A magyar és a lengyel kormány visszavonta a vétófenyegetését, így lett EU-költségvetés; sikerült az EU 27 tagállamának megegyezni a klímavédelmi célokról; egy kicsit drágul a karácsonyi menü a tavalyihoz képest. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sok elkeserítő dolog van a magyar rögvalóságban, azonban az, hogy ezt - a szemét eltakarítása nemzeti hatáskör!!! =)) - sokan csak most tudták meg??? Na ez nagyon durva! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Nem az EU fogja megbuktatni - de ok tartjak eletben. Nelkuluk semmije nem lenne orbannak.
Ne akarjon senki sem meggyozni az ellenkezojerol - nem fog menni.
Ha most nem adtak volna a magyaroknak penzt, mert orbanek vetoztak, a magyar polgarok helyzete (a nem fideszeseke) egy szemernyit sem valtozott volna, mert 10 eve lopja el az orruk elol a penzt orban - akkor sem kaptak penzt a raszorulo magyarok, es ha nem kapnanak januar 1-tol - akkor se kapnanak a magyarok. Akkor meg mi van? Igenis mindent merkel lobbizasanak koszonhet.
Peller Anikó
@karma1: A baj csak az, hogy ha nem lophat az eutól akkor tőlünk lop, még ha az eust is előlünk lopja. De most rohadtul büszke, hogy kapott némi egérutat, haladékot, de az idő rohan, a malmok őrölnek, a fideszben örülnek, a zígó megőrül.
karma1
@Peller Anikó: Persze, benne van a pakliban, hogy neki BARHONNAN, de penzhez kell jutnia, de mar elerte - szerintem - azt a melypontot, amikor az embereknek nincs tobb penzuk - nem tud tobbet adoztatni - (penzt mar szinte semmilyen cimen nem lehet belole kihuzni, ugy ertem azoknak sem, akiknek jar, pl. a munkanelkulieknek a munka kereses idejere, vagy a maradando egeszsegkarosodottak se kaphatjak siman a rokkantnyugdijukat ), szoval mit tud meg penzze tenni, vagy penzze tetetni az emberekkel?
Viszont - ez megint csak az en meglatasom - hogyha nem kapna januar 1-tol penzt az uniotol, ahogy eddig, akkor az meg idobe telik, amig elkezd behajtani egy adot, (vagy kitalalja, hogy milyen adot is vezetne be), ezt viszont mar TENYLEG nem nezne el neki az agyongyotort nep!
Meg mindig nem tudni, hogy mi volt merkelnyanya reakcioja a Karacsony + 249 nagyobb varos (koztuk egy csomo unios fovaros) polgarmesterenek a kerelmevel, amit egyenesen merkelnek nyujtottak be, es amiben azt kertek, hogy ezek a varosok a nagysaguknak es a problemajuk nagysaganak megfeleloen kozvetlenul reszesedhessenek a penzekbol, amik igy gyorsabban ernek a szukseget szenvedokhoz - szoval errol a kerelemrol mindket reszrol suru kussa van.
Mar regota van egy olyan erzesem, hogy ugy latszik, a magyarnak el kell jutnia a legeslegmelyebb valsaghoz, hogy vegre kinyiljon a szeme, es elhuzzon a Parlamenthez v agy a Karmellaba, hogy kirangassak ezeket a maffiozokat az oljukbol.
Azt hittem, hogy a folyamatos , szemetnel szemetebb torvenyek megalkotasatol IS mar aktivizalodnak az emberek - hat NEM aktivizalodtak! Vannak nepek, akik masok karan tanulnak - vannak, akik a sajatjukbol sem.
Asszem, mi ez utobbiak vagyunk,...:(
karma1
@Peller Anikó: Szerintem annyira mindenki a padlon van, hogy egyszeruen orbannak mar nincs mit ellopnia az egyenektol, a kisemberektol - es mar Husvet ota az eletuket is lopja - ez mar genocide, akarki lathatja...!
Szoval mar az emberek eletet is elveszi - mit tudna meg ezen kivul?
legott
Orbán győzött, mert az egész világ... illetve egész Európa pénze a rendelkezésére áll, hogy 2022-ben ismét megszerezze a kétharmadot, és akkor bevégzi Orbán a fűművét - a kép címe: A hadak Ura : ezalenyeg.hu/data/articles/2/27/article-2765/orb630_fit_1200x10000.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.