Hanyagságból ölhette meg a futballistát.

Döbbenet: Letartóztatták Maradona orvosát – Emberölés a vád

Vasárnap két órán át tartó házkutatás után letartóztatták Dr. Leopoldo Luquét, akit azzal gyanúsítanak, közrejátszott abban, hogy Diego Maradona a múlt héten tragikus hirtelenséggel elhunyt, miután dr. Luque megoperálta, egy vérrögöt távolítva el az agyából. Emberöléssel gyanúsítják.

Forrás: Blikk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A mérhetetlen mennyiségű pia és a dtog mellett csak sokadik szereplő lehetett. Ha meg is tette, nem volt emberfeletti próbatétel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A mérhetetlen mennyiségű pia és a dtog mellett csak sokadik szereplő lehetett. Ha meg is tette, nem volt emberfeletti próbatétel.
mrudolf
@namihami: Viselkedj,idiota,a vilag legjobb focistajarol beszelsz,tisztelet,gyerek!
namihami
@mrudolf: 1. ""Idióta""? Ilyen jó viszonyban lennénk, te balf@sz? (na, ugye, ez így furcsa)
2. ""A világ legjobb futbalistája."" Ez elég szubjektív. Szerintem egy Cruyff, Beckenbauer és hasonlók sem a grundon érték el az eredményeket. Amikor azt hallom, hogy a Maradona vagy a Ronaldo pályafutása során hány gólt rúgott, valami érthetetlen okból, de az ugrik be, hogy őt nevezték ki sztárnak (oké, tehetséges volt), de állandóan 3-4-5 ""zongoracipelővel"" hordatták alá a lehetőséget. Amit ugyan be kellett rúgni, de a lehetőségek zömét azok teremtették meg nekik.
3. És végül, idiótatársam, de csak úgy mellékesen:: Ivott? Drogozott? Mert ugyan melyiket és milyen mértékben NE lehetne ráfogni? Egy másik kommentemben már leírtam, hogy ezeknek a semmiből felkapaszkodott slumbéli gyerekek legtöbbje képtelen a hirtelenjött pénzt és sikert feldolgozni és akkor lesz belőle az, ami pl. ebből a drogos, alkoholistából is lett.
És ez, tetszik-nemtetszik neked, bizony TÉNY!
rokker33
@mrudolf: Aki az utolsó éveiben egy narkós alkoholista köcsög volt.. Valamikor tiszteletem ezt az embert most már csak a múltban megszerzett sikerei miatt tiszteletem.A mostani Maradona mar nem az volt aki 20-30 évvel ezelőtt egy sikeres ember volt most már csak a kábítószer és az alkohol volt a fő szenvedélye!
Dr Beviz Elek
De sok orvost le lehetne tartóztatni kis hazánkban ezért!!! A helyzet azonban mást mutat! Egy vérrög keletkezésének komoly előzményei vannak! Lehet fizikai sérülés (esés), s ennek egyéb előzményei (helytelen gyógyszeradagolás, drogfogyasztás), stroke ...
Eladott Ország
Maradona ügyvédje is szeretne "kaszálni" egy keveset...
terlasz
Emberölés? Mert egy öngyilkost (drog, alkohol) nem sikerült megmentenie saját magától? Ott is kell a néphülyítés nem csak nálunk.
sokanvagyunk
Az összes vádaskodót ugyanezen a címen letartóztathatnák - a kocsmárosával együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.