A korrupció elleni küzdelem fontosságára hívták fel a figyelmet a magyar miniszterelnök digitálisan öregített arcképével.

A Telex cikke szerint Svédorszában a Civil Rights Defenders (CRD) emberi jogi szervezet Orbán Viktor magyar kormányfő arcával kampányol. A plakáton egy digitálisan megöregített Orbán látható, aki a 2034-es választási győzelmének örül. 

Öregített Orbánnal kampányol a korrupció ellen egy svéd szervezet

Fotó, címlapkép: Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A plakátról – melyet a cikkben lehet megnézni – a fotót a Telex egyik olvasója készítette Malmöben a vasútállomáson.

A plakáton az olvasható, hogy egyre több választást csalnak el a korrupt kormányok, de mindenhol bannak olyanok, akik ez ellen hajlandóak felszólalni. 

Támogassa őket, és segítsen egy olyan jövő létrehozásában, ahol az elnyomók nem vehetik természetesnek a hatalmukat

- idézi a plakáton olvasható szöveget a cikk.

A CRD pénteken közleményben ítélte el, hogy a magyar kormány a válsághelyzet alatt lehetetleníti el az LMBTQ+ emberek lehetőségét az örökbefogadásra.

131 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Shikari: Neeeeeem, en sohasem hallottam a nacikrol,.,.. En tegnap szulettem,... A magyar helyzetet en meg a BBC-bol, Bloombergbol, AP-bol, Reutersbol is tudom, angolul. AZ IGAZAT ! De te meg a szar fideszes propagandat se ismered pontosan, ugyhogy csak irod a frocsogesedet, te szerencsetlen!
Mielott nagyon liberalfasisztazol, a fo"niked jelenleg eppen fasiszta, rasszista, viszont o volt a nemzetkozi Liberalisok elnoke, tehat ora pont illik a liberalfasiszta jelzo! TUDTAD??? Ulj mellem 5 percre, eveket okosodsz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakambuki
Nocsak! Idegen tollakkal akarnak ékeskedni? Csak nem szégyellik a rosszképű hegesztő munkás főnöküket?
fideszes gyökér
@kakambuki: Én eddig csak a mi légnyomást kapott maffiózó cigányunkat ismertem, kérlek tájékoztass, hogy a Civil Rights Defenders főnöke hegesztő munkás-e?
ómió
Soros-csicskáéknak mindenről Orbán jut eszébe? Eszerint még saját magukról is!
Clavigo
@ómió: Hol hagytad a Shikar nevű purdédat,,agyalágyult ?
Qqberci
@kakambuki: Hegesztőnek lenni egy tisztességes munkakör. Ő legalább dolgozott már életében...
fideszes gyökér
@ómió: szerintem azért mégis jobb Svédországban élni,
nem kell egy egy erőszakos félázsiai majomember csicskásának lenni.
karma1
@fideszes gyökér: Hagyd a fenebe, hatha orul annak, hogy csicska lehet...:)
Clavigo
@kakambuki: Hegesztő ?? Na és ? Tuti szakma..Emellett én inkább ezt a kipucolkodott Szartartályt szégyenlem,,aki életében nem nyúlt semmihez,saját " mogyoróin' kívül,...Ja,,kifelejtettem még az államkasszát..bocs.
ómió
@fideszes gyökér: Tuti, jobb, fajgyökér! Csak előzékenyen tartsd a fejed, ha a "majomember" migráncs nyakazni akar!
ómió
@Clavigo: Meglágyult az agyad, fajgyökér? Egymásután szakad rád a "bolsi áldás"?
Clavigo
De fasza...Hírünk a világban..büszke meg erős...meg korrupt...Kegyes Urunk meg a korrupció reklám arca...:):) Véletlenül sem az Armani- é..:):)
fideszes gyökér
@ómió: minden nap le akarnak nyakazni, úgy félek! Be vagyok szarva!
Még szerencse hogy nincs vírushelyzet és a gazdaság is szalad!
Éljen a Félmajom!
Nyírfa
Szerintem Viktort a génjei húzzák Ázsia felé. A fotóról nem egy európai polgár tekint ránk. Ha el kellene hagynom a hazámat, Svédország lenne az egyik célállomás. Feltéve, hogy a magyar származásom ellenére befogadnának.
karma1
@Nyírfa: Nyugi, befogadnanak siman. En is voltam ott - barataink elnek Uppsalaban - tele van mindenfele nepekkel, es nagyon jol megvannak az emberek veluk... :)
Shikari
Elég volt a buzik, cigányok, migráncsok, bűnözők és pedofilok támogatásából!

