Az Egyesült Államok irányváltása példát is mutathat olyan országoknak, amelyek eddig haboztak zöld fordulatot venni. Azt is pontosan kiszámolták, hogy az aktív klímavédelmet ígérő Joe Biden elnökké válásával mennyivel lassul a Föld átlaghőmérsékletének az emelkedése.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mégis ki keveri?

vagy csak megint kétfelé megy az üzenet?

Számos esetben lehettünk tanúi a rövidtávú-amnézia egy spéci válfajának. Szinte minden EU-s megszólalása kapcsán derült ki, hogy Őfenesége másképp emlékszik a párperccel előbb történtekre. Be kell valljam, hogy ezt sokunk angol nyelvű hiátusának is tudtuk be.
Most azonban kiderült, hogy – az angol nyelvi mókáról is jól ismert – MTI-nek is vannak komoly gondjai.
Pontosabban én most jöttem rá. Olvasván a hvg.hu „Joe Biden elnöksége áttörést hozhat a klímavédelemben” című írását merült fel bennem a gondolat – na jó a Biden első nyilatkozat is felvetette, de nem foglalkoztam vele -, hogy mit szól hozzá a mi derék köztársaságtalan KE-nk?
Keresni kezdtem és mit nem látok: „Hungarian President János Áder has sent a letter of congratulations to Joe Biden, president-elect of the United States, his office told MTI on Sunday (11.09).”
Igen jól látod Wazze „congratulations to Joe Biden, president-elect of the United States”!
A derék MTI előző napi közleménye szerint ártunk és qurmányunk potentátjai nevében még csak „a sikeres elnöki kampányhoz” gratuláltak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.