Az eddigi tesztelés során mellékhatások nem jelentkeztek, csak hat önkéntes panaszkodott az oltás helyén fellépő, múló fájdalomra.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Én az oroszt nem adatom be, mert az élő adenovírusos (több nyugati is ilyen, azokat is kihagyom), ami új techológia, még nem kiforrott, viszont a Kínai az elölt vírust tartalmaz és a hordozóanyag is bevett formula, ugyanolyan mint a most is kapott inlfuenzaoltás, így nagy meglepi nem érhet vele...
csak úgy....
@verőce21: neked példát köne mutatnod és a ruszki vírusirtóval kezdened és csak az után a kínai,míg nem lesz rizsa a szemed..
SystemError
Ez tudomány és nem 10 esetből lesz statisztika. Megvolt a 30e tesztelés, ha igen akkor biztonságos, ha nem akkor "orosz rulett"..:) Az amúgy kicsit nekem gyanús, hogy a világ legnagyobb gyógyszergyártói nem jöttek még ki, de az orosz már az első hullám alatt igen, csak nem a fiókban volt...
verőce21
@csak úgy...: (19:47) Oszt' mit akartál ezzel mondani, Bugsy...? Lejáratási szándék vagy elemi rosszindulat...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.