Der Europäische Gerichtshof (EuGH) soll im Eilverfahren über die von Polen und Ungarn angekündigten Klagen gegen die Möglichkeit zur Kürzung von EU-Mitteln wegen Rechtsstaatsproblemen befinden. EU-Kommissionspräsidentin Ursula von der Leyen kündigte am Mittwoch im Brüsseler EU-Parlament an, dies so bald wie möglich zu beantragen. Sie bekräftigte zudem, den sogenannten Rechtsstaatsmechanismus nach einem entsprechenden EuGH-Urteil gegebenenfalls auch rückwirkend anwenden zu wollen.

Feltöltő: teuton
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
SZORUL A HUROK!!! "Brüsszel", vagyis Ursula von der Leyen elnök gyorsított vizsgálati eljárásra tett javaslatot az EU-Bíróságnál Magyar- és Lengyelország ellen, söt, ha a jogállamiság megsértését megállapítják, akkor VISSZAMENÖLEG vonják meg a kifizetéseket!
Egy ilyen gyorsított ejárás átlagosan 10 hónapba tartott eddig, tehát akár már 2021 vége elött megszülethet az ítélet! A gyorsított eljárás javaslatát a liberálisok és konzervatívok (Weber a Néppárttól!) azonnal üdvözölték.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton
SZORUL A HUROK!!! "Brüsszel", vagyis Ursula von der Leyen elnök gyorsított vizsgálati eljárásra tett javaslatot az EU-Bíróságnál Magyar- és Lengyelország ellen, söt, ha a jogállamiság megsértését megállapítják, akkor VISSZAMENÖLEG vonják meg a kifizetéseket!
Egy ilyen gyorsított ejárás átlagosan 10 hónapba tartott eddig, tehát akár már 2021 vége elött megszülethet az ítélet! A gyorsított eljárás javaslatát a liberálisok és konzervatívok (Weber a Néppárttól!) azonnal üdvözölték.
verőce21
Magyarország akkor sem engedi át az illegális migránsokat, akárhogy hende-bundálja magát az EB.
SystemError
Lassan menekülőre fogják és a nyugodt balatoni évekre lopnak már. Pedig csak mérges villásparasztok és a csillagbörtön pislákoló lámpája alatti romantika az, ami a következő 10-20 évben a nyugalmukat fogja szolgálni. Vajon a vén geci kibír egy tízest majd. A fiatalabb geci még talán kibírja, ha nem döglik bele a pszichés problémáiba. Récsöl és Tiborcz is jó pár évre búcsut inthetnek a szaros pelenkás suttyóskodásnak. Ha újra lesz jogállam gy félország fogja majd elővenni a bizonyítékokat, ha gyáltalán a népirtásért, járványhelyzettel való visszaélésért, félrevezetésért nem egyből hágából viszik ezt a buzit börtönbe?

@verőce21: Milyen migránsok propagandista ? Te is pontosan tudod, hogy nem erről fog szólni ez a történet:)
verőce21
@SystemError: Te úgy élsz a világban, mint egy álomkóros...!
SystemError
@verőce21: Te meg mint egy propeller által fizetett jobboldali kamu troll minimum 10 éve, ha nem több:)
Jozefina
Erre számítani lehetett és ez így helyes!!! Én remélem 6 hónapon beliül megszületik az EU Bíróság ítélete!!!
tudode
2008-ban az EU bacilusa még tudta a jogállamiság lényegét, fúróval a hokizsebében:
.
----Orbán Viktor az újlaki iskolában (2008. február 28.)
.
www.youtube.com/watch?v=C1_tjO1ZQug&t=323s
.
Többek között!!!Az oroszok még mindig itt szallonnázhatnának a kertek alatt! Legyőzhessük az irigység politikáját. Jobban függ a jövő a tudástól, mint a pénztől! 15.43-nál a födém be fog szakadni!
Még egyszer ne fordulhasson elő, hogy a politika átveri a népet felelősségre vonás nélkül! Pártatlan, fedhetetlen legyen a politika, tisztelni kell, ahhoz tiszteletreméltónak is kell lennie.
A kormány puccsot hajtott végre! A demokrácia miről szól. Visszaveszi a demokráciát, nem engedjük át a döntés jogát se a politikusoknak, senkinek.
---------------------------------
.
Az óta olvasgat, olvasgat!
Lepényleső
Ott ahol van mit vizsgálni? Akkor vélhetően ez ügyben sem kell itt vizsgálattól tartani?
verőce21
Akkor miért toldotta meg az eljárás azzal is, hogy "szabálytalanok a tranzitzónák kialakítására tett intézkedések is." ?
Gazella
@verőce21: ez az eljárás már régóta tart...
Most meg a jogállamiság miatt lesz gyorsitott eljárás. Ne feledd azt sem hogy van a 7-s cikkely eljárás ellenünk.
verőce21
@Gazella: De ez újabb, F@szlandikám...!
Most EB újra hozzácsapta a "jogállamiság" és "támogatások kifizetése" csomaghoz! Kilóg a lóláb, mire megy ki a játék! Sorosbácsi elégedetlen a fizetett mamelukjainak munkájával!

