Az utóbbi időben, talán elsősorban az uniós intézményekkel és az egyes tagállamokkal folytatott heves viták nem szándékolt következményeként a magyar politikai közbeszédben és újságírásban egyre nagyobb teret nyer az a következtetés, amely szerint az Európai Unió valójában nem más, mint a Szovjetuniónak egy új változata. Úgy gondolom, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hisz-e ennek az érvelésnek vagy nem. Mégis, azok számára, akik megerősítésre várnak, ajánlanék néhány érvet, amely cáfolja ezt az összefüggést.

Forrás: hirposzt.hu
Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az a baj, hogy ezeket a nemes gondolatokat Navracsics Tibor nem Orbán Viktornak, nem Lázár Jánosnak és nem a többi fenenagy magyar szabadságharcosnak tolja az arcába szemrehányás gyanánt. Az a baj, hogy ez az emberarcú, értelmiségi fideszes duma nem több, mint olcsó kármentés: szóljunk már azokhoz is pár szót, akik immunisak a primitív sorosozásra, és akik úgy érzik európaiaknak magukat, hogy ahhoz nem kell feltétlenül nagy betűvel írniuk a magyart.
Az a baj, hogy Navracsics Tibor Brüsszelben európai hangon, európai álláspontról javítja az országimázst, és tesz úgy, mintha Magyarország kormánya európai volna, csak kicsit túl érzékeny, miközben végignézi, hogy cimborái és elvtársai napi 24 órában zsibbasztják az országot a legbüdösebb hisztériával és összeesküvés-elméletekkel, egy lassan 90 éves ember ördögi tervével, aki meg akarja erőszakolni a legderekabb nyugdíjas hölgyeket is. Az a baj, hogy miután Orbán Viktor és zenekara minden megszólalásával Európa ellen uszít, minden elvetemült lépését Európa haldoklásával legitimálja, amely Európát vagy ő, vagy senki más nem képes megreformálni, miközben reggeltől estig megy a duma arról, hogy kettős mérce, hogy azért szopatnak, mert mi magyarok vagyunk, Navracsics Tibor megszólalása úgy hangzik, mint egy gyomorból jövő, cinikus röhögés. A koreográfia része, ami után a függöny mögött harsányan megveregetik egymás vállát, hogy milyen szép munka volt. Az a baj Navracsics Tibor nem remélt őszinteségével, hogy közben nem lehet megfeledkezni erről: évek óta kemény vergődés megy azért, hogy ez a nép meggyűlölje a liberális, viszonylagos jólétben élő, toleráns, nyitott demokratikus Nyugatot, és lehetőleg elhiggye, hogy az ázsiai, afrikai diktátorokhoz dörgölőző, Putyin-rajongó államvezetés jár a jó úton. Mindenki más síkhülye. A magyarok még így elhülyítve, rongyossá szopatva, megfélemlítve is Európa-pártiak, az nem Navracsics Tibor érdeme."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.