XVI. Károly Gusztáv sajnálja, hogy nem tudták megvédeni a koronavírusjárványtól az időseket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Na Pali úgy látszik csak nem volt szerencsés az agyondícsért svédmodelled...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
vazze...nálunk ugyanannyi a halott...mindenféle tiltással...azt mi jól kezeltük...igaz ,az eredményeken ez nem látszik...plusz még bedől a gazdaság is mellé...megérte?
emerencia
@Pálinkás Pál: A tavasz bebizonyította, hogy hatékony volt a védekezés. Sajnos nyáron már sokan nem vették komolyan, ősszel pedig a kormány sem hozta meg idejében az intézkedéseket. Ennek köszönhetjük, hogy ide jutottunk.
Pálinkás Pál
@emerencia: logikátlanul beszélsz,mivel a lappangási idő csak pár nap...tavasszal meg azért lett olyan az eredmény ,mert annyit közöltek...,ahogy most is... úgyhogy a tavasz semmit nem bizonyított ... a mostani helyzet meg azt, teljesen mindegy hogy fulladozol a maszkban vagy sem, van-e kijárási tilalom vagy nincs...a járvány bizony magasról leszarja...viszi az öregeket ,gyengéket itt is meg Svédországban is...igaz ott kevésbé...köszönhetően a kialakított immunitásnak...a világon egyik "szigorú" ország sem tud felmutatni olyan eredményt, ami csak megközelíti a Svédekét...ezek tények...amiket most láthatunk tisztán...talán mégsem voltak hülyék akik a svéd modellt javasolták...,persze akkor kevesebbet lehet lopni a "védekezésre" fordított pénzből!!!
emerencia
@Pálinkás Pál: Nyáron lehetett volna előkészülni. Egyébként nem értek veled egyet.
Pálinkás Pál
@emerencia: az nem változtat azon hogy a számok mellettem szólnak...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: "A tavasz bebizonyította, hogy hatékony volt a védekezés. Sajnos nyáron már sokan nem vették komolyan, ősszel pedig a kormány sem hozta meg idejében az intézkedéseket. Ennek köszönhetjük, hogy ide jutottunk."

Halálpontos, lényegretőrő értelmezés. Te meg pali egy szörnyszülött vagy. Temelletted semmilyen számok sem szólnak, mert nem értesz hozzá, többismeretlenes az egyenlet, nagy szerepe van a véletleneknek és még azt is félreérted ami nyilvánvaló.

Nálunk tavasszal erős volt a kampány, szigorú volt és időben történt a védekezés.

Ősszel mér nem számított az emberélet, csekély és elkésett volt a védekezés: a különbség nyilvánvaló, persze nem neked mániás pali.
emerencia
@Peller Anikó: Köszönöm, sokan gondoljuk így.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: nos...,..látom elméd cseppet sem javult...mivel a lappangási idő pár nap...nekem ne mondd hogy a nyári "lazaság" miatt most hullanak az emberek!!! arról nem beszélve hogy a Svédek végig "lazák" voltak...meglett a nyájimmunitás, nem is tombol most náluk a kórság...mondd...te mennyit kapsz ezekért a dumákért...??, régebbi kommentjeid,más témában egész normális vonalat képviselnek...tudom szar dolog hogy most nem vághatod a pofámba hogy a svédek hogy elbacták,mert már a nagy szigor ellenére nálunk több a halott mint ott!!! ha meg már a matematikáról beszélünk...nagy összegben lefogadnám...hogy sehol nem lennél, a valószínűség számításról nem is beszélve...mert azzal kezdetek óta hadilábon állsz-...és még te beszélsz többismeretlenes egyenletről??? ezt melyik írásomból ollóztad??? mondtam már... alapítsatok valami covid egyházat...maszk az oltár...imádhatjátok...és vak hittel ,nem nézve az adatokat,ellesztek, ennyi...addig ne írj rám amíg nem találsz valami olyan adatot...ami csak kicsit is melletted szól!!!
Pálinkás Pál
@emerencia: "Hozzátette, a kormány mostantól ajánlja a maszkviselést a tömegközlekedési eszközökön csúcsidőben."
ez az a fene nagy szigorítás??? AJÁNLÁS...érdekes, mintha kezdetek óta ezt ugatnám...aki akar hord maszkot...nem pedig KÖTELEZŐ.!!! érted már a különbséget??? nem nagyon hiszem...tökéletesen megvagy a peller lánnyal, csókoljátok telibe egymást ott ahol gondolom...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Na figyelj bugyuta, kezdetek óta ezt a hülyesésget ugatod, aki akar hordjon maszkot.

Már többen elmondták neked, hogy a maszk elsősorban a többieket védi és csak másodsorban téged. De ennyi idő sem volt elég neked, hogy akár csak ezt az apróságot megértsd.

Nálad még a viktornak vagy a csecsíliának is több esze van.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: te meg azt nem fogod fel...hogy a maszk sehogy nem véd...ahogy ezt a számok mutatják...a maszk nélküli országban.,..tudjuk miről beszélek,...még most amikor "tombol" a járvány...átlag napi harmad annyi az áldozat,mint nálunk...múltkor pampogtál hogy nem lehet az öregeket elzárni...erre most mindenkit elzárnak../ kijárási tilalmak/...ez hogy van? nem beszélve hogy tudományosan szánalmas...ha dolgozni mész nem fertőzöl...de sétálni nem mehetsz...ha nem vagy 100 éves..kb annyi veszély fenyeget,mint tavaly, meg tavaly előtt!
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: ja...lemaradt...a maszkra kötelezéssel mindenkit eleve "bűnösnek" ítéltek..ez nem bántja a galamb lelkedet? ha nem vagyok fertőzött...miért is kell védeni a másikat tőlem?,,,
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Na Pali úgy látszik csak nem volt szerencsés az agyondícsért svédmodelled...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: ha nem vagy fertőzött, érted, HA nem vagy.

Na persze te mindenkiről tudod, hogy ki fertőzött és ki nem.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: hát talán meg kéne róla győződni,mielőtt olyanra kötelezel ami nem jogos...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: te most miről beszélsz??? ha ugyanúgy végeznének mint mi,akkor is őket nem zaklatta a kormányuk egy éven keresztül...de majd jövő héten térjünk csak vissza az áldozatok számára.../ a gazdaságról most nem is beszélek/ az a világon mindenhol megsínyli, nálunk főként!!!/
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: ja...és csak úgy mellékesen...forrás az origo...gondolom nem kell ecsetelnem hogy mennyire hiteles...
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: "ha nem vagyok fertőzött...miért is kell védeni a másikat tőlem?,,, " látom kis segítség kell neked ehhez a mondathoz...nem feltételes módban írtam...hanem kijelentőben mondanék rá példát ,de minek, majd máskor figyelek ha neked írok!!! vagy mellékelek hozzá értelmező szótárt!!!
jesz
és még nincs vége...az olaszok napok óta folyamatosan engedik kikötni a zsúfolt migránsokkal teli hajókat...a migránsoknak újabban mindent megígérnek, ami csábítja őket az európai gazdag országokba...csak pár nap, és olaszországot elfelejtve indulnak svédországba(is)..lesz ott öröm...csupa feketebőrű svéd...Istenem, a király milyen boldog lesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.