Orbán Viktor miniszterelnök szerdai bejelentése ellenére a kormány igenis számít az uniós válságkezelő alapból lehívható vissza nem térítendő forrásokra és a hitelre is, sőt, a magyar kabinet az ehhez szükséges helyreállítási tervet is benyújtotta már Brüsszelnek - legalábbis ez derült ki egy, az Európai Bizottság által szervezett online beszélgetésből.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Meggondolta??? Ne már! Egyszerűen rég nincs abban az elmeállapotban, hogy emlékezzen rá, hogy korábban mit hazudott! A hívek meg ilyenek, nekik mindegy, hogy mit mond, ők imádják! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
A hitel SOHA NEM INGYENPÉNZ - azt majd a gyerekeinknek, unokáinknak is vissza kell fizetni! Mit gondoltok, az Unió miért akarja ránk tukmálni, minden eszközzel!
Gondoljatok csak azokra, akik itt, Magyarországon rokkantak bele abba, hogy nem tudták fizetni a hitelüket, mert megváltoztak a feltételek: megbetegedtek, elvesztették a munkájukat, meghalt a családfenntartó, stb...
tudode
Nem nagy ügy!
.
A Paks2, és a Budapest-Belgrád vasútvonalának a hitele mellé elfér egy olcsóbb hitel is, és amellé, hogy
.
------És az megvan, hogy Orbán Soros-közeli pénzintézettől vette fel a 900 milliárd forint hitelt?
zsurpubi.hu/cikk/12032-es-az-megvan-hogy-orban-soros-kozeli-penzintezettol-vette-fel-a-900-milliard-forint-hitelt/
------------------------------------
.
Mi lenne ha még szeretné is a hitelfelvételt!!!
Pálinkás Pál
@vacsi: ha a deviza hitelre gondolsz, azt pontosan a te köcsög kormányod vezette be ...első regnálása idején...utána kellett volna eltakarítani őket végleg a politikai palettáról!!!
vacsi
@Pálinkás Pál: Mit értesz az alatt, hogy "az én köcsög kormányom"? Én ma is a szocializmus, és Kádár híve vagyok! És nem a devizahitelre gondoltam, hanem arra, amikor - még a szocializmusban - az öröklakásokra adtak kedvezményes, 2 %-os hiteleket, majd a rendszerváltás után ezt egyetlen tollvonással eltörölték, lett belőlük 30-32 %!
Pálinkás Pál
@vacsi: és ..azt szintén a nyomorult jobboldali agyhalott antall kormány csinálta...azokat ott akkor frissiben fel kellett volna lógatni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.