Ezt tettük, győztünk, és ezt fogjuk tenni a jövőben is - tette hozzá videóüzenetében.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Te alja mocskos hazaáruló. gyözelem?? a nép hátán, már rég az EU helyében kirugtalak volna, mocskos alja csürhe--- szégyene vagytok az egész világnak...
Sámannus
Győztél eresztény, mehetsz ünnepelni a buzernyák haverjaiddal koslatni.
Aki Én
HAZUDIK A HAZAÁRULÓ!
MEGINT BUKTAK.
,,a végleges alku, amely tehát nem nyúl hozzá a már kialakított jogállamisági mechanizmus szövegéhez. A Deutsche Welle szerint ez a kompromisszum nagy engedményt jelentene a magyar és lengyel kormány részéről, amibe valószínűleg a lengyel belpolitikai nyomáskényszer (összeomolhatna a kormánykoalíció és az előrehozott választásokon kieshetne a hatalomból a vezető kormánypárt) és a sokmilliárd eurós nettó pénzvesztés ténye miatt kénytelenek belemenni. A Reuters szerint azért hátrált meg a két kormány, mert a 7 éves költségvetéssel kapcsolatos tartós vétó leginkább az ő gazdaságaikat sújtotta volna és egyébként is megcsinálta volna nélkülük a 25 másik tagállam a helyreállítási alapot, illetve a jogállamisági mechanizmust egyébként is elfogadták volna nélkülük is. Az engedményért cserébe az új mechanizmushoz kiadnak az állam- és kormányfők egy tisztázó nyilatkozatot és „kézikönyvet” kap majd, alkalmazni pedig úgyis csak az Európai Bíróság döntése után (várhatóan 2 év múlva) lehet, és addig is folyósíthatják a 2014-2020-as ciklus még fennmaradó pénzeit Brüsszelből."
simmering73
Rád férne már megint egy karantén mert nagyon kinyílt a csipád. Szartok ti a magyarokra, lényeg hogy 22-ig kapjátok a lét a zsebetekbe.
vitriol
A "nemzeti érdek" a fidesznél a szabadrablást jelenti, amelyről nem akartak lemondani, s tüzön-vizen át harcoltak érte. Nem tudható, hogy milyen háttéralku született, de fogják vissza magukat, mert mindenképp lesz elszámoltatás!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Emberek! Akinek eddig nem volt teljesen világos, annak mondom. Az Európai Unió, mint tagállamok szövetsége, a szervezetei, mint az EP és EB mostanra végleg meggyőzték Európát és Magyarországot az alkalmatlanságukról. Akár ki is léphetünk, mert ettől a döntéstél kezdve világos, hogy EU súlytalan. Egy ilyen pöcs, mint Orbán kitartó erőszakkal, mint egy szellemileg visszamaradott óvodás a szüleit, sakkban tartja. Sajnos, ez nem minősíthető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.