Határontúli kisgyermekes családok igényelhették.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Kár, hogy itt meg a babákat csomagolják be és küldik a lelencbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Ennyit erről az erkölcstelen ócska fidesz bandáról, a sajátjait inkább mellőzik , mert onnan jönnek a jó szavazók...
vacsi
"babatakarót, textilpelenkát, rágható könyvet és babapárnát"
Hát, erre mit mondjak... A 10 ezer csomag célba juttatása többe kerül, mint amit ér egy ilyen csomag.
Eladott Ország
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/106170358_1649557528541199_3200807075781125852_o.jpg?_nc_cat=106&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ew0czyH76BYAX_BICLv&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=5312618c441f33db53cd0fb1349cfa1f&oe=5FC752A0
Pont ez a gond, hogy csak akkor lakik jól, ha kap ingyen kaját. Bocsi de milyen érvelés ez hogy ingyen kaja ? Otthon is kell enni. Olyan nagy dolog hogy a szülők a keresetükből lássák el a gyermekeiket? Nyáron a kánikulában fagyizhasson? Dinnyét egyen akár mindennap ! Nekik van miből vásárolni meg éttermekbe járni nem úgy mint a szegény munkás embereknek akik a fizetésükből alig tudnak megélni. Szégyelljék magukat! Soha ennyi gyereknek nem volt rá szüksége. Ő is csak annyit egyen és az unokái is mint azok a gyerekek akik napi egyszer kapnak valami löttyöt, szombat vasárnap meg a nagy nulla. Van képe ilyeneket mondani, amikor ő két pofára zabálja a Gundel kaját az adófizetők pénzén, meg is látszik rajta! Remélem elviszi mielőbb a koleszterin szintje.
namihami
@Shikari: tegnap 13.45::
1. ""Az "és" elé a legritkábban teszünk vesszőt!""--- ""Ami viszont tény, hogy az is és a ha közé vessző kellett volna."" Na. ezt a mondatot olvasd el mégegyszer. Miért is kellene vagy nem kellene ebben a mondatban az és elé vessző, amit egyébként nem is tettem oda.
2. ""Meg (pluszban-ráadásul-mellékesen-és hasonló, hasonértelmű szavak alapján) köszönjük a hóhérodnak, hogy ..."". Tehát itt a külön írt szavak helyesek.
Lásd:: Pluszban köszönjük...
Ráadásul köszönjük...
Mellékesen köszönjük... és hasonlók.
Qqberci
Nem lehetne inkább az egész miniszterelnökséget elküldeni nekik?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.