"Románia nincs és soha nem lesz egy olyan Európa mellett, amelyben lábbal tiporják a népek és nemzetek függetlenségét.” Ismerős? Ezek Nicolae Ceaușescu mondatai voltak röviddel bukása előttről, 1989 novemberéből. Az nem állíthatjuk, hogy az összeomlást nem sejtette, hiszen paranoiás volt. Moszkvának 1968 óta már egyébként is baja volt a román diktátorral és a Szovjetuniótól független külpolitikájával, így nem csak elengedte a diktátor kezét (régóta nemigen fogta már), hanem aktívan fellépett ellene, és szövetségeseket keresett egy puccshoz.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@durnincs: tudjuk, hogy közmunkás vagy nem vagy vices. Még az se.
Sámannus
@Peller Anikó: Sok szép és sikeres uralkodó despotahalált láttunk má. Általában nem ágyban végzik. Jut nekik önkéntes száműzetés,a magányos bunkerban vagy tétova menekülés egy csatornában, vagy kifogy a helikopter üzemanyaga is ám, Van aki Hágában végzi van aki Putyinkája vállára szalad sírni, van aki az ő diktátor haverjához megy száműzetésbe, van aki az orosz sztyeppén kapirgálja a fagyos krumplit. Mind mind hőn vágyott és értelmes gazdag lezárása egy-egy győztes harcnak. A miénk valószínűleg egy krumpliverembe végzi, és rohad azzal együtt.
A mi pohosunk bízik a jól fizetett csürhéjébe ilyenkor jól látszik, hogy be van fosva, mert igen kinyitotta a bukszáját felforgató bandériumainak. Milliárdos adományokkal tömi a hazaáruló csirkefogókat a foci klubok körül.
Peller Anikó
@dunincs: mivan kisköcsög, nem pörögnek a szemétségeid? A végén még levonják a fizetésedbül te szar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.