Szerinte ugyanis ott szokták rendezni a jogi nézeteltéréseket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Lófaszt nektek úniós bíróságot, mert az úgy elítélne bennünket minta szart, és az elit élne akkor szarul.
kokopelli
@Peller Anikó: ...az Orbánékat,akik a "Báncsák Magyarorszgot!" szlogent tolják maguk előtt! (;-))
Eladott Ország
Azzal zárul a híveknek gyártott magyarázat, hogy nem is kell nekünk a hitel, ha mégis kell, bármikor, bárhonnan fel tudjuk venni, mert ennek az uniós keretnek az a feltétele, hogy azt tanítsuk az iskolákban: néha születhetnek lányok kukival is.
Akkor tegyük ismét nyilvánvalóvá: az Európai Unió érték- és érdekközösség. Kiemelem a lényeget: KÖZÖSSÉG. Az már meglehetősen nyilvánvaló, hogy Magyarország a jelenlegi állapotában nem alkalmas arra, hogy bármely közösségnek a tagja legyen. Megtudtuk nemrégiben Orbán Viktortól: minden mérkőzés addig tart, ameddig ő nem győz. Ebből az következik, hogy nem léteznek szabályok, nincsen sportszerűség. Semmi nincs, csakis egyoldalú győzelem. Bármi áron. Én azt hiszem, ha lesz is átmenetileg olyan kényszer szülte pillanat, amikor Orbán Viktor győztesnek tűnhet, ezt a meccset elveszítette. Az talán – de csak talán – még rajtunk múlik, hogy mi vesztesként vonulunk-e le a pályáról. Amíg Orbán vezeti az országot, addig sajnos mi a nép mindig vesztesek leszünk. Itt egyedül csak ő nyerhet. Ha nem kapunk pénzt az EU-tól, akkor kölcsönt vesz fel nagy kamattal, azt is nekünk kell visszafizetni, ha mégis kapunk, azt sem arra fogja költeni, amire adják, szokás szerint. Mert hogy munkaalapú társadalom vagyunk, meg amúgy se szóljanak bele a belügyeinkbe, mert mi ezer éves nép vagyunk és ő azt csinál, amit akar. Már teljesen elvette az eszét a hatalomhoz való ragaszkodás, pedig ha egy független orvosi bizottság hivatalosan megvizsgálná, akkor az lenne a végkövetkeztetés, hogy nem szabadna a kezébe adni még egy roller vezetését sem, nemhogy egy országét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.