Készítsünk plakátot az Eu-s nyomorultakról SS egyenruhában. Biztosan tiltakoznának a veteránok, hogy ilyen selejtekkel hasonlítják össze őket!
Nyírfa
@karma1: Ezt jó hallani! Az ország nemcsak gyönyörű, hanem a világ egyik legfejlettebb demokráciája, amitől nagyon vonzó.
Akárcsak Svájc és Kanada. Gyakorlatilag ez a három társadalom tükrözi leginkább azokat az elveket, amelyek szerint élni szeretnék.
karma1
@Nyírfa: Nemcsak. Ahol en elek, az is, maximalisan
karma1
@Shikari: Igazad van! hitler porogne a szegyentol a sirjaban, ha meglatna orbant a plakaton! Csinaljunk a szentharomsagrol! orban+kover+tomjenzsoti! Es erre meg Goebbels is ki fog kapaszkodni a kriptaja szelere!
Legalabb fogalmaznal egyertelmuen, buta troll
csak úgy....
@Shikari: az iccaka,hozzád képest veröfényes.
Shikari
@karma1: Éppen te szólsz bele, aki nem is itt él, a magyar helyzetről fogalma sincs és még írni sem tud? :-)
Egyáltalán tudsz te a nácikról valamit, azon kívül, hogy a liberálfasiszta mantrákat szajkózod? :-))))))))))))))
Clavigo
@Shikari: " Elég volt a buzik, cigányok stb. támogatásából ,blablabla." Igazad van..Szedd össze a petyerkádat,,oszt takarodj haza innen te román megélhetési muzsik..
ómió
@fideszes gyökér: Napjában le akarnak nyakazni? És nyilván nem vagy vele elégedett! Ne izgulj, ezt efftársilag még fokozhatnád is! Tudod: a "tervteljesítés"! Költözz a körükbe! Az lesz "számításod világa"!
karma1
@Shikari: Neeeeeem, en sohasem hallottam a nacikrol,.,.. En tegnap szulettem,... A magyar helyzetet en meg a BBC-bol, Bloombergbol, AP-bol, Reutersbol is tudom, angolul. AZ IGAZAT ! De te meg a szar fideszes propagandat se ismered pontosan, ugyhogy csak irod a frocsogesedet, te szerencsetlen!
Mielott nagyon liberalfasisztazol, a fo"niked jelenleg eppen fasiszta, rasszista, viszont o volt a nemzetkozi Liberalisok elnoke, tehat ora pont illik a liberalfasiszta jelzo! TUDTAD??? Ulj mellem 5 percre, eveket okosodsz!
Aki Én
@ómió: ,,Soros-csicskáéknak mindenről Orbán jut eszébe? Eszerint még saját magukról is!"
Ördögöd van, saját magukról is. Hiszen tudod még te is, hogy orbán a soros-csicska. Már ha enged emlékezni meszes agyad.
Aki Én
@cSicska Ratyi: ,,Elég volt a buzik, cigányok, migráncsok, bűnözők és pedofilok támogatásából!

Akkor ne folytasd!!!
Kocsis, orbán, Vidnyánszky, fidesz, Kaleta!
fideszes gyökér
@ómió: Eszed nem sok van...
Simán leszopsz egy Félmajom Cigányt...
Ideális szavazó vagy.

