Kevesebb mint 20 percet beszéltek a jogállami mechanizmusról és a magyar-lengyel vétóról Európa kormányfői a csütörtök esti videokonferencián, amelyet már a hagyományos brüsszeli csúcsok helyett tartanak.

Merkel kiállt a jogállamisági mechanizmus mellett

Angela Merkel német kancellár viszont utána újságíróknak válaszolva megvédte a mechanizmust, szerinte ez jó megoldás – írja a 24.hu.

Egyértelművé tettem, hogy szerintem jó és kiegyensúlyozott kompromisszumot találtunk a javaslattal

– mondta Merkel arra a javaslatra célozva, amelyet a bizottság, a tanács és a parlament trilógusa tárgyalt le. Ennek ellenére azt is elmondta, hogy továbbra is tárgyalni fognak Magyarországgal és Lengyelországgal, egyelőre nem keresnek más megoldást a költségvetési csomag és a mentőcsomag elfogadására.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/AP/AFP/Odd Andersen

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Akkor is inkább lopni szeretnének, de becsületesen, az ország érdekeiért dolgozni NEM!
Mocskos Fidesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pipás
@Csizmás Kond: Akkor neked sikerült? :)
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ja a zunió...és a zunió mit nevez jogállamiságnak ?...mert ahhoz hogy valamit meg tudjunk ítélni összehasonlítási alap kell, és mivel minden uniós államnak más és más jogrendje, alaptörvénye alkotmánya van ezért mi a lószarhoz igazítja a feltevéseit. ugatnak mint a koborkutyák várva a koncot a vén szartól.
SystemError
@Csizmás Kond: 13:35 Igazad van. Példát vehetnének a fideszről a korrekt eljárások terén...:) Ilyenkor sírtok mi, de ki fog titeket sajnálni 2 millió magyar zsidózó, cigányozó, buzizó faszparaszt szakmunkást leszámítva...Tudod statisztikailag ebből áll a fidesz:)
Csizmás Kond
@SystemError: Tőlem akár kinyalhatod a fideszt...semmi közöm hozzá,... és ami azt illeti az a faszparaszt aki másokat nevezget a hozzászólásában.
SystemError
@Csizmás Kond: Miért vetted magadra a faszparasztot, talán a zsidózásoddal van összefüggésben?:) Pedig nem rád gondoltam, de látom a te inged, a te önérzeted.. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.