El vagy maradva az eseményektől Angyalom, Galambom..., leápolónő Tubicám...! :)
Namely
@teuton: Ugye nem baj, hogy bármilyen szankció CSAK teljes konszenzussal hozható? :D Tehát vagy HU vagy PL vétót emel, utána csá.

@Szeparepa2: "Készítsd a vazelint vitya a kurva anyád..."
Te miért emlegeted örökösen vazelin társaságában? :) Csak nem erről fantáziálsz mindig? :)
"jan 1-től végleges biztos lakhelyed lesz halálig... "
Tisztázzuk melyik jan 1-től, hogy utána emiatt is röhöghessek a beégéseiden.
:D

A "cikkhez"
Ha akarjuk, akkor lesz hír arról is, hogy holnap zuhan egy aszteroida.
verőce21
Szorítja őket Soros! Terelik Afrikából terroristák a migránsokat...!
Pipás
@verőce21: Az agyadat szorítaná, ha lenne. :D
csak úgy....
@verőce21: te tegnap is hazudtál és ma is csak azt tudsz!
érezni,hogy féltek mert borúl a kártyavár!
Aki Én
@verőce21: Te tényleg ennyire anyaszomorítóan ostoba kretén vagy?
Migránsok, mi?
Már orbánék is rajtatok röhögnek szabadidejükben, mikor a rabolt ezermilliárdokat számolgatják.
Ártalmas balfasz vagy...
teuton
@Namely: Talan olvasnod kellene megtanulnod, mielött baromsagokat irsz, vagy ez volt a cedulan, ezt kellett benyögni??? Mifele szankcio??? Birosagi eljaras!!! Azellen lehet tiltakozni, de semmifele szavazas nem lesz rola, fellebbezesnek helye nincs, azonnal ervenyes! Talan lapozz vissza, hany ilyen elmarasztalo döntes született mar az elmult 10 evben az EU-Birosagon a kormany baromsagai miatt es ez mennyi adoforintba került! Megsugom, mert olvasni nem tudsz: Eddig az ÖSSZES pert elvesztette a kormany!!!
teuton
@Namely: Kis analfabeta, itt van valami, amit egy 6 eves majd felolvas neked:
Majus ota masodszor marasztalta el az EU-Birosag Magyarorszagot a menekültek tranzitzonaba zarasa, elutasita es egyebek miatt!!! Aztan gyere most azzal, hogy hazugsag... Az INDEXröl van, amit a kormany finansziroz!
index.hu/kulfold/2020/12/17/tranzitzona_idegenrendeszet_europai_birosag_kotelezettsegszegesi_eljaras/
Namely
@teuton: és mi változott?
:D
Ha egy pillanatra leoszlana a lila köd, talán rájönnél, hogy a szankciók lennének az egyedüli hatásosnak nevezhető lépések, de az lehetetlen.
:D
Európai Bíróság? Egy gittegylet, olyan, mint az ensz: ha mond valamit és van tököd, akkor röhögsz egyet, és csinálsz mindent, amit előtte tettél, ahogy előtte tetted.
teuton
Mi valtozott? Semmi, ugyanolyan analfabeta vagy, mint eddig! Esetleg majd a 6 eves felolvassa neked, hany törvenyt KELLETT megvaltoztani a birosag itelete utan a kormanynak (mediatörveny, birok nyugdijazasa, tranziitzina, Gattyan ügy, stb.)! Aztan annak is utana tud nezni egy 6 eves, mert mar ismerei a szamokat, hogy hany milliard forint karterites es birosagi/ügyvedi költseg volt a vesztett perek utan? Ja, ezt ugye nem plakatoljak ki a ba´rkaknak milliardokert, de nem csak a birkak, hanem mindenh adofizetö penzeböl lett fizetve. A birlkak meg ehhez is tapsolnak, hoszen nekik mint nagy gyözelem lett beadva...
De volt olyan is, hogy el sem került az ügy a birosag ele, hanem a kormany szo nelkül elfogadta a büntetest, pl. a legutobbi OLAF jelentesre "rendszerszintü korrupcio miatt" az EUs penzej 25%-at kellett kifizetni, 2000 milliard forintot! Na birka, ennek is tapsolsz???
nezelodo
@teuton: Ezeknek a boldog tudatlanságban bégető honfitársainknak még a nagy publicitást kapott Nemzeti Vejkó led lámpái miatti önkéntes adóforint adományozás is mámoros elélvezést okozott. El se jutott a tudatukig, hogy akkora volt az egy ménesnyi lóláb kilógás, hogy a dakota meg sem próbálta lehívni az erre adható EU-s Euró milliókat, mert pontosan tudta, mekkora bukta lesz belőle. Ezzel a "szellemi színvonallal" igen nehéz lesz 2022-ben versenyre kelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.