Ugye az úgynevezett "Mimagyarok" balfasz törzsből származol?
csak úgy....
@Shikari: évek óta ugyan az a lemezeden..., te nagyon intelgányós vagy tibim! :) ha mindenkit sikerülne kibaxikálnod magyarországról,akik szerinted nem oda valók,mert te úgy döntöttél ,akkor tudod mi lenne!? bután döglenétek éhen!
fideszes gyökér
@Shikari: a "takony" elnevezés gondolom a magyarokra vonatkozik.
Hallani szoktam, amikor a Félázsiai Cigány Miniszterelnök Úr Rokonai és Barátai is ezt szokták emlegetni.
Soros!
rokker33
Mocskos Svéd nigger migráns támogató kutyák!! Majd Magyarországon tüntetnek az emberek,ha rossznak tartják a kormány intézkedéseit! Egyenlőre senki sem kért segítséget főleg nem a svédektől a saját népüket nem tudják megvédeni a niggerektől ! Ott azt csinálnak amit akarnak nőket erőszakoltak nőket öltek meg a niggerek meg az iszlám kecskebaszó terroristák!! Októberi választáson meg kiderült hogy nincs manipuláció,hisz fontos városokat veszített a fidesz Pl:Budapestet Miskolcot Szombathelyet !!Aki erre azt mondja hogy diktatúra az hülye!
Shikari
@fideszes gyökér: Rád vonatkozik senkiházi minoritás!
Shikari
@rokker33: Nyugat elesett! A zsidó spekuláns és csürhéje már szétbomlasztotta a fehér közösségeket. Csak a buzik, a niggerek, az arabok, a zsidók, a bűnözők, a deviánsok és a szubkultúra érdemel meg támogatást! Az őshonos fehéreket ki akarják irtani!
kereső
Hirünk a nagyvilágban.((((((((((((((((((((((((((((
Horizont
@Shikari: Ha még működne moderátor itt, mint régen, akkor 10 kommentedből 9-et törülnének és már régen kibasztak volna innen.
rokker33
@Shikari: A táblán lévő dátumot olvasva, vagyis 2034 re már az iszlám kecskebaszó terroristák az analfabéta afrikai niggerek meg a hatalomra vágyó kínai nép fog uralkodni a tisztességes fehér ember felett!! Merkel és Soros addigra megdöglik Ursula meg lelép szépen a többi hazug politikussal együtt! Ez vár ránk ha nem cselekszünk!
Shikari
@Horizont: Ha működne a moderátor, te már régen a harmincadik neveden lennél kivágva! Szemétkedsz, személyeskedsz!
Mondtam már, aki mocskolódik velem, az azt is kapja vissza! Aki normálisan szól, oléyan választ kap! Én így moderálok!
Kötekedsz, provokálsz, hazudozol és még neked áll feljebb?
csak úgy....
@rokker33: te csöppöt plöm-plöm @Shikari: stól mindenestü! :)
Horizont
@Shikari: Nekem soha nem lesz harmincadik nevem gyogyókám. Kettő sem.
Nem provokállak te hülyegyerek csak válaszolok a baromságaidra.
Gondolod hogy kardomba dőlök a barom fröcsögő gyűlölködő válaszaidon?
Kevés vagy te ehhez kis pajtás nagyon kevés. :DDDD
Shikari
@rokker33: Úgy 2060-ra a nigger- arab csürhe kiszüli a fehéreket, bennünket meg a cigány megélhetési gyerekgyártók. Kínával még valahogy megbékülök, mert azoknak 5000 éves kultúrájuk van és nem a homokba elásott hamisítványaikat találják meg ismét nagy zajjal és örömmel! :-)
Shikari
@Horizont: Szerintem is hülyeségeket írogatsz, mégse állok le kötekedni veled, hanem hagyom, égesd csak magad! Te viszont belém kötsz és személyeskedsz, majd felháborodsz, ha visszaszólok. Igazi liberálnyomi mentalitás tök hülye aggyal!
fideszes gyökér
@Shikari: ha a moderátor működne, akkor már te se lennél itt, senkiházi.
Inkább örülj, hogy a cigó majom a moderátor.
Shikari
@fideszes gyökér: Takarodj haza kis köcsög, amíg nem kerül a fejed a seggedbe!
Shikari
@fideszes gyökér: Akkor megfogadod a tanácsot? :-))))))))))))))) Helyes! :-))))))))))))))))))))))))))))))
namihami
Itt egymást fikázzátok, éppen csak a leglényegesebbről feldekeztek meg. Hírünk a nagyvilágban! Már nem egy afrikai vagy dél-amerikai politikus az országot elárasztó korrupció arca, hanem egy európai ország vezetője. És ez nemcsak ránézve, de ránk is szégyen. A magyar államfő lett a fényképarca a korrupciónak--azért van, amiben tényleg nemcsak Európa, de világvezető lett a Gömbi.
fideszes gyökér
Az eltakarodásra épphogy a nemmagyaroknak van itt szüksége.
Hanem a faszszopó senkiknek, mint például te is vagy.
A Cigány Mágus ellopta az egész médiapiacot.
Fröcsögjél otthon, a faszszopók között.
A félázsiai migráncsokra itt szükség nincsen.
Te ingyenélő szar.
kereső
@rokker33: 11:31. Talán gondolkodhatnál- mert a "sárga veszedelmet",(Kina), meg a félázsiai putyint egyenlőre nem Merkel és soros favorizálja, hanem orbán- Európa dns-e. Ő az aki trójai falóként- gondolom, néhány millió/milliárd dollár ellenében- utat nyit nekik. Aztán nem ártana egfy kicsit elgondolkodni azokon a 2015-ös történéseken. Mert- orbán hazajött tavasszal putyin gazdától, és rögtön teleszórta az országot a kék , magyar nyelvű palkátokkal- holott akkor még hire-hamva sem volt a "migráncsáradtanak". Ne arra figyelj, amit mond, hanem arra amit tesz.
Horizont
@Shikari: Ég a város, ég a (ország)ház is, nem is egy ház (egyház is) hanem száz is,
ég a Shikari is :)
rokker33
@Shikari: sajnos igen de ezek a nigger védők nem fogják fel hogy mekkora a baj! Mondjuk Soros már mindenkit megvett dekára.Ezekkel a migráns támogatókkal sem állok le vitatkozni! Ostoba mind Aki én Horizont Eladott ország Pelle buta Anikó meg a többi rá akarják tukmálni a saját véleményüket másra!!!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 09:54
Miért haragszol magadra,hiszen buzi vagy,meg cigány,sőt migráncs is.
Azért ha nem támogatod magadat,néha egyél a trollkodásért kapott krumpliból,kicsi szegény romány.
Shikari
@rokker33: Nem csak a niggerrel van baj! Az a banda, aki nem tekinti magát magyarnak mert elsősorban származása határozza meg az identitását, az mit keres itt? Mi szüksége van Magyarországnak olyan emberekre, akik lenézve a magyarságot ellenünk készülődnek? Mi legyen azokkal, akik ha egy fővel is többen lennének mint a magyarok, már gyilkolnának nyíltan is akár? Mi legyen azokkal, akik úgy állampolgárok, hogy a származásukat pajzsként maguk előtt tolva toleranciát kérnek, míg ők soha nem adnak?
Ezek a megfelelő kérdések!
Aki Én
@rokker33: Annak örülök, hogy Shikari jó cimbid, aki nem akar semmit másra erőltetni. Meg persze te sem.
Azért nézd már meg miket írogatsz azoknak, akik nem osztják eltúlzott, sokszor ostoba, egysíkú véleményed.
Te szereted látványosan bekapni a horgot.
Kíváncsi vagyok, mikor voltál utoljára Svédországban, vagy bárhol nyugaton, és mit tudsz róluk azon kívül, amit a propaganda megoszt veled.
Mert Soroson, meg a migránsokon, meg a nem létező migránssimogatókon kívül nem sokat hallani tőled.
csak úgy....
@rokker33: mert fölülsz minden fideszes hazúgságnak!
kokopelli
@rokker33: ...csak úgy vita nélkül!
Mesélj a két megvásárolható "Soros"- t kitaláló J.Arthur Finkelstein és a Georg Birnbaum-ról!Nem Orbánék voltak
az első vevők a két szemétláda propagandájára!Többek között az Erdogán effendi,és a B.Netanjau is jól fizetett
a Soros-mese megvételekor!...nem sajnos,de a Finkelstein már megdöglött,,és ki kellene már valami mást találni!
Horizont
@rokker33: 12:12
Most komolyan azt hiszed, hogy te itt tényező vagy? Érdekelsz minket annyira hogy rád akarnánk tukmálni a véleményünket? De most tényleg? Magasról nagy ívben teszünk rád kispajtás tök mindegy mi a véleményed. Nem akarlak megváltoztatni aki gyökér az is marad. De nem számít maradj is az.
rokker33
@Aki Én: nem vagyok senkinek a cimbije!Ha a te véleményeddel értek egyet akkor nem fogok ellenkező kommentel írni! Volt már hogy Shikari val sem értettem egyet akkor neki is megírtam a véleményem!!
rokker33
@csak úgy...: Nem vagyok fideszes még fideszre sem szavaztam soha és nem hiszek senkinek főleg a hazug propagandának nem!!!
Aki Én
@kokopelli: ...és az már tényleg csak hab a tortán, hogy a fidesz kedvenc propagandistája Finkelstein, egy melegházasságban élő zsidó volt :)
Biztos tőle hallották a ,,fehér, keresztény, hetero férfi dumát is :)
kakambuki
