Magyarország nem fog elfogadni olyan javaslatot, amely Lengyelország számára elfogadhatatlan a jogállamiság ügyében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Orbán viktor! Te sohasem voltál hazafi, most sem vagy az. Egy gerinctelen, ócska tolvaj, aki ráadásul embernek is hitvány, hogy lehetne hazafi?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ahogy a lopkodás, az egészségügy és az oktatás leamortizálása !
tudode
Az enyveskezű család feje Lengyelországgal takarózik
.
------ Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE
------------------------------------
.
Nehéz megállni a leejtőn a székház mutyi után mi?
.
------ György Péter vs. Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=86s
--------------------------------------
.
Megalapozta az Orbán-klán jövőjét, a feneketlen hokizsebével!
RonaGyuri
Van ebben nagyobb baj is

Mint ismert Orbán Viktor miniszterelnök publicisztikáját, a Project Syndicate nem volt hajlandó közölni annak gyenge színvonala miatt. Így kénytelen volt azt Magyarország kormánya a Facebookon közreadni. A 444.hu újságírói vették észre, hogy


(scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/127599636_4743132499092766_5669125469608192297_o.jpg?_nc_cat=109&ccb=2&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=Pp3m9uR8dCQAX8yVGFY&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&tp=6&oh=4618a0e24688ef361f490ea7ffd17ac3&oe=5FE5C320)

ennek a szövegnek „nincs értelme, viszont ha figyelmesen olvassuk, észrevehetjük a Csillagok háborúja bevezetőszövegeinek stílusjegyeit”!
streamable.com/fg6f3l

Nos túl ezen nem csak értelmetlen, de hülye is! Mit ír? „Brüsszel elesni látszik, de a nemzetállamok jó része még ellenáll.”! Mi van? Eddig arról volt szó, hogy serkentett, sőt uszított a Brüsszel elleni nemzeti harcra!!! =))
kereső
Orbán viktor! Te sohasem voltál hazafi, most sem vagy az. Egy gerinctelen, ócska tolvaj, aki ráadásul embernek is hitvány, hogy lehetne hazafi?
tudode
@sgl: .
Szerintem nincs más, mint megvárni az országnak, hogy rossz időben rossz helyen legyen a politikai szélhámos, és új lappal kell kezdenie az országnak az életét, ha egyáltalán nem rántja magával az egész országot!
Nessy
Hazafias kötelessége, hogy ne fogadjon el olyan döntést, amely lengyelország számára elfogadhatatlan? ???
Tudjuk, hogy a korona vírus megtámadja az agysejteket is, úgy látszik latens fertőzés esetében csak azokat egyes esetekben.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na kérem ezt tessenek jegyzőkönyvbe venni

Nekem megint egy klasszikus vicc ugrott be, mikor az arab diplomata tiltakozik, hogy nem lophatták el Mózes sapkáját, mert akkor ők még nem voltak ott!

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten tett sajtónyilatkozatában, miután hivatalában egyeztetett Mateusz Morawiecki lengyel kormányfővel az EU-s költségvetés és a válságkezelési alap ügyében, kifejtette, hogy „A joguralomról szóló politikai vitát és a válságkezelés sürgető gazdasági kérdését nem lehet egymással összekötni; aki ezt megteszi, az felelőtlen, mert a válság idején gyors gazdasági döntésekre van szükség”! Így igaz! Aki a politikai vitára hivatkozva vétóval fenyegetőzik, az egy gátlástalan tróger!
nezelodo
Csak nem támadt egy kis lelkiismeretfurdalása, hogy túltolta a kekeckedést? Alighanem ezt gyakran meg fogják emlegetni az EU-ban,meg azt, hogy nyíltan beismerte az a jogállamiság magasról való...
szaboria1
Lehet, hogy most húzták igazán csőbe Orbánt, mert mi lesz akkor ha a lengyelek mást fognak cselekedni. Csak figyelni kell a csehek meg a szlovákok már nem tartanak vele.
simmering73
@szaboria1: Marad a V1 (fau). Az sem volt egy sikeres darab.
csipetke
Csak a címre:- Amivel kivívtad Európa országainak,és a magyar emberek nagyrészének az utálatát,gyűlöletét.
Ráadásul ezzel abszolut bizonyítottad,hogy van itt nagytúró,nem jogállamiság. És hogy hazafi? Ha ilyen egy hazafi,aki az emberek életét nem segíti,hanem megnyomorítja,de még el is adósítja őket,az nem hazafi,hanem egy aljas gazember...De az Isten nem bottal ver,az ilyen lépésekért előbb-utóbb megkapod a méltó fizetséged...
csipetke
@Shikari: 7:00 Az én nevemben ne beszélj.
tudode
@sgl:
.
Nem adja magát könnyen, mert két választása van, vagy győzni, vagy elfoglalni méltó helyét az, aki nem ismer se Istent, se embert, mert elhomályosította a sütnivalóját, az időnként Gráczban kezelt szürkeállománya, ahol egy teljes emeletet tartanak fel számára és a sleppjének
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1nnak+gr%C3%A1zban+egy+emelet&oq=Orb%C3%A1nak+egy+em&aqs=chrome.1.69i57j0i8i13i30.8536j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------------
.
Minden magyar állampolgár szégyelheti magát amiatt, mert olyan rossz a külföldi sajtója, amire nem volt példa
.
----ORBÁN HAZUDIK, A JOGÁLLAMISÁG NEM AZT JELENTI, HOGY MIGRÁNSOKAT KELL BEENGEDNI
Ha "Magyarország" elkötelezett híve lenne a jogállamiságnak, akkor Orbánt egy percre sem tűrné meg, és a vádlottak padján ülne a bűntársaival együtt
.
nepszava.us/orban-hazudik-a-jogallamisag-nem-azt-jelenti-hogy-migransokat-kell-beengedni/
---------------------------------------------
.
Ma már az ország sara az, hogy ez a politikai szélhámos játszhatja az eszét!

.
nezelodo
Hahaha... itt van a fórumon a magyarok többsége, egy személyben mind a hatan.
csipetke
@Shikari: A magyarok többsége már az álmoskönyv,a cigánykártya,és a Závecz research szerint is az ellenzékhez tartozik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.