A külügyminiszter alá rendelt titkosszolgálat tényleg nem szólt a szexbotrányról – magának a külügyminiszternek?

Mégis mit csinál a magyar hírszerzés? Semmit nem tudtak Szájer szexpartijáról, és ezért nem szóltak Szijjártónak?

Szijjártó Péter külügyminiszter szerda reggel azt nyilatkozta a 444-nek, hogy ő sem tud többet Szájer József brüsszeli rendőrségi ügyéről, mint ami a sajtóban megjelent, és azt sem tudta, hogy emiatt mondott le az EP-képviselőségről.

A Fidesz EP-képviselője pénteken este megsértette a helyi kijárási korlátozásokat, hogy egy meleg szexbulin vehessen részt. Amikor a bulit rendőrségi razzia szakította meg, akkor Szájer József menekülni próbált, de az utcán elkapták, és a táskájában kábítószert is találtak.

A 444.hu felvetette a kérdést: minthogy Szijjártó irányítása alá tartozik az Információs Hivatal, az a magyar titkosszolgálat, ami a polgári hírszerzést végzi, (és többek között a külföldön működő magyar diplomaták és egyéb fontos emberek ügyeiben is illetékes), akkor azt miért nem adott tájékoztatást a külügyminiszternek?

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Ujvári Sándor

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pokróc
Kasszul vágják maguk alatt a fát ,nekem nagyon teccik vagy is nem teccik , Ahogy jól profin megalázzák sajátmagukat és a Magyar népet odakint ,mivel hiába intézték saját magukat oda akkor is minket képviselnek ,ezt a népet !
Biztos erre kaptak (szereztek maguknak ) felhatalmazást . Hát kétlem. :-((((((((((((((((((((((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Kakadu ezt el is higyem??? Tudsz te rendesebbet hazudni.
Gazella
Mert okos a belga rendőrség..
Nem gondolja hogy majd pont amagyar hirszerzesnek fogja megsugni, hogy rajtaütést szerveznek.
namihami
Ez is olyan ofbánosan/fideszesen életszerű. Ha pedig mégis igaz lenne, akkor a magyar titkosszolgálatok érnek ennyit.
Nehéz eldönteni, melyik a rosszabb lehetőség.
kereső
A magyar hirszerzés kaletáról sem tudott semmit.Pedig a számitógépét- a hivatalit- éveken át figyelte az USA . (ki tudja milyen adatok birtokába jutottak a pedofil képekken kivül). Ez a toporzék is a kétlábon járó istencsapása az ország számára.
tudode
A magyar hírszerzés bokros teedői mellett, pl. Orbán az egyetlen miniszterelnök aki nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+az+egyetlen+minisztereln%C3%B6k%2C+aki+nemzetbiztons%C3%A1gilag&oq=Orb%C3%A1n+az+egyet&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0i22i30l2j69i60l2.25159j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-
----------------------------------------
.
Pedig már
.
------- Orbán Viktor rekorder lett
hirtv.hu/ahirtvhirei/orban-viktor-rekorder-lett-2512669
---------------------------------------
.
Nem nagyon érvényesül: Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra!
RonaGyuri
Ismeritek a klasszikus viccet?
A rendőr kérdi a szabálytalankodó autóst: nem látta a táblát?
a táblát láttam, csak magát nem! =))
Csizmás Kond
...szerintem is most nagyon jól jönne ha szivárogtatni kezdene a szexuális vonatkozásúak ellen a hírszerzés...van itt buzi elég minden oldalon pártban és közéletben...csak rajra.
csak úgy....
@Csizmás Kond: "szexuális vonatkozásúak" cirmim,azok kik ?
nezelodo
Nem tudtak róla! Nahát! Évek óta közszájon forgott az alkotmányozó Józsi életvitele. Azt tudom mondani én is Orbánnak, amit ő mondott a nagybeteg Antallnak anno, "A miniszterelnök úr hazudik", de a mostani folyamatosan.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..pl te...de ezt mindenki tudja.
nezelodo
@csak úgy...: 15:19. Finoman pestiesen akar fogalmazni, vagy rejteget valamit. A Csernus ha olvasná rögtön odabökné keményen mit lát...
Nessy
Nekik külügyérünk csak az ellenzéki képviselők, meg Soros megfigyelését tűzte ki célul!
Pokróc
Kasszul vágják maguk alatt a fát ,nekem nagyon teccik vagy is nem teccik , Ahogy jól profin megalázzák sajátmagukat és a Magyar népet odakint ,mivel hiába intézték saját magukat oda akkor is minket képviselnek ,ezt a népet !
Biztos erre kaptak (szereztek maguknak ) felhatalmazást . Hát kétlem. :-((((((((((((((((((((((((
csak úgy....
@Shikari: a titkosszolgálat tehet arról,hogy a szájer buzeráns!? te nagyon hülye! miért nem mondta meg nekik viktor,aki tudta? tán még élvezte is...
legott
A magyar hírszerzést bántani kell.
Nem csinálnak semmit.
Nem jók semmire.
Ott az a sok erőteljes fideszes férfi a kis béna puha pöcsével - és ezek szexorgiáznak, a ki kis puha pöcsúkkel.

