Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd) szerint azzal, hogy Orbán Viktor kormányfő blokkolja az EU-s helyreállítási alapot, minden magyartól elvesz 250 ezer forintot, a bejelentett hitelfelvétellel pedig minden magyarra 90 ezer forintos adósságot terhel. Az EU-s helyreállítási alapból például 90 százalékos bértámogatást kaphatnának azok, akiknek veszélyben van a munkájuk, 100 százalékos táppénz juthatna azoknak a megbetegedetteknek, és minden diáknak laptopot, valamint internet-előfizetést lehetne biztosítani – sorolta. A kormány magyarázza meg az állásukat elveszítőknek, hogy azért nem segít nekik, mert nem hajlandó elfogadni a jogállamisági feltételeket – követelte. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára úgy reagált: amikor a baloldal kormányzott és kezelt válságot, abból 12 százalékos munkanélküliség, százezrek utcára kerülése és IMF-hitel lett.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Gondolom, hogy már a Pintér asztalán van a feljelentés, rasszizmus címén. Ha nem, akkor ez is megérdemli, hogy ennél is sértőbb jelzőkkel illessék. Ez nemfideszes igazságszolgáltatás már a cikkíróját és a főszerkesztőt láncon vezetné. Persze, azt nem a Pintér-Polt duó vezeti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.