Simonka Györgyöt telefonon csütörtök este hívta fel a 24.hu. Azt mondta, nem tudja, miről beszél az ügyészség, és azt sem tudja, ki az a személy, akit állítólag megvesztegetett. A fideszes képviselő azt is elmondta a lapnak, hogy kb. egy hete elkapta a koronavírus-fertőzést, ami azért érdekes, mert kedden és szerdán is részt vett a parlamenti […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Minden rendben van ezzel, a pártérdek felülírja még a a járvány elleni védekezés szigorú előírásait is, ami másra hatalmas bírsággal fenyegetve kötelező, de még az emberség fogalmát is átfogalmazták, amikor a néhai Kredit Jenőt félholtan is elvitték szavazni, hogy meglegyen a kétharmad.
kissé felnőttem
tessék ? ott osztja a virust majdnem egy hete szegény, Besenyő Pista -bá kérdése már megint aktuális, lehet Normális?
szerintem felelőtlenség ott nincs semmiféle kontról Láz meg? tán radar detektor csak van fémkereső meg hálapénz érzékelő is kéne ott is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.