Szánalmas !!!
nezelodo
A Petya szaglászai el voltak foglalva a Sorosról való adatgyűjtéssel, mert egyedül ő kilencven évesen a patás ördög, és veszélyezteti a vezér világpolitikai törekvéseit! Pedig azt már serdületlen korában megmondta a tanára neki, hogy ahhoz ott kell születni, ha az USA elnöke akar lenni.
Abban is biztos vagyok semmi sem történik véletlenül, és lehet, hogy ok okozati összefüggés van az Orbáni költségvetési vétóval. Lehet, hogy a Brüsszeli csapat bármelyik következő ülésén, Orbán kötözködésekor hullámzik majd a tömeg a röhögéstől? Majd kiderül.
Mindenesetre jobb ha kordont vontak a Karmelita Kripta köré, ne hallatszon a bútorok reccsenése ki.
kissé felnőttem
@Szeparepa2: 20 év alatt a felvett adósságukat nem tudja az ország fizetni az egyéb meg amit lenyultak lenyeltek 100 év is kevés itt majd besegit a világvége,Erdőt, szántót, rétet, legelőt, várakat, kastélyokat, Dunát Tiszát Tavainkat turisztikára hivatkozva meg ami kimaradt Az ország utjait kell nyitott szemmel megnézni juk folt kátyúk majdnem mindenütt max 20 % ami elfogadható
Sámannus
Petya szaglása nem volt jó a covid miatt azé bújt ki a szög a zsákból. Amúgy neki kellett volna az őrséget megszervezni ne hülyéskedjetek má ez a minyimum ennél a buznyák bandánál..
balos
Amikor 1 fideSSes nem nyílatkozik,már a hazugságot biflázza papirról,amit elé tesznek a "megbizói"!
TollerBela
Nyilvánvaló, hogy mindenki tudott szájer elhajlásáról ...beleértve az olyan mindenttudókat is, mont orbán, kövér, gulyás. A felesége minden bizonnyal ... és mégis ! Büntetlenül drogozhatott évekig, papolhatott nekünk a körösztény összeférhetetlenségről, erkölcsökről ... Ilyen a fidesz, ronda, elvetemült banda !
ómió
A magyar hírszerzés, efftársak, a sajátjait(?) majd, ha efftársi hatalom lesz, akkor fogja "megfigyelni"! Ahogy azt még Rákosi efftársatok idejében is tette!
nezelodo
A kormányoknál korábban nem nagyon volt divat, főleg az átkosban, a sajátjaik megfigyelése. Erre itt voltak a KGB-s szakemberek, máig használatos adatokat vittek el a hónuk alatt, (amikor Orbán "kikergette őket"), az akkori kettős identitású forradalmárokról. Kövér tanulva a család átkosban elkövetett hibáiból, pótolta ezt a hiányosságot az UD ZRT-vel. Pld. Dávid Ibolya tudna erről dalolni.
Peller Anikó
@Horizont: Pedig szejetem, annyira jellemző fotó, köszönjük Országnak az emetikumot.
tudode
Törvényen kívüliekkel még a magyar hírszerzés sem tud/mer mit kezdeni!
sokanvagyunk
@legott: Akadályozva voltak... - foglalt volt a csatorna. :)
kissé felnőttem
a másik fele azt mondja mimdenki tudott mindent lassan 30 éve. akkor ki mond ? ki nem mond itt ? aranyoskáim mondja a néni a nászutas vendégeknek ne dobálják el a szerelem gyümőlcsének a héját mert döglenek tőle a kacsák (óvszer)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.