@fideszes gyökér: @fideszes gyökér: Tájékoztatlak! Én a Vityának megfelelő beosztású manusukra gondoltam. Nem elég hogy talpig rosszindulatú vagy hanem még h.le is?? Ja és nincs más dolguk csak velünk foglalkozni?? Fogadnom sem kell hogy hiszen látszik hogy sokkal többet ártottak eddig saját maguknak, mint a magyarok egyszer is nekik.
rokker33
@kokopelli: nem csak magyar újságot olvasok hanem osztrákot is és ott is volt róla szó hogy mi folyik svéd országban szóval azért nem minden újság hazudik és nem minden svéd politikus mondd igazat!Azt meg ne mondjak már meg hogy Magyarországon ki a jó politikus és ki nem majd a magyar nép eldönti!
rokker33
@Horizont: nem tartom magamat itt senkinek csak megírom a véleményem ha érdekel vissza írsz ha nem akkor tovább görgetsz!Ez ilyen egyszerű!
rokker33
@Aki Én: nem szokásom csak a véleményem írom le ha elfogadod akkor válaszolsz ha nem akkor tovább görgetsz! Nem akarok én senkit meggyőzni az igazamrol , de elvárom hogy más se tukmálja rá az igazát!!
kakambuki
@Qqberci: Ne mondd! Az eszedbe sem jut hogy azért a diplomáciában másféle képzettséggel is rendelkeznie kell az ott szereplőknek? Bevallom nekem már a t.köm is tele van az efféle szakmanusokkal a politikában. Hány éves vagy egyébként? Esetleg emlékezhetnél még népi demokráciánkból a villamoskalauz hadseregtábornokra, az esernyőkészítőből lett nagyfőnökünkre, vagy a műszaki rajzolóból lett miniszterelnökre., aki a saját munkatársai szerint is olyan h.le volt hogy egy egy mondatos válasz is csak egy nap elmúltával tudott megfogalmazni rendesen De nagyon unom már a házban földön fetrengőinket, a vasajtónak fejjel rohanókat a beszéd helyett torka szakadtából üvöltőket, meg a házban nyilvánosan l.faxozókat is. Te nem?
csak úgy....
@rokker33: te csak a mellékzörejeknek hiszel + dúró dorcinak,aki könyvet darál? itt senkinek sincs igaza ,se neked se nekem ,mert te is az elöitéledeid szerint és én is , minket könnyü nekik összeugrasztani!
mikor majd kinyírtuk egymást a politikusok miatt és ott ücsörgünk pár arab és nigger között a felhökön,akiket ugyan úgy átbaxtak mint minket ,és akkor jon meg az eszünk,hogy a "fekák" a tetves törtetö politikusok és nem az a szerencsétlen ali,akire bombát szereltek allah nevében.
mitöl lett hirtelen ez az eszeveszett vallási ,származási gyülölet?
az erre "fogékonyak" miatt, akik mindent elutasítanak amit még nem láttak és tapasztaltak,ezzel az istent és az eszüket is kétségbe vonják,mert...
kokopelli
@csak úgy...: érdekes,hogy a talpig magyar Orbán V.-t itthon meglágogatta az Erdogán!Csak nem a két amerikai
"Soros=ördög" feltalálói tippje után,akik a törököknél is megjelentek előtte? Ott volt a hiba az egész sorosozással,
hogy a zsidó Netanjau is fizetett a két amerikanak az "Utálatosképért!" Milyen jó,ha a vallások olyan szépen meg-
vannak egymással!?...ha a szükség megkivánja?...de csak akkor? (;.))
Szeparepa2
Pff... Kinek volt gyomra ezt megcsinálni..?
Shikari
Magyarországon, ha Macron nejét és Merkelt két vén kurvaként ábrázolnák, akkor is tapsikolnának nyomorulték a bátorsághoz?
kokopelli
@Aki Én: (13:08) Az nem is lenne annyira érdekes,hogy homokos volt,de az,hogy HIV-volt az nem akadályozta
abban,hogy az erényről (politikai) prédikált,ill. akár megvásárolható volt! (;-)) (nem tudom,hogy Orbánéknak mibe
került? Lehet,hogy az Erdogánnal megbeszélték,hogy ki volt a jobb kufár?
Qqberci
@kakambuki: Honecker elvtárs képzett tetőfedő volt...
kokopelli
@Qqberci: Az "öregünk",meg azt meséte,hogy a Kádár Jani bácsijuk péknek tanult,és péksegéd lett!
A Zorbán meg csak úgy el van a diplomájával meló nélkül szájtépéssel!...bocs disznót is vág a ME! (;-))
durbincs
@Qqberci: maga 50IQ-s Agyi-sekély ? bányaszerencsétlenség ? ha már ide picsog upgradelje má a Gugli - forditoját ?
Edmond Dantes
Kerestek ők egy fényképet abból a korából is,amikor még nem volt korrupt,"balkáni lótolvaj".Nem találtak,ennyi.
