A Blikk cikke szerint bár egy hét alatt vesztett el szinte mindent Szájer József, például az állását, a párttagságát, a különböző titulusait, és persze, a politikusi hitelességén és az emberi méltóságán is csorba esett, ugyanakkor elég szép pénz ütheti a markát.

40 milliós végkielégítéssel távozhat Szájer József az Európai Parlamentből

Ismert: a Fidesz egyik vezető politikusa egy brüsszeli meleg orgián vett részt, majd a rendőrök menekülés közben kábítószert találtak nála.

A cikk szerint viszont a 2004 óta EP-képviselőként dolgozó Szájer – aki havonta több millió forintot keresett kint – az EP rendelkezései szerint jogosult egy úgynevezett „mandátum végével járó juttatásra”.

Ez minden, a parlamentben töltött év után plusz egy havi fizetéssel jár, ami Szájer esetében nem kevesebb, mint 40 millió forint.

(Blikk)

(Fotó: pixabay.com)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Gratulálok az EU-nak ehhez. Világszép liberális demokráciát működtet ez a gittegylet. A kutyám külömbet okádik a magyar és az EU-s politikai elitnél. Indítanom kellene a választáson.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
Már azt hittem euro a 40 millió. De tényleg: ft, vagy euró?
Gazella
Leszek pofátlan! Én 5 év felmondás után kérek 40 millát
jesz
na erről nem fog lemondani...bravó!

