Miután hazaértem a reggeli lovaglásból, kicsaptam Szeszélyt és a csikót a legelőre, és leültem a gép elé, hogy megnézzem, mi történt a nagyvilágban. Rögtön egy mellbevágó hír jött velem szembe, mely szerint George Clooney egy interjúban elítélően nyilatkozott Magyarországról és Orbán Viktorról. Mivel nem tudtam, ki George Clooney, csak azt érzékeltem, hogy angolos hangzású neve …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: Virág Árpád
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
@sgl: Elvtárs! Áramot vezetek a heréibe!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Alig több, mint egy hete: "Clooney az interjú vége felé arról beszél, hogy a film hangulatát meghatározta, hogy mennyi dühöt és gyűlöletet élt át mindenki világszerte, "nézd meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon."

Rá egy hétre: "Demeter Szilárd Origóban megjelent írása ugyanis nem kevesebbet állít, mint azt, hogy »Európa Soros György gázkamrája«, ahol el akarnak pusztítani minket. Ez nyilvánvaló hazugság és képtelenség, de sajnos gyűlöletkeltő"

Who the f...ck is Virág Árpád nincknevű depravált illiberális csürhetag?
Virág Árpád
@legott: Itt levezetheted a feszkót! Erre találták ki a propit!
Aki Én
@legott: Egy ostoba troll, aki hirdeti a fideszes hazugságokat, szánalmas erőlködéseket.
Yoda69
Nem fárasztom magam a cikk elolvasásával, mert mar a bevezető is hazug. Clooney csak az orban rezsimről nyilatkozott elítélően, es nem pedig Magyarországról. A retkes fideSS nacik szokása, hogy mindig a magyar emberek mögé bújnak, amikor valaki kritizálja őket. A kritika csak nekik szol, es, ha egyszer újra demokratikus kormánya lesz az országnak, az ilyen lesújtó kritikák egy csapásra el fognak tűnni.
Virág Árpád
@simmering73: Egy olyan ballibernyák, mint te!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.