„Mit kell még tennie a Fidesznek, hogy észrevegyétek, egyszerűen nem illik a családunkba?” – tette fel a kérdést Twitteren Donald Tusk, a Fideszt is magába foglaló Európai Néppárt elnöke, volt lengyel kormányfő.

A volt lengyel kormányfő a jelek szerint már torkig van van Orbán pártjával

Ezzel utalhatott Szájer József szexbotrányára és arra is, hogy a Néppárt európai parlamenti frakciójában aláírásgyűjtés indult a fideszes Deutsch Tamás kizárásáért, amiért a Gestapo és az AVO gondolatrendszeréhez hasonlította Weber frakcióvezető egy kijelentését. Deutsch szerint ez viccnek is rossz.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: /Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A.Stone
Mégis mikor fejezi már be végre a kibaszott handabandázását, ami kurvára igénytelen, fárasztó és ezen kívül végtelenül pszichopata, beteg és aljas is?! Mi a jó büdös francért kell ezt 10 kibaszott éve eltűrni, miért nincs már eltakarítva?!
A.Stone
Takarodj már az életemből, te rohadék, önző, pszichopata elmebeteg! És ti is mind, akik 10 éve támogatjátok abban, hogy teljesen tönkre tegye az életemet!
A.Stone
A kibaszott elmebeteg, aljas, gonosz, végtelenül sötét, pszichopata véglényt miért is kell hallgatással támogatni kibaszott 10 éve és jelenleg is?! Miért kell részt venni a soha véget nem érő aljasságában?! Mi a büdös francért nem lehet téged felrúgni, mint a bolondgombát? Miért kellett tevőlegesen részt venni egy ember tönkretételében ezzel a szarházival? Nem akadt egyetlen egy ember, akinek legalább nyomokban lelkiismerete volt?!
Hogy a picsába tudtok tükörbe nézni ezek után?!
A.Stone
Kurvára érdekelne az a tükör! Mivel lehet ezt kimagyarázni saját magatok előtt, mert ettől okádék aljasabb szemétséget, ami véget nem érően folyik, és nem érzi senki úgy, hogy: "azért mégis csak szégyen, amit műveltünk" - azért ez világszám. Sehol a világon hasonló nem történhetne meg.
A.Stone
Ha 100 különböző néven írogatja a handabandázó, hablatyoló, humbug hamukázását, attól még pont ugyanolyan moslék. Égbekiáltóan önző, aránytalan aljasság valakivel ezt tenni. Olyasmit vett el tőlem, ami soha nem adható vissza, és soha nem hozható helyre.
A.Stone
Kibaszott kicsinyes, pitiáner, kisszerű törpejellem tesz ilyet! Egoista, arány- és igazságérzék nélküli, végtelenül gonosz, alattomos, hazug szaralak, aki csak magával foglalkozik, egy narcisztikus okádék. Mindenki, aki tudott róla és hallgatott, mivel mentegeti magát? Tudott arról, hogy mit okoz és leszarta, mert csak magával foglalkozott. Egy pszichopata, beteg állat és még most sincs eltakarítva, most sincs kimondva a neve, most is sunnyogva véditek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.