A rendőrség kopogtatás nélkül törte rájuk az ajtót.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Valószínűleg nem ez volt az első ilyen pari, amin résztvett, csak eddig megúszta. De addig jár a korsó am kútra mív végül el nem török, mondja a közmondás!!! Most törik és repedezik a fidesz nagy keresztény nimbusza!!! A kdnp, vajon miért kussol??? Talán ők is...!!!
legott
Addig jár a korsó a kútra, amíg köcsög nem lesz belőle

Szájer József férfi. Vagy nem.
verőce21
Bár Szájer fölajánlotta, a rendőrök mégsem végeztek drogtesztet... biztosra mentek...a belga ügyészség közleményében szerepel, hogy a hátizsákjában drogot találtak, Szájer viszont azt állította, az nem az övé volt.
Majd kiderül, a vádiratban benne lesz-e?
Mary
Kizártnak tartom, hogy a fidesz eddig nem tudott a dolgairól, ahogy tudott Borkairól és Kaletáról is.A konzervatív kereszténység fogalmába ezek beleférnek szerintük
Hol vagytok fidesz vinnyogók most?
csak úgy....
@verőce21: szájer a csatornán a magyar vándort gyakorolta éppen,mikor lecsaptak rá a csöndörök ! a szájer buzi clubba jár állítani ?
te és a szájer szakállas vicc
verőce21
@csak úgy...: az ifjú Karinthy a szeren lógott, Hadházy a korláton, Szájer pedig az ereszen…  "k…a erős képek"– És – mi tagadás – vicces is.

Kár, hogy a rajtaütést végző titkosszolgálat, belga rendőrség nem készített róla felvételt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.