kitüremkedik a szegény Trumptól ellopták a hatalmát rinya.
Egyfelől; „óriási társadalmi támogatottsággal is lehet bukni, lásd most Donald Trump esetét, aki soha nem látott, majd 73 milliós társadalmi bázissal is vesztett” - írja semmibe véve – túl azon, hogy az amcsiknál az össz-szám nem számít, amit Trump jól példáz, mert jelnetős hátrány ellenére mégis ő lett az elnök 4éve – az apróságot, hogy a győztes több 2 millával szerzett többet! =))
Másrészt; lerántja a leplet a mocsok Bidenről, aki „1978-ban még nagyon elégedett volt a kádári demokráciával.”! Legalább is Zsóti szerint, egyébként 77-ben!!! =)). Sőt ez mocsok disznó „javasolta, hogy az USA „haladéktalanul” szolgáltassa vissza a világháború óta őrzött magyar koronaékszereket – ez 1978-ban meg is történt. Kereskedelmi kedvezmények megadását is sürgette, szintén sikerrel.”! =))
Na arról nem értekezik, hogy ő és a NER-társai mivel is voltak akkortájt elfoglalva! Valahogy nem sorolja a szonetteket! =))
Jozefina
A szavazás biztonságos levezénylését a bukott elnökükkel is el kéne hitetni és akkor nem lennének a felesleges pereskedések. Biden elpőnye mindenképp behozhatatlan. Így is úgy is bukik. Perskedés esetén még bírósági papírja is lesz róla!!! Nem 100-as!!!
ómió
"Kiberileg" nem lehetett csalni? Akkor efftársilag "kész haszon" volt a levélszavazás!
RonaGyuri
@RonaGyuri: csak a rend kedvért az előny már több mint 5 millió!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.