Lepényleső
Állítólag vannak véletlenek,- ez az összekötés azok közül lehet?
ómió
@Aki Én: Még mindig a 30-40-50 évvel ezelőttben élsz, bolsijózsi? Amikor Soros atyátok még a kommunizmus lebontását díjazta! Ma viszont a restaurálását! Nem baj? Benneteket, bolsikat a "páratlan dialektikátok", vagy a szerzett agyhiányszindrómátok tart máig is a múltban? Elszakíthatatlanul! Vagy ez csak egyfajta "efftársi szemlélet" a vigyorgóból, ahova beköltöztették efftársiasságodat?
Aki Én
@ómió: Te is csak Kádárig szeretsz visszamenni, de a tegnapra már nem emlékszel :)
ómió
@fideszes gyökér: Na, elfogytak az efftársi "érveid"? Már csak a bolsevik latrinából rád ragadt szart tudod szórni: efftársi "érvként" ez maradt? Ami a lényegetek! Agyatlan bolsi fajtetüként, az "internáci" törzsből csak erre futja efftársiasságodnak? Akkor te egy fajbolsi lehetsz!
ómió
@Aki Én: Ha a bolsi gyilkolászásotokra meg a "népi demokráciátokra" kívánkozik utalás, bizony, Rákosi meg Kádár efftársadig kell visszanyulni, akár tetszik ez neked efftársilag, akár nem. Vagy "haladó módon" már azt is a "Zorbánra" kell hazudni? A tegnapra, meg a tegnap népzsebelésére - Böszme módra - meg éppen te vagy, aki nem emlékszik! Netán csak a vigyorgói környezeted gátol ebben?
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNCSELÉD HAZUGSÁGAID...
Pálinkás Pál
@ómió: nem...de az emberek zömének azokról a szavakról hogy lopás...korrupció...diktatúra...hányinger...bizony orbán ugrik be egyből!
ómió
@Pálinkás Pál: Az "emberek zömének"? Nektek, bolsiknak! És ez nem "beugrás", hanem efftársilag beültetett hazugság! Lopás? A 90-es években "eltünt" több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon", miközben az efftársi milliárdosok - köztük Böszme vezéretekkel - hosszú tömött sorban masíroztak elő a "szőnyeg alól"! Akkor hol a lopás, efftársak? Hát, nem ott, ahova hazudjátok!
Pálinkás Pál
@ómió: te görény...akik akkor MSZMP-sek voltak..és loptak..azok most a ti padsoraitokban üldögélnek...a fidesznél nincs komcsibb párt, talán még Kínában sem!!! egy vezetőt mondj a tolvaj hordádból aki nem az MSZMP csöcsén lógott!!!
ómió
@Pálinkás Pál: Hány fideszes milliárdos jött elő a 90-es években szétlopott "társadalmi tulajdonból", szarkupac!? A bolsi tetürétegeteknek az a "kasztja", amelyik lophatott - és loopott is, ahogy a csövön kifért - a megélhetési bolsiknál (akik később még a Fideszbe is menekültek) sokkal magasabb "polcon " ült és máig is a bolsi tetübandátok promótere, bárhogy hazudnád is másra! Ha meg a mai komcsikat keresed, bolsi fajpatkány, akkor hallgasd, amikor az efftársaid a "szent himnusz" Internacionálétokat éneklik! Elárulom, az nem a Fidesz kongresszusán lesz, még, ha efftársilag odahazudod is!
Pálinkás Pál
@ómió: ne ugass szaros... még hazudni is csak bénán tudsz...lassan leáldozóban a napotok...szar lesz az elszámoltatás!!!
Aki Én
@ómió: Te azt akarod a pofánkba hazudni, hogy a gazdád nem lop?
Te hülyébb vagy mint gondoltam, beteg bolsi csicska.
csak úgy....
@ómió: te egy annyira buta ember! a tetü bolsik lopásai,hazúgságai miatt most szabad kezet engednél a fideszes maffiának,mert szerinted ök nem bolsik..., téged anya szült !?
ómió
@csak úgy...: Te, mint a kreténségtudomány efftársi "professzora", most aztán "megaszontad"! Nem kérdezek vissza, mert téged nyilván Lenin efftársad "teremtett", méghozzá "különleges anyagból"! Bayer szerint az a szar! Ha meg maffiát keresel, tekints a bolsi tetübandádra! Tudod! Arról ismerszenek meg . még mielőtt másra hazudnád a tetveseket - hogy el-eléneklik "szent himnuszotokat", az Internacionálét!
ómió
@Aki Én: Nekem olyanom, mint "gazda", nincs! Szóval, nem úgy, mint nektek, tetves bolsiknak! De, ha a "Zorbánra" gondolsz, ő attól "lopna", hogy te meg a bolsi tetübandád non-stop ezt hazudja rá? Kevés! Anno még Keller efftársatok - tudod: ő volt az "elszámoltatási kormánybiztosotok" - se volt képes bíróság előtt ráhazudni semmit! Pedig vért izzadva próbálta! Szóval, bolsi fajkretén, ne erőlködj - hacsak nem a vigyorgó mellé még egy sérv is nem hiányzik!
