„Mit kell még tennie a Fidesznek, hogy észrevegyétek, egyszerűen nem illik a családunkba?” – tette fel a kérdést Twitteren Donald Tusk, a Fideszt is magába foglaló Európai Néppárt elnöke, volt lengyel kormányfő.

A volt lengyel kormányfő a jelek szerint már torkig van van Orbán pártjával

Ezzel utalhatott Szájer József szexbotrányára és arra is, hogy a Néppárt európai parlamenti frakciójában aláírásgyűjtés indult a fideszes Deutsch Tamás kizárásáért, amiért a Gestapo és az AVO gondolatrendszeréhez hasonlította Weber frakcióvezető egy kijelentését. Deutsch szerint ez viccnek is rossz.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: /Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fergeteg
És akkor mi f...m van.
EZ MAGYARORSZÁG. nem lesz Uniós gyámság. Megvédjük függetlenségünket.
ORBÁN A VEZÉRÜNK senkitől sem félünk.
namihami
Azért a polyák nagy pattogása közben azon is elgondolkozhatna néhány pillanatra, hogy ő IS azok között volt, akik éveken keresztül becsukták a szemüket-fülüket, amikor a Füstös viselt dolgairól volt szó.
Talán már évekkel ezelőtt indokolt lett volna ez a harag, mert a Fidesz szinte kezdettől fogva ilyen volt.
A.Stone
Lassan eléri, hogy tényleg megdögöljek, gondolom, ez kurva jó hír, talán lehetne egy örömtáncot lejteni. Bárki, aki szerint nem átlátszó ez a ripacs műsor, amit itt - meg gondolom mindenhol máshol - összeszenved, az (sajnos nincs rá jobb szó) egy retardált. Az első perctől minden erőmmel tiltakoztam ellene, így ha nincs 10.000-20.000 tiltakozásom, egy sem, az más kérdés, ha ez nem jutott el egyes emberekhez, de emiatt talán érdeklődjenek az illetékesnél, hátha hazudik valamit erre is. (Ez szinte biztosra vehető.) Azt javasolnám továbbá, hogy minden egyes forintot, ami miatt ezt a műsort csinálja, dugjon fel a seggébe, lehetőleg ötforintos érmékben abszolválva a feladatot.
A.Stone
Sokáig tart még a ripacskodás? Nem mintha nekem már számítana, mert én belebetegedtem és nincs is már miért élnek tovább. De valami végtelenül lehangoló és szánalmas, hogy 10 éve csak ennyire futja. És senki se szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.