A CNN olyan titkos dokumentumokat tett közzé, amelyek azt bizonyíthatják, hogy Kína meghamisította a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos statisztikáit – vette észre a hvg.hu.

Kiszivárgott dokumentumok szerint Kína kezdettől fogva csalt a járványügyi adatokkal
Fotó: Pixabay

A cikk azt állítja, Hupej tartományban – ahonnan indulhatott a járvány - december elejére már nagyon sok megbetegedésről tudtak, de egyszerűen eltitkolták ezeket.

Kína a fertőzöttek és a halálesetek számát is kozmetikázhatta, például február 10-én 5918 megbetegedés helyett csak 2478-at jelentettek, tehát a megbetegedések több, mint felét eltitkolták a világ elől. Ráadásul lassan is kapcsoltak a hatóságok: a járvány elején átlagosan 23 nap telt el a tünetek megjelenése és a diagnosztizálás között.

Kína mindeddig tagadta az ehhez hasonló vádakat.

(hvg.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
hűha...vazze...egy milliárd lakos feletti országban kamuztak 2000 fertőződést...biztos ettől hülyült el a sok politikus...és a magyar lista??? az beismerten kamu adatokat tartalmaz...hiszen mindegy mibe patkolsz el,ha valaha covidos voltál , a listára kerülsz...ennyi erővel írhatnák az összes áldozatot a flu rovására...nagy összegbe lefogadom hogy az összes listán lévő halott volt valaha influenzás...,miért nem így készítik a listát???
a kérdés persze költői...a világ covid áldozatainak elenyésző része halt meg valójában a vírustól...nem véletlenül nincs boncolás sehol...igen hülyén nézne ki a világjárvány alig áldozatokkal!!!
kissé felnőttem
és itthon? ugyan lassan messze az igazság : 1490 Aki tudja aki nem ( I Mátyás, Bécs )
silber13
@Pálinkás Pál: ha ez a hír igaz, kkor bizosan sumákoltak a hozzánk küldött lélegeztető gépekkel és a töbi védőfelszereléssel.
namihami
@silber13: Ehhez még Kínáig se kéne utazni. A Parlament folyosóján elég lenne a Petit megállítani (ha a Bajusz nem tiltana már mindenkit ki onnan) , teljes és tételes beszámolót tudna adni a lenyúlt összegekkel együtt. AdHATna, ha a Főnöke is nem lett volna benne abban a bizniszben (is)...
Cicamama55
Aki a híreket figyelemmel kíséri az tudja, homályos ott minden kezdettől fogva! Az a dühítő, hogy a kormányunk meg hajlong előttük! :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.