ómió
@Pálinkás Pál: Hazudni, fajgyökér? Ezt te makogod, mint az Athina Híradó "munkatársa"?! És a födém még "megkímélt"? Álmodozzál csak tovább, idióta bolsija! Addig se aljaskodsz, hazudozol!
Pálinkás Pál
@ómió: ahogy nézem a kommenteket fajparaszt, kisebbségi a véleményed...akárcsak a fidesz támogatottsága csalás nélkül...kormányváltás után mi lesz veletek csicskák??? vagy te is olyan gerinctelen fajta vagy mint az átlag fidesznyik???
Aki Én
@Pálinkás Pál: Ez a beteg @ómió: szerintem komolyan is gondolja amiket leír. A Shikari szerintem maga sem gondolja komolyan, de ez a dolga, viszont az ómió tényleg beteg lehet :(
Persze a Shikari is beteg, de legalább tisztában van vele, hogy hazudik.
Aki Én
@ómió: ...szánni való vadparaszt vagy, egy szellemi toprongy :(
ómió
@Aki Én: Tükörbe nézve, ott a vigyorgóban, mindig másra "mondod ki a diagnózist", bolsi fajgyökér? De hiszen ott magadat látod! Már magadat se ismered fel? Akkor azért vagy lekötözve!
ómió
@Pálinkás Pál: Egy bolsi honlapon, bolsi fajgyökér, ahol (veled együtt) nyüzsög a bolsi tetübanda, egy-egy oda nem illő, mégis, mi lenne, ha nem "kisebbség"? De ez messze nem a szavazótábor megoszlása, bolsi idiótája, nem tudtad!? Az meg külön "bájos", ahogy tőled, kékcédulás-unokától a "csalást" hallani! 2022-ben a "Biden-módszert" fogjátok "tesztelni"? Másképp nem lehet "bolsi álom"! Ha meg gerinctelent keresel, tapogasd meg a saját csigahátadat!
tudode
Schmidt Mária nem szólalt meg amiatt, mert Ungár Péter, és Ungár Klára is hasonló cipőben jár:
.
www.google.com/search?q=Ung%C3%A1r+P%C3%A9ter+meleg+vagyok&oq=Ung%C3%A1r+P%C3%A9ter&aqs=chrome.2.69i59j69i57j69i59j0j46j0l3.6576j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------------
.
Pedig lenne rá lehetősége, őfélesége kegyeltjének!
Pálinkás Pál
@ómió: te vérmarha...mi a jó francot keresel büdös gyökér egy "bolsi oldalon"?? te annyira hülye vagy még a birkatáborban is, hogy maximum ide tudnak használni... vergődjetek csak, van még jó esetben két évetek,aztán jön az elszámolás!!!
ómió
@Pálinkás Pál: Mit keresek itt, fajkretén!? "Gyönyörködöm" a fajkreténségeitekben és - benneteket olvasva - "elámít" a "liberális" zombiképzés "honi diadala"! Álmodozzál csak, bolsi fajbarom! Addig se hazudozol!
Aki Én
@ómió: Most miért rajtunk akarod leverni, hogy molesztáltak gyerekkorodban?
Látod, ez van, ha apu és anyu tesók.
sgl
hvg.hu/360/20201125_Deutsche_Welle_A_hivatalos_Magyarorszag_habzik_a_duhtol_de_miert
..
"Deutsche Welle: A hivatalos Magyarország habzik a dühtől, de miért?
A már-már szokásosnak nevezhető menetrend: a német televízió kifigurázza a magyar miniszterelnököt, Kovács Zoltán államtitkár pedig megforgatja kommunikációs bunkósbotját.
A Deutsche Welle szerint előre várható, hogy a ZDF legújabb politikai szatírája miatt a magyar kormány képviselői ezúttal is kitérnek a hitükből, ahogy az náluk már csak lenni szokott. Úgyhogy Kovács Zoltán gyorsan meg is lengette Berlin ellen a náci-bunkót, bár nála ez sem meglepetés. A múlt hónapban is ezt csinálta. Akkor Katarina Barley-t azzal vádolta meg, hogy az fasiszta módszereket alkalmaz, miután az EP alelnöke felvetette, hogy pénzügyileg ki kellene éheztetni Orbán Viktort. Ám ezzel csupán arra utalt, hogy Orbán családtagjai és cimborái feltűnően en nagy arányban nyernek el uniós pályázatokat, amire azért, unter uns gesagt, erősen korrupciógyanús..."
sgl
Ocsmány Vigyor DFB lapjáról:
""Alex Somogyi
A Jó Isten terve más... A Fény egyre nagyobb! Egyre többen ébredünk! És támogatunk!
sgl
"Alex Somogyi
A Jó Isten terve más... A Fény egyre nagyobb! Egyre többen ébredünk! És támogatunk!
· Válasz · 29 p. · Módosítva

Gyöngyi Ambrus
A Jó Isten áldja meg!! Imádom
· Válasz · 29 p.

Lily Kaufmann
1:1 igaz minden egyes szó. Orbán Viktor Úr az egyetlen lelkiismeretes etikai, morális, gerinces, józan eszü és kompetens politikus, aki öszintén szereti a Magyarokat és lelkiismeretesen végzi a feladatát. Szívböl kívánom: Isten éltesse nagyon nagyon so… Továbbiak
· Válasz · 28 p.

Tihor-Međugorac Mónika
Amúgy pont ez a baj .Állandóan a kitalált fóbiáiddal harcolsz ahelyett hogy lenyugodnál már végre
· Válasz · 28 p.

Attila Kasa
Megy ám a figyelem elterelés közben meg a lopás is részetekről Ki is húzott ki a putriból?Te elme roggyant szerencsétlen A világ már rajtunk nevet tűnj már el Gyurcsánnyal együtt nincs szükség ártányokra"
ómió
@Aki Én: Látom, még nem hatott rajtad a szedálás! Nyugi! Pár perc és nem fog gyötörni a kreténséged!
Aki Én
@ómió: Már tényleg csak én vagyok neked? Nem csoda, hogy ennyire ragaszkodsz hozzám.
ómió
Neked, bolsi fajkretén már csak az agyhiány-szindrómád maradt meg a vigyorgó, ahonnét "dalolsz"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok