Nem akart szomorkodni, és sosem érezte jól magát felöltözve – most a közösségi oldalakon oszt szextippeket a bevállalós nő.

A 32 éves Molly korábban pincérnőként dolgozott, a naturizmus iránti szenvedélyét pedig még 2009-ben fedezte fel, de csak most jött el a pillanat, mikor a hobbiját a mindennapjai legjelentősebb részévé tudta tenni.

A nő tavasz óta, mióta munkanélkülivé vált, egyre gyakrabban hagyja a szekrényben a ruháit, és hol kirándulni megy pucéran, hol a pizzafutárnak nyit így ajtót – a meghökkent férfi el is ejtette az ételt a meztelen nő láttán.

De virtuális jógaóráin is – amelyekre azért fel szokott még öltözni falatnyi sportruháiba – arra biztat mindenkit, hogy engedjék el magukat, adjanak egy lehetőséget az ilyenfajta szabadságnak is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Molly K. Spock (@fitmamamolly) által megosztott bejegyzés

„Amikor meztelen vagyok, magabiztosnak és szexinek érzem magam, mert nincs, ami mögé rejtőznöm kell”

– állítja Molly, akit férje is gyakran meztelenül követ a kirándulásokon, ám 3 éves kislányuk ragaszkodik a ruháihoz, mert imád öltözködni.

A nő bevallása szerint egyáltalán nem bánja, ha az emberek megbámulják, és úgy érzi, az ő meztelenségét úgy értelmezik, mint egy engedélyt, és ennek hatására talán mások is le fognak vetkőzni. 

Címlapkép: Instagram/fitmamamolly

(metropol.hu)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ezt a se..et valóban nem muszáj a világ elől elzárni.
Gazella
Mi van vissza jön a hippi korszak szex része.
ila51
Túlzásba azért ne vigye , ha mindenkit erre biztat , lenne itt káosz ... még Ő csak csak elmegy
simmering73
Az anya nő, az apa férfi, de egyik se normális. Szegény gyerek.
jesz
Így, és ilyen helyen könnyű... De mondjuk olyan alakkal mint Falus Mariann elmenne Afrikába...ott lenne csodálója...meg unga-bunga

Afganisztánban ha ledobná a ruháját, egyből tarkónlőnék...

Ez a hír uborkaszezonba való.
SystemError
@Pegero: Ez már kicsit nőgyűLölős lett azért nem..
SystemError
@Pegero: Nem te szerencsétlen, csak naturalista.. Annak semmi köze ehhez, de jól gondolod attól is rettegned központilag. Tudod ez is hippi téma, mint a goa:)
SystemError
@Pegero: Ebben igazad van, mert Ozorán is játszottam és sok helyen a világban vagy 15 évig. Amúgy a 69-es hippikből nem sokan élték meg a 30-at. Szóval nehéz lenne arra veretni. Na jó éjt! Vagyis baszódj meg!
SystemError
@Pegero: Ja és 2020 van papi, Hendrix és Jennis Joplin 50 éve halottak... Azok a megkészűlt pinák viszont valóságosak.. :)
ómió
De miért nem a főutcán? Igazi, "liberálisan"!
Csizmás Kond
...ha már nincs munkája valamiből csak meg kell éljen...
Sámannus
Hát amikor ezt látom kedvre derülök, de ha a pohos lenne így , csattogna a farkam a röhögéstől :DDDD
SystemError
@Pegero: Bocs, ha ez benned ilyen érzést okoz, erről nem tehetek. Majd letagadom, hogy a nyomikban ne keltsen frusztrációt..:)
SystemError
@Pegero: Te tetted saját magad ebbe, hogy szorongsz attól, ha mással megtörténtek dolgok és átélt dolgokat, amiket te csak filmben láttál. Nekem ez normál :)
media.port.hu/images/000/038/054.jpg
SystemError
@Pegero: Szerintem csak vén vagy és már minden buzis, mert nem áll fel semmire 69 óta..:) Mindenesetre olyan fallosz homoerotikus ábrázolást, ahogy te leírtad még soha nem olvastam. Bele is égett a retinába a sokk egy éltre..amúgy köszi! "Szaros seggű ribanc" meg ilyenek.

fallosz=átélt ábrázolás
meztelen nő a természetben=Szaros seggű ribanc

Nem gáz, csak ne "kend" másra..:)
simmering73
@Pegero: Én nem látom, hogy szaros lenne. Szívesen megvizsgálnám közelebbről is.
vacsi
Jó 50 éve volt egy ismerősöm, ő a postásnak nyitott pucéron ajtót - rögtön el is vitték a bolondok házába!
SystemError
@Pegero: Ügyeljek a látszatra olyan valaki előtt, aki a látszatból él...?:)
SystemError
@Pegero: Általában tartalmatlan vagy és nem arra reagálsz, sőt köze nincs hozzá válaszaid vannak. Ettől függetlenűl vicces vagy, de nem vagyok hülye, amikor a motivációk terén az ember összerakja valaki profilját..:) Érted mire gondolok. Egy MTV bemondón is lehet nevetni attól függetlenűl, hogy nem igazi.
SystemError
@Pegero: Béna és erőltetett vagy az idióta, de vicces helyett. A többi is ilyen, te legalább ebben más voltál, ahogy valószínűleg másban is..de látod még a fallosz imádatodon is túltettem magamat. Nem lehet neked könnyű azért azon az oldalon a jazz, hippi69 és a fallosz imádattal. Hogyan bírod ezt a rejtőzködő életet a közegedben. Azoknak szívod a vérét, akik szabadok lehetnek, de mégsem akarnak falloszokról hallani?
SystemError
@Pegero: Tessék ettől megnyugszol:
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
SystemError
@Pegero: Én nagyon is szeretem az orosz cuccokat, csak nem úgy mint ti...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.