a szájerügy jól mutatja, ki kivel van...
Yoda69
Kemenyen megdolgozott érte. Hany fiatal futyit lesszippanthatott a kulonbozo kocsog partikon.
Azert varjuk ki a veget mi lesz a kabszeres vizsgalatnak. Azert meg akar 3 evet is kaphat, akkor meg tovabb "elvezheti" Brusszel vendegszeretet. Bar lehet o kifejezette orulne neki, ha cellaba dugnak, ahol 3-4 fekete kan folyamatosan karban tartana.
human
Erről eszembe jut Schmitt Pali ikonikus mondata. "Ami jár az jár"
Mondta ezt úgy, hogy azt a törvénymódosítást ő maga írta alá ami lehetővé tette, hogy a hivatali idejét ki sem töltő köztársasági elnökök is életük végéig megkapják a több milliós járadékukat, személyzetet és irodát.
tudode
Legyünk különbek őnáluk, azaz az alapítók selejtjeinél, akik színészkednek, és olyan személyes kínokkal áldotta meg a sors őket, amelyet kénytelenek vagyunk eltűrni:
.
----Ungár Klára: Elképzelhetjük, mekkora lelki teher volt Szájeren, ha még kijárási tilalom idején sem tudott mit kezdeni a vágyaival
.
24.hu/belfold/2020/12/05/ungar-klara-szajer-jozsef/
------------------------------
.
Van köztük olyan, aki kleptomániás, elfajzott béközepes, magányos farkas pecás, a házmester sem patyolat hímzés, fűszerezve egyetemet végzett kocsissal, a légtornászról is beszélve!
.
Erősségük a karaktergyilkolás, és a pofakarate, amely felér egy hatlövetű katyussával!
Jozefina
Hát ennyiért megérte!!! De valóban, ha valaki lemond a mandátumáról annak miért jár??? Plusz még a fidesz sem fogja magára hagyni, valam kis zsíros álást valószínüleg fog kapni!!!
sokanvagyunk
Elég sokba kerül az EU-nak, hogy a brüsszeli rendőrök megzavarták a vég... szóval a kielégülését. :)
ómió
Brüsszel jól fizet! De Gyuri gazdit még így is "csak ugatja"!
KisGenyo2
Gratulálok az EU-nak ehhez. Világszép liberális demokráciát működtet ez a gittegylet. A kutyám külömbet okádik a magyar és az EU-s politikai elitnél. Indítanom kellene a választáson.
KisGenyo2
Gratulálok az EU-nak ehhez. Világszép liberális demokráciát működtet ez a gittegylet. A kutyám külömbet okádik a magyar és az EU-s politikai elitnél. Indítanom kellene a választáson.
KisGenyo2
Bocs a duplázásért. Új a telóm. Szoknom kell még. XD
Clavigo
@ómió: Terád meg a krumpli rohad .. :):):) Pedig épp olyan rottyantó vagy,,mint Szájer haverod.:):):) Kérd ki magadnak ,,csicska...
csak úgy....
@KisGenyo2: a kutyád sem vakarászná ingyen a tökeit ha politikusnak menne ,a kutyák nem buták! másképp ugatna az után a kis libsi bodri..
csak úgy....
@ómió: a dokidnak köne téged beutalgatni,efftársilag.
Eladott Ország
40 millióval belefoghatna valami ereszcsatorna bizniszbe, esetleg privatizálhatná a Kék Osztriga bárt...Lesz miből kifizetni a férfi kuncsaftjait is..
Eladott Ország
@ómió: ma,10:10 A fideszes "efftársak" oligarchák, ennyi pénzért (40 milláért) le sem hajolnak. Nos ezért vagyunk Európa Bangladese. Mára már a román életszínvonalat is ánuszrózsán csókolhatjuk, pedig a románoknak volt honnan feljönniük a Ceausescu rendszer óta ( Az amó , flóra szappant, élelmiszert stb, csak a feketepiacon lehetett kapni)
Eladott Ország
@voltmárjobbis: tegnap 21:46 ♦ Az EU tisztségviselőket az UNIÓ euróban fizeti. A magyar állam és a nyugati multik között is euró az elszámolás, ezért csinál a maffiaállam szart a forintból, így a magyar munkaerőt szarér-hugyér ki lehet fizetni, megspékelve a rabszolga törvénnyel. Sajnos ezzel a mocskos húzással a cigány geci "demokráciája " is kedvezőbb elbírálás alá esik, a főideológus (Szájer) meg a f@sz alá.
ómió
@Clavigo: Mid györör, fajkretén? Az agyhiány szindrómád? Arra sincs még vakcina?
ómió
@Eladott Ország: A magyar átlagbér, bolsi fajgyökér, "csak" 1400 euroval magasabb a románnál, de az Athina Híradó szerint éppen fordítva van? Korózs efftársad megint "félrenarrált", vagy ez csak a de genere bolsi hazudozás?
ómió
@csak úgy...: Efftársilag az olyan faszkalap bolsikat szokták beutalgatni, mint te vagy, gennygóc! Még ezt se vetted észre?
DARTH VADER
Vég-bél-kielégítés elég lett volna!
Dr Beviz Elek
@KisGenyo2: Szerintem téged kéne indítani! Intelligens vagy!
Aki Én
Végbélkielégítés után ennyi jár neki.
@ómió: Te meg hiába tolatsz állandóan, nem kapsz kielégítést, mi bolsi?
ómió
@Eladott Ország:Újabb "szemelvényeid" vannak az Athina Híradó "anyagából", bolsi fajgyökér!? Az efftársaidnak küldözgesd őket! Nekik való!
ómió
@Aki Én: Egy pillanatra ébredsz fel a szedáltságodból és rögtön az az első, hogy a tetves bolsiságodat a másikra hazudod, bolsi fajtetü!? Ennyire szégyelled? Vagy csak az állapotod kezelhetetlen?
Eladott Ország
@ómió: december 12., 10:13 ◘ A kórházi ágak felszabadítása csak egy főpróba..
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/94394265_2771176342930904_2513995721586245632_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=V12zNvEyusoAX_eJVRB&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=cf71b22191150637de09cc2574b73871&oe=5FF77CA0
Ahogy egy világjárvány felgyorsította a nyílt diktatúra bevezetését, úgy alkalmat teremtett arra, hogy Orbán felgyorsítsa az egészségügynek szánt részt, az idős, beteg generáció eltüntetését. Eddig is sejteni lehetett, hogy az egészségügy szándékos lepusztítása, a források megvonása arra irányult, hogy a szociális összetételt mesterségesen megváltoztassák. Azok az idős és beteg emberek, akik „feleslegesen” terhelik a költségvetést a nyugdíjukkal, az egészségügyön keresztül eltüntessék. Mindenki megnyugodhat mert bírjuk temetői kapacitással, a szertartáshoz 50% kedvezménnyel tudok papot küldeni! Remélem először neki lesz rá szüksége. Tudnék tanácsot adni,hogy kinek küldjél papot,te szerencsétlen elmebeteg!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/123647057_984715735341667_8101488862650054944_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=6_dDF4CsD7UAX-3IO3U&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=0e8956cc81c61457d6d009ffa6c302e0&oe=5FE5FF77
ómió
@Eladott Ország: Újabb "szemelvényeid" vannak az Athina Híradóból, fajgyökér!? Mit mondhatnék: látatlanban benne van a Lenin Díjad! De az "egészségügy szándékos lepusztítása" címszavaknál talán visszalapozhatnál Büszme vezéretek kórházbezárási "évadaihoz", amikor bezárt egy tucat kórházat - nyilván a "jobb ellátás" érdekében - meg kivont az ágazatból - csak, hogy a "szinvonál javuljon" - majd' 600 milliárd forintot és az orvosokat, ápolókat "megkönnyítette" egy havi fizetéssel! Na, ezt a "lepusztítás" tematikát - nem kell másokra hazudnod - ott találod meg, aljabolsi szarkupac! Ne keresd máshol!
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:34 ♦ A bűnöző csúti cigány 460 ezer nyomorékot hagyott ellátás nélkül...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/71144671_2343797922335417_388214229800321024_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=AprgBTj4meEAX8nlqKW&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d2ad2408bd5b24927b96c7a14d36951d&oe=5FF8DD80
Vajon meddig zsigerelhetik, kínozhatják még a magyar embereket? " Ameddig a magyar ember hagyja. Tudják a gazemberek, hogy a magyar nép szolgai alázattal veszi tudomásul, hogy a választott urai kirabolják. Meg kéne értenünk Petőfi néhány sorát" habár fölül a gálya s alul a víznek árja azért mégis a víz az úr "Amíg ezt a néhány sort nem sajátunkként éljük meg, adig mindig csak szolgák, maximum talpnyalók maradhatunk .
ómió
@Eladott Ország: Már megint az Athina Híradó "anyagaiban" tobzódsz, bolsi fajgörény!? Aljasabb, átütőbb hazugságaid nincsenek? Hova lett Korózs efftársad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.