Andrew Cuomo a koronavírusra hivatkozott.

(Forrás: Origo)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lehet mégis van/volt valami abban a lecsóban

A derék kormányzati médiát még a direkt ellentmondások sem zavarják

Összefoglalván az amcsi híreket megtudhattuk, hogy nagy a baj az USA-ben, mert
„Az Egyesült Államokban a pandémia komoly téma. Világszerte ott tartják számon a legtöbb fertőzöttet és az országban hunytak el a legnagyobb számban a koronavírus következtében.”. Megjegyezvén hogy „Egyetlen nap alatt több mint 2400 halottja volt a járványnak és mintegy 200 ezer új megbetegedést diagnosztizáltak a hatóságok”. Én csak azt tenném hozzá, hogy a több mint 330 milliós USA-ben, miközben a 9,7 milliós országban tegnap 115 halott és 6360 megbetegedést vallottak be! =))
Emellett arról is értekeznek, hogy „”a vírus megállíthatatlanul terjed az Egyesült Államokban, mert sokan nem tartják be az ajánlásoknak!
Majd e mellett arról szól a sirám, hogy az mocsok libernyák Andrew Cuomo, New York állam kormányzója rendeletet akart hozni a templomok korlátozott látogathatóságáról, a koronavírus-járvány miatt rendelt el! Amit a derék propaganda ürügyként tálal, s kiemelte, hogy a derék amerikai legfelsőbb bíróság átmeneti időre felfüggesztette.
Nem igazán más az igazságtartalma és logikája a Rudy Giuliani hősies küzdelméről szóló beszámolónak sem. Nekünk magyaroknak, persze csak a nem amnéziásoknak igencsak ismerősen hangzó érveléssel. „Donald Trump ügyvédje azt mondta, bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy több állam számos szavazókörében is törvénysértésre került sor”. Sőt hozzátették „Ezt az elnök is megerősítette”! =))
Emlékszel Wazze? 1998 nyarán népünk szemefénye – bár ő személyesen – állt ki ország világ elé azzal, hogy hitelt érdemlő bizonyítékai vannak! Mellékesen arról, hogy őket megfigyelték, de erről azóta sem látott senki bizonyítékot!
Az ügyről nekem mindig a nem túl szép emlékű Seszták anyó ugrik be, aki szabályos hisztériás rohamot kapott mikor egy elvadult magából kivetkőzött újságíró azt találta mondani, hogy ha vannak hát mutassa meg, mondván nem kell...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyr ...
Az ügyről nekem mindig a nem túl szép emlékű Seszták anyó ugrik be, aki szabályos hisztériás rohamot kapott mikor egy elvadult magából kivetkőzött újságíró azt találta mondani, hogy ha vannak hát mutassa meg, mondván nem kell megmutatni, mert azt az ME mondta és az akkor úgy is van! =))
sgl
Netene!
Pont tegnap mentem el egy templom előtt, látom bezárva, nagy lakat a nagyajtón.
Akivel voltam mondja: már egy ideje itt be vannak zárva a templomok.
Akkor miről is van